Мигрантске банде наоружане до зуба држе део територије Србије под својом контролом

• Začetnik teme Začetnik teme Akset
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Akset

Primećen član
Poruka
598

На друштвеним мрежама се шире информације о томе да је криминална група из Марока заузела део територије Србије код Српског Крстура. Српске безбедносне службе не желе или немају снаге да успоставе ред и безбедност на целој територији Србије.​

https://srbin.info/drustvo/migrants...e-deo-teritorije-srbije-pod-svojom-kontrolom/

На друштвеним мрежама се шире информације о томе да је криминална група из Марока заузела део територије Србије код Српског Крстура. Српске безбедносне службе не желе или немају снаге да успоставе ред и безбедност на целој територији Србије.​

https://srbin.info/drustvo/migrants...e-deo-teritorije-srbije-pod-svojom-kontrolom/
da li je u pitanju bezvizni rezim ili mi treba viza za Srpski Kustur ?

Treba zabraniti da se postuju bolesne izmišljene vesti paranoidne i klikbajtovske srbin-info splačine.

Pa sta ce onda da postuju, izvode iz casopisa Science Nature, Science Imunology, IEEE....? 😂😂😂

Ako ne pratis srbin info, sputnjik i slicno, nisi Srbin, i nema sta da trazis na srBskom forumu 😁

Pa sta ce onda da postuju, izvode iz casopisa Science Nature, Science Imunology, IEEE....? 😂😂😂

Ako ne pratis srbin info, sputnjik i slicno, nisi Srbin, i nema sta da trazis na srBskom forumu 😁
Evo ja ne pratim Srbin info. I sam naslov jeste budalaština. Ali realan problem sa migrantima postoji. Po tebi valjda o tome ne treba da se priča?

Evo ja ne pratim Srbin info. I sam naslov jeste budalaština. Ali realan problem sa migrantima postoji. Po tebi valjda o tome ne treba da se priča?

Postoji problem definitivno sa svim kriminalcima i prestupnicima. Takvih ima i medju migrantima i medju svima, pa i bezgresnim i savrsenim Srbima.

Ali sve teme ovde koje se otvaraju su takve da sve migrante svrstavaju u kriminalce.

Siri se mrznja u nenormalnoj kolicini prema ljudima koji su, mahom, pobegli od rata.

I to sirimo mi, Srbi, koji smo najbolje na svojoj kozi osetili sta znaci bezati od rata.

Zato mi je iritantno do bola to nase ponasanje.

Kriminalac i prestupnik ima ime i prezime.
Nije ni Srbin ni Hrvat ni migrant. Nego prestupnik i kriminalac.

Pa nema snimak.
Bolje gledaj Pink I Zadrugu.

Postoji problem definitivno sa svim kriminalcima i prestupnicima. Takvih ima i medju migrantima i medju svima, pa i bezgresnim i savrsenim Srbima.

Ali sve teme ovde koje se otvaraju su takve da sve migrante svrstavaju u kriminalce.

Siri se mrznja u nenormalnoj kolicini prema ljudima koji su, mahom, pobegli od rata.

I to sirimo mi, Srbi, koji smo najbolje na svojoj kozi osetili sta znaci bezati od rata.

Ko je rekao da su SVI migranti na svetu kriminalci ali ne mozes mi ni ti niti bilo ko drugi reci da ne postoje kriminalne grupe, pucnjava, okupirani pojas sume oko granice koji nije vise bezbedan za zivot.
Ti ne zivis tu, ja da.

Mahom pobegli od rata? Od kog su rata pobegli iz Indije, Alžira, Pakistana? Otkud nekome ko je pobegao od rata pare za cigare i skupe mobilne? Ja sam bio izbeglica i bežao od rata. I znam kako to izgleda. Je li Srbin, Hrvat, Musliman koji je bežao od rata mogao peške, bez ikakvih dokumenata da uđe i luta i u Mađarsku? A da ne pričamo o Austriji, Nemačkoj, Francuskoj. Ne nije. Da izvoleva oko smeštaja? Ne nije. Toliko o tome. Ne nisu svi migranti kriminalci ni opasnost. Većina nije. Ali određeni broj jeste. Neki dan kod mene jedan migrant ubio drugog. Na sred ulice. Naravno da ih ljudi ne žele. Objasni mi kako migrant iz Indije zna za sela po BiH i Srbiji? Ni Srbija ni BiH nisu izazvale migrantsku krizu. I zašto bi onda trebalo da snose teret i troškove zbog iste?

A ti znas da su iz Indije Alzira i Pakistana, a nemaju dokumenta 😂
Na kojem jeziku si pricao sa njima?

Ne zasmejavaj me.

Ako ima ilegalaca, postoje zakonske procedure kako se to resava i jednostavno je. Pritisni vlasti da rade svoj posao i hapse ilegalce i kriminalce.

A ne, lakse je ulizivati se vlastima i birati ljude za vlast na osnovu nekih budalastina koje obecavaju i prica na koja ni infantilna deca ne bi nasela.

A siriti mrznju prema celoj grupi ljudi na osnovu toga sto su migranti je cool i prihvatljivo ponasanje.

Okej.

Bolje gledaj Pink I Zadrugu.

Ko je rekao da su SVI migranti na svetu kriminalci ali ne mozes mi ni ti niti bilo ko drugi reci da ne postoje kriminalne grupe, pucnjava, okupirani pojas sume oko granice koji nije vise bezbedan za zivot.
Ti ne zivis tu, ja da.
Daj snimak.

Kakav pink i zadruga? Izbacio tv pre 8 godina.

https://www.facebook.com/milica.dju...Of4GNlXV5qX-0lszo21cpiXo5SmMNY6-&__tn__=<,P-R

Милица Ђурђевић

24 мин. ·

Док разговорамо о стању на северу земље, на 200 метара чују се рафали!
Дошли смо у Суботицу да саслушамо грађане, који су нас позвали да траже од нас помоћ због учесталог насиља од стране миграната. У току трибине у центру града, 200 метара ваздушном линијом, дошло је до рафалне пуцњаве, у којој су, према незваничним информацијама, виновци мигранти.
Овде смо да чујемо народ, који је очајан због катастрофалне безбедносне ситуације.
Овде смо са нашим грађанима: Србима, Мађарима, Хрватима, Словацима...
Стање у Суботици је алармантно. Људи су свакодневно угрожени, а у полицију немају довољно поверења. Њихов захтев је да се војска врати на границе.
Учинићемо све да им помогнемо да се њихов глас чује.

Back