Мигрантска криза 2.0 и њене трајне последице по западну Европу.

Poruka
9.465
Ауторска.


Много ових дана чујемо о колапсу Русије. Чујемо да ће РФ бити дефедерализована, да ће Кокајинска армија стићи до Москве, дићи заставу НАТОа и ЕУ и поделити земљу. Да умиру од глади. Да има етничких тензија. Да руска популација рапидо изумире и да у замену за њих импортирају стотине хиљада миграната. Много данас и чујемо о томе како ће милиони гладовати. Милиони ће гладовати због пропасти извоза украјинске пшенице у земље трећег света. Наравно, то значи да ће у ту велику, красну Европу, допутовати тај исти трећи свет. Допутоваће, тражиће, неће бити задовољан док му не дате све.

Али данас је реалност поново ударила.
Политика толерантности републике Италије је довела до ситуације где је хорда од ДВЕ ХИЉАДЕ младих миграната масовно пљачкала, силовала и вршила терор над локалним становништвом малог града Пескјере у јужној Италији. Уз то, иштао је поклич "АФРИКА У ПЕСКЈЕРИ!" "ДОШЛИ СМО НА РЕКОНКВИСТУ, ОВО ЈЕ НАША ЗЕМЉА" и остало. Ово није нека мала ствар. Тукли су се са полицијом, силовали су неколико жена, скакали по колима, итд.
1656101003387.png

Замислите ако би сте могли да у сред Москве, две хиљаде монгола стоји и вришти ВРАТИЋЕМО НАШУ ТЕРИТОРИЈУ!!! Да трчкарају, разбијају и остало.
Политика толерантности је показала овим црнцима, северноафриканцима, итд. да не требају да гаје ни елементарно поштовање према законима земља у које масовно мигрирају. Европска Унија је већ спремила квоту миграната од масовне глади. Сада, са специјалном војном операцијом у Украјини, добићете 2015у и то дуплу. Размислите о томе да ли поштујете себе и свој народ кад адвоцирате за њихова права.
1656101390261.png

Да не бих говорио још и о генетским последицама, говорићу о грађанским. Постоји много добрих људи из чинова ових других раса, али ти људи су присвојени у европу силом, не милом и једино сила може да их рееудукује у здраве грађане.


Укратко, не фокусирајте се на то какви су расисти Руси, или то колико су нецивилизовани Срби, него се фокусирајте на то да следи инвазија са југа планете на север. ;)
 
Poslednja izmena:
Da biste mogli da kreirate nove teme, trajno koristite svoje ime i ne pogađate stalno slike - kliknite ovde da se registrujete.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.