Мигранти убили Бошњака на Илиџи

edfewdfw.PNG
 
Pa i na Bliskom istoku se ubijaju i kolju medjusobno.

Šta onda u Bosni da bude koja je ionako evropeizirana.

Бишћани кукају већ годинама јер се даве у мигрантима који су бахати и насилни. Поклињу Сарајево и говоре да им Сарајево шаље мигранте из читаве федерације. Сад Сарајево долази у позицију Бихаћа.
 
Ne bi ni nama veselo bilo da recimo nagrne stotine hiljada tamnoputih Etiopljana pravoslavaca.
sad ce, kazu predstoji im glad,
skakavci pojeli sve


Evo i njih: Najgora najezda skakavaca u posljednjih 25 godina

Piše Sara Jusić , 20. listopada. 2020. @ 15:15 komentari 1min.












Rojevi skakavaca haraju Etiopijom. Od siječnja su uništili više od 200 tisuća hektara površine.

Galerija


Roj skakavaca površine četvornog kilometra u jednom danu pojede količinu biljaka dovoljnu za 35 tisuća ljudi. UN-ova agencija za hranu kaže kako je riječ o najgoroj najezdi u posljednjih 25 godina.
 
Бишћани кукају већ годинама јер се даве у мигрантима који су бахати и насилни. Поклињу Сарајево и говоре да им Сарајево шаље мигранте из читаве федерације. Сад Сарајево долази у позицију Бихаћа.
тако јееееееееееееееееееее ;)
Исти кулац важи за нпр. Врање.
 
Murat Mulaosmanović: Jasmin je bio kulturan momak, trebao je uskoro da se ženi

Ti migranti su došli sinoć u 22 sata, a gazda kafane nije htio da ih primi zbog policijskog sata, kaže Mulaosmanović, vlasnik kuće ispred koje su migranti ubili Jasmina Berovića

Murat Mulaosmanović vlasnik je kuće u Barskoj ulici na Otesu u kojoj je smješten „Caffe bar Nelly“ kojeg drži brat Jasmina Berovića kojeg su sinoć ubili migranti. Dvojicu braće odlično je poznavao i kaže da u objektu nikada nije bilo nijednog incidenta.

- To je bio jako fin momak, miran, pristojan kulturan, tu je dolazio s društvom koje je zaista za primjer. Trebao je uskoro da se ženi, imao je djevojku i zaista ne mogu da shvatim da se to njemu desilo, pored tolikih koji krše zakon. Koliko znam četiri uboda je imao - kazao je Mulaosmanović za „Avaz“.

Migranti htjeli silom da uđu
Ispričao nam je da je i njega policija sinoć ispitivala, ali i migranta koji kod Murata Mulaosmanovića već živi godinama. U prvi mah je mislio da je u pitanju bila samo tučnjava, ali je poslije saznao od policije da je ubijen čovjek.

- Iz „Avaza“ u stvari je došla do mene informacija o ubistvu pošto sam čekao ženu da dođe iz Austrije. Ona je izlazeći iz autobusa, pročitala na portalu „Dnevog avaza“ da je došlo do ubistva, a onda je i vidjela da je to momak, brat od ovoga koji je držao kafanu. Nikad se ovdje nije dešavalo da se neko posvadi s nekim, a kamoli da se potukao. Ti migranti su došli uvečer oko 22 sata, a gazda kafane nije htio da ih primi zbog policijskog sata, međutim oni su htjeli nasilno da uđu i došlo je do tučnjave. To su migranti koji nikad ranije ovdje nisu ušli. Policija je dolazila i kod mene. Jedan migrant kod mene stanuje duži niz godina, njega su ispitivali i mene su ispitivali, iza toga uzeli su moj telefon i otišli. Vidio sam uviđaj i tamo kako neko leži pokriven- ispričao nam je Mulaosmanović.
 

Back
Top