Ето ти имаш моју дозволу, дај једног својим керовима....Ako se ne poprave sve u azile. Migrante, ne psiće....Samo neka puštaju nedužne , jadne migrante da dovlače guzice i da se šećkaju po gradu .Krpeljčine .
Sve bih ja to po kratkom postupku .Totalna čistka.
.Ima ovde u Subotici šta da se čisti ..Smrad i izmet , u tri lepe...
Ja još ispadam neki nacionalista kad komentarišem ,
Ali nisam .Samo se zna čemu je mesto na deponiji i u kanalizaciji.
Šta lupetaš?Почните са васпитањем миграната... На добар војвођански начин. Штап и шаргарепа....
И чувајте пажљивије се. Били слаба девојка или нејач....Нисте дивљач више....
Ti se zezaš , ali ovo nije izdvojen slučaj.Ето ти имаш моју дозволу, дај једног својим керовима....Ako se ne poprave sve u azile. Migrante, ne psiće....
ali koliko si ih pripitomila, još će da podele hranu sa njime....
Izazvace kontra efekat....Šta lupetaš?
Puni su salaši i prazne kuće , svuda su se ponabijali ko štakori.
I nije im dobro što ih niko ne dira , ne ..oni će još da napadaju nekoga.
Ubiti .Ništa drugo .
Dobro pričaću sa njihovim lesivodjama, samo strpljenja....Šta lupetaš?
Puni su salaši i prazne kuće , svuda su se ponabijali ko štakori.
I nije im dobro što ih niko ne dira , ne ..oni će još da napadaju nekoga.
Ubiti .Ništa drugo .
Poruka je automatski spojena:
Ti se zezaš , ali ovo nije izdvojen slučaj.
Ne ubedjujem ja nikog nista ….ja nisam Isius ,imam granice tolerancije a nepravdu ne mogu da smislim pogotovo ovako nesto ….taman si me pre neki dan ubedio da si vernik
kad ono ...
Nisam ni ja iako mi kažu da jesam....Ne ubedjujem ja nikog nista ….ja nisam Isius ,imam granice tolerancije a nepravdu ne mogu da smislim pogotovo ovako nesto ….
Velika je odgovornost i onih koji pustaju te tzv migrante da rade sta hoce i vrsljaju po nasoj zemlji.
Samo da ne bude po sistemu sisao Kurta uzjahao Murta ….a narod nadrlja kao i uvek.Nisam ni ja iako mi kažu da jesam....
Uf.. smenjujemo ih vrlo uskoro.... Iš iz Beograda.....![]()
Ima ih i kod vas?Ne ubedjujem ja nikog nista ….ja nisam Isius ,imam granice tolerancije a nepravdu ne mogu da smislim pogotovo ovako nesto ….
Velika je odgovornost i onih koji pustaju te tzv migrante da rade sta hoce i vrsljaju po nasoj zemlji.
I treba ih deportovati ,to je najbezbolnije.Izazvace kontra efekat....
Vratiti ih odakle su dosli... dolaze iz samo jednog razloga, najsurovijeg.... Vampirskog.
Srecom nema ,dalje sam od granice …ali me pogadja isto kao da se i ovde desava ,jer to su ipak nasi ljudi .Ima ih i kod vas?
Mislim da im je ovde , zbog granice , brojnost na max..
Ma kakve patrole...Dobro da su se vlasti setile da u pograničnim mestima i gradovima, treba postaviti policijske patrole, na ključnim mestima.
Pogotovu u vreme pojačane koncentracije i prolaska migranata!Trebalo bi da dežuraju na više mesta po gradu, onda se ovakve stvari ne bi dešavale.
Mora se računati sa tim da i među njima ima normalnih i divljaka, kao i svuda.
i zbog 2-3 migranta koja su pipali neku devojku ti bi ih sve pobio?Ne ubedjujem ja nikog nista ….ja nisam Isius ,imam granice tolerancije a nepravdu ne mogu da smislim pogotovo ovako nesto ….
To su dzihadisti od po 20 tak godina ,mladici …gde su zene migrantkinje ,nema ?!Otice kuci sami inace, i iz nemacke, samo da se zavrsi svetski rat broj koji po redu, treci....
Da padne zavesa....
Verujem,...u Vojvodini je sve u fazonu:" opušteno i laganica".Inače sam u par navrata imala prilike da vidim, kakva je situacija u drugim pograničnim mestima.Pojačano prisustvo patrola po gradu, patrole koje redovno (mda prividno sakrivene) dežuraju ispred škola, autobuskih i železničkih stanica i dr.mestima,..čim bude primetno veći broj migranata.Ma kakve patrole...
Komunalci se vozikaju ulicama ..Eto , to je patrola.
Ima, samo mnogo manje.To su dzihadisti od po 20 tak godina ,mladici …gde su zene migrantkinje ,nema ?!
Nisam rekao sve ,rekao sam deportacija je najbezbolnija …ali ako bi se ovako nastavilo sa precutnom saglasnoscu ,a ovo nije prvi put da se desava .i zbog 2-3 migranta koja su pipali neku devojku ti bi ih sve pobio?
Tako bi i trebalo da se radi .Jer ovo nije ni prvi ni poslednji slučaj da migranti divljaju po Subotici .Verujem,...u Vojvodini je sve u fazonu:" opušteno i laganica".Inače sam u par navrata imala prilike da vidim, kakva je situacija u drugim pograničnim mestima.Pojačano prisustvo patrola po gradu, patrole koje redovno (mda prividno sakrivene) dežuraju ispred škola, autobuskih i železničkih stanica,...čim bude primetno veći broj migranata.
O tome i pricam ..jedva da ih ima ,bio sam u Bg dva puta prosle godine ,blizu autobuske ih ima itekako i sve mladji muskarci razlicite nacionalnosti ali muslimani.Ima, samo mnogo manje.
Tako bi i trebalo da se radi .Jer ovo nije ni prvi ni poslednji slučaj da migranti divljaju po Subotici .
.Bilo je i napada i obijanja apoteka , napad na ciglanu i još toga..