Migranti su opasni jerbo će da siluju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Srbenda u tramvaju napastvovao dvanaestogodišnju devojčicu. Iza njih su za to vreme sedele gospođe koje su se pravile da se ništa ne dešava.
I kojima je verovatno jedna od većih briga to da li će im se migranti doseliti u komšiluk.
Ua migranti, ua ******, ali kad Srbenda napastvuje devojčicu u tramvaju, onda smo kao malo zauzeti gledanjem kroz prozor.
Neću da stavim snimak, stavljam samo junačke grudi Srbende koji napastvuje decu po tramvajima

1657205_1657183-2323copy-edit-copy_ff.jpg
 
Belcima se ništa ne toleriše, za njih je prečka koju treba preskočiti podignuta mnogo više, jer se smatraju civilizovanim.
Ali čekaj: ako postoje civilizovani od kojih se mnogo očekuje, tada postoje i necivilizovani od kojih se ništa ne traži nego samo daje.
Civilizovani su obavezni i dužni da vole i izdržavaju necivilizovane, dok obrnuto ne važi jer pametniji popušta?
E to je koren otrovnog drveta.
 
Uvek mi padne na pamet onaj klip na yt s belim Američanima, koji su okačili lance o sebe i obukli crne majice na kojima piše nešto u smislu: ja sam beli robovlasnik. Ne sećam se detalja, možda parafraziram. Ali to nije bitno jer se radi o uvreženom mišljenju međ američanskim liberalima.

Iskreno, baš me briga zašto se izvinjavaju i kakve grehe iskajavaju. Ono što ja znam, jeste da sam bela, da niko nikada u mojoj porodici nije držao nikakve robove, da moja država (moje nacije, ni jedna od njih) nikad nije išla da okupira Afriku, i da se ne osećam kriva ni za šta. Ponajmanje za to što sam bela. Ovo je, u današnje politički korektno vreme, rasistički govor, i duž po planete bi ga zabranili. Ali to i dalje ne utiče na mene: ne osećam se kriva jer sam bela, neću da preuzimam krivicu za stvari koje su počinjene pre petsto godina i svakako ne u moje, ili ime bilo kog mog pretka, i, jednom rečju, skinite mi se s grbače zato što volim kontinent na kom su moji koreni.
 
Sve dok ima bogatstva i blagostanja, dovoljno prostora za život, tada neće biti reakcije.
Reakcija se (opet agendom) dozira i u pravom trenutku pušta.
Nagomilana krivica i nagomilano nezadovoljstvo su oružje. Nečije oružje. Tempirana bomba.

Zašto, koji moj, ne pogledaš Sweden Dying To Be Multicultural? Ima ga na yt, nije skriven. Čudno :)

Ubeđena sam da ćeš za izjave Poljaka imat potpuno razumevanje.
 
Jesam. Izgleda mi kao pogled iz drugog ugla.
U (globalističkom agendom) kontrolisanim medijima uvek gledamo samo jedan ugao, jadni izbegli muškarci, pa nam ovo izgleda kao protivteg.
Izdaleka gledano deluje korisno (za promenu) čuti i razmišljanja druge strane.
Ali,
ja to ne vidim kao "saslušajmo obe strane radi lakšeg razumevanja i budućeg pomirenja",
nego kao meru polarizacije. Vođenu meru vođene polarizacije.
Oblak je lep i beo dok se jedna strana ne polariše pozitivno a druga negativno; tada skoči varnica i prospe se led.
Dve strane istog novčića, bela i crna, su ceo novčić. Koja strana je vrednija? Treba te novčiće ukinuti i pretopiti u plugove.

Nekome je očigledno stalo da sukobljava različitosti.
Različitosti postoje, velike su, i ludo i glupo je negirati ih. Umesto negiranja treba ih uklapati, kao puzle. Tada slika neće biti samo bela ni samo crna, nego će dobiti smisao.
Za to je potrebna država koja ima plan, i svu potrebnu silu da taj plan sprovede. Prva instanca sile su mediji. Druga batine. Kod obe ne treba oklevati.
 
Mislila sam da je bilo dovoljno ( i više nego dovoljno) drukčijeg mišljenja. Navela sam taj doc kao jedan od retkih koji nije držao stranu, bar ne in your face.

Upitala bih se zašto bi u idealnom društvu nekom bilo potrebno bilo šta, pa tako i da sukobljava različitosti. Očito nije u pitanju idealno društvo.
 
Nije idealno. Spremaju nas za rat. Igraju na našu naivnost. Uz kontrolisane medije dobro im ide.
Iste vesti koje smo mi imali početkom devedesetih sada haraju u EU. Mi znamo kako se to kod nas završilo, raspad u krvi.
Oni će tek saznati. Ponovo, jer pamte ko zlatne ribice.

Ne možemo svi biti jednaki jer nismo. Zato barem možemo biti ravnopravni. E, al oni su doneli "pozitivne" zakone po kojima se različito sudi različitim ljudima. To nikada ne navlači bes na stvarnog krivca - zakonodavca, on će se izvući kao puvanjak iz gaća, nego rađa bes jednih protiv drugih.
Skorašnji primer: AV je dao taksistima po pet mića evra. Odjednom niko više nije gnevan na AV-a nego na taksiste.
Tako se baca koska i u EU. Isti komesari, iste metode. Gebels je živ i vuče konce.
 
Poslednja izmena:
Ne predaleko. Ona je pokušala da osudi Srbendu koji siluje. Taj zaslužuje svaku osudu.
I svi koji nisu reagovali su krivi.
I država koje nema tamo gde je potrebna je kriva.
To jeste za osudu.

A onda je rekla kako smo skloni da izgovorimo "Migranti su opasni jerbo će da siluju".
Da li zbog pomenutog Srbende sme da zaključi da nisu?
Ili da jesu?
Ne. Ne sme ništa da zaključi.
A usudila se.
Otud reakcija.
 
Prekomorski treći će lako nagovoriti nesvesnog da udari i na najrođenijeg, samo gledaj. Eno i Englezi će da unutar sebe zarate zbog bregzita. Njima čak i nije potrebna druga nacija da bi se oštro podelili i sukobili.

Samo statistička greška drži svest i savest ispred nagona. Većina odlučuje i pokreće sukobe. Manjina se šalje u prve redove, da, po završetku, ne bi bilo savesti da žulja.
Ne možeš nagovoriti svest, ne možeš ni savest. Ali lako možeš nagovoriti nagon. Hranom, novcem, informacijama.
Kada stvoriš društvo u kome većina živi nagonski, a to radiš parama, standardom i medijima, možeš ih detonirati kad god poželiš.
Ovdašnja većina, kao opšti pojam, je uvek vođena. Ukupan iq gomile je manji od iq-a najglupljeg pojedinca. Karika u lancu.
Budala nije saučesnik u rušenju, budala je teledirigovano oružje.
 
Poslednja izmena:
Sve silovatelje treba kazniti jedinstvenom kaznom: ODSECANJEM PENISA JAVNO,NA TRGU REPUBLIKE U BEOGRADU !!!
Tako je! A ako se nakon 6 meseci ispostavi da silovanja ipak nije bilo, što se desi pokatkad, onda jadniku ponovo prišiti penis na Trgu republike, uz javno izvinjenje.

Naravno, uvek odsečeni penis držati na ledu iz predostrožnosti, zbog mogućnosti naknadnih dokaza i eventualnih priznanja koja skidaju krivicu sa prvookrivljenog.
 
Promakli su mnogi u tom nebrojenom :)



Hoću reći, pričala sam s ljudima uživo. Obzirom da je u pitanju bio sajt koji nije obavezivao ljude da daju lične podatke, pretpostavljam da nas je većina tamo bila mnogo iskrenija nego bi da smo se morali potpisati punim imenom i prezimenom. Svejedno, rekli su mi da - mada oni to lično ne osećaju niti misle - nisu baš voljni da komentarišu svoje poreklo bilo gde u javnosti u Nemačkoj jer (po njihovim rečima) "to nije baš najpametnije". Šta god im to značilo.

Čini mi se da se to vidi i iz tvog klipa:)

Naravno da je blesavo "ponositi se" nečim u šta nisi ulagao nikakav trud, ali ja i ne pričam o tome. Pričam o tome da mi je podjednako besmisleno istoga se stideti, ili smatrati da nije politčki korektno (?).
 
Tako je! A ako se nakon 6 meseci ispostavi da silovanja ipak nije bilo, što se desi pokatkad, onda jadniku ponovo prišiti penis na Trgu republike, uz javno izvinjenje.

Naravno, uvek odsečeni penis držati na ledu iz predostrožnosti, zbog mogućnosti naknadnih dokaza i eventualnih priznanja koja skidaju krivicu sa prvookrivljenog.

U današnje bih vreme bila vrlo pažljiva oko optužbi za silovanje, osim ako nije bilo sasvim očigledno, u smislu žena se noću vraća kući kroz park, manijak je zaskoči iz grma, tresne motkom i siluje. Karikiram, ali me razumeš. Mislim da mnogi današni slučajevi zahtevaju pažljivu, vrlo konciznu istragu baš - kako si rekla - jer se puno puta desi da je u pitanju bila čista laž.

Ima mnogo problema s dnašnjim društvom, ma koliko neki verovali kako smo dostigli savršenstvo. Nismo.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top