Мигранти напали девојку у Београду

Na nogama dosli?
Imaju chekpointe. Na svakom cekpointu podignu lovu preko western uniona. Takodje imaju i drzavljanstvo ujedinjenih nacija sto znaci da su nedodirljivi za drzave kao duhovi. Svi do jednog imaju skupe telefone i obuceni su lepo, to nisu izbeglice nego porazena isis vojska sa svojim rodjacima, uglavnom mladici vojno sposobni koji beze od odmazde. Stoka teroristicka. Mi smo prvi u svetu imali problem sa islamskim fundamentalizom i terorizmom, prvi smo bili na liniji. Sada je evropa na redu da gori, mi nismo protiv njih izgubili rat, mi smo izdani sa vrha - rat je dogoveren.
 
A sta si ti neki k#rcev migrantski advokat.

Ne umes pertlu da zavezes ti pricas nekom nisu problem migranti koji napadaju srpkinje nego srbi koji napadaju srpkinje.

Nije Vucic kriv, a ko je, da nije moj pokojni deda milojko kriv. Da nije moj pokojni deda milojko ustao iz groba i uzeo pare od sorosa i smestio isis teroriste u kasarne nase vojske koju je prethodno rasformirao nato pakt?

Све је то фолиранција.

Када Кау-Меркел каже мигранти су добри, онда Вучић каже да треба да дајемо ћери за Арапина.

Сад када Трамп каже мрш са мигрантима,сада су Арапи силеџије, а сутра ћемо отворити лов на њих...

Све то ведри и облачи дијаболик Вучић
 
Kad bi naše migrante izbacili iz zapadnih zemalja zbog svog kriminala kojim se neki naši tamo bave brzo bi arbajtovanje po Švabijama bilo gotovo za nas.

Neosnovan post, osim migracije nema zajedničkog sadržioca.

Islamski migranti su klasične hijene koje napadaju u čoporu, obično najslabiju kariku, žene, same muškarce, ali dobro, ako podržavaš to, super
 
DARIJA KISIĆ: Izdali smo 55.000 dozvola za rad migrantima!
19. новембра 2020. (eKapija)

Ovo je prvi put da neko iz Vlade iznosi zvanične planove o migracionom saldu od najave predsednika SNS da će Srbija do 2028 ostvariti jednak broj imigranata u odnosu na emigrante i izjave Ane Brnabić na konferenciji u Londonu da poziva migrante iz Severne Afrike da ostanu u Srbiji.

Nastavlja se sa politikom nultog salda.
U 2020. godini izdato je više od 10.000 dozvola stranim državljanima za rad u Srbiji, rekla je ministarka za rad Darija Kisić Tepavčević.

Ovo je prvi put da neko iz Vlade iznosi zvanične planove o migracionom saldu od najave predsednika SNS da će Srbija do 2028 ostvariti jednak broj imigranata u odnosu na emigrante i izjave Ane Brnabić na konferenciji u Londonu da poziva migrante iz Severne Afrike da ostanu u Srbiji.

Neki su iz Indije, neki iz Turske, neki sa Bliskog Istoka, ali svima je zajedničko što uzimaju radna mesta našim građanima.

Ministarka Kisić je izjavila danas, da je od decembra 2014. godine, kada je stupio na snagu Zakon o zapošljavanju stranaca, izdato približno 55.000 dozvola, najviše radnicima iz Kine, Turske… navodi se na sajtu vlade, prenosi eKapija.

Kisić Tepavčević je, na video-konferenciji, rekla da je u februaru ove godine usvojena Strategija za ekonomske migracije za period od 2021. do 2027. godine.
Cilj tog dokumenta, kako je rekla, jeste da poveća institucionalne kapacitete.

Ministarka je dodala da je u toku izrada pratećeg akcionog plana za period od 2021. do 2023. godine.
Ona je rekla da ne postoje zvanične statistike, ni relevantni podaci, o tome koliko građana Srbije odlazi na rad u inostranstvo, kao ni podaci o njihovom polu, stručnosti i godinama.
Prema podacima licenciranih agencija, od januara do novembra 2020. godine njihovim posredstvom u inostranstvu zaposlilo se približno 1.000 naših državljana, što je znatno manje u odnosu na prethodne godine, kada se u proseku na godišnjem nivou preko tih agencija zapošljavalo približno 6.500 naših građana.
Naravno radi se o nepouzdanom podatki jer većina naših građana ne odlazi u inostranstvo preko agencija jer one zahtevaju proviziju, a ovim brojem se stvara lažne slika da je jako malo naših ljudi otišlo u inostranstvo.
U istom periodu posredstvom Nacionalne službe za zapošljavanje oko 1.500 naših građana je pronašlo posao u inostranstvu, pre svega u Sloveniji i Nemačkoj.
**************************************************
Ово је баш поразна и понижавајућа вест........грозноооооооо...........
 

Back
Top