MIGRANT UBIJEN NA GRANICI BOSNE i HERCEGOVINE I HRVATSKE: Pogođen puškom u leđa.

Trebaju li države oštrije kažnjavati poticanje i širenje mržnje prema migrantima?

• Da.

• Ne.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ako ih milicija pokupi kad udju u srbiju i potrpa u autobuse i odveze na madajrasku granicu ili hrvatsku i svakom da par flasa vode i nekoliko sendvica nece biti provala u prazne kuce i kradja ,oni ce nastaviti put dalje a srbija ce im ostati u ljepom sjecanju
Ima ih nekoliko hiljada na granici a neko to treba da hrani, obezbedi medicinsku pomoć i ko zna šta još.Orban neće da ih pusti.

Glupsone ako ih ne zele sto ih onda EU ne zaustavi na vanjskoj granici EU Grckoj
Mogu poslati vojsku,miliciju ,nato pakt ,frontex ,,,,,mogli bi oni napraviti bedem
i zid na vanjskoj granici EU ali nece
To rade zato da bi zajebavali Grke, Turke, Bugare,nas, Hrvate, da bi nas ucenjivali sa svim i svačim.Ne trebaju njima nepismeni migranti nego ljudi koji već znaju neki posao, hoće da rade i znaju njihov jezik.

To rade zato da bi zajebavali Grke, Turke, Bugare,nas, Hrvate, da bi nas ucenjivali sa svim i svačim.Ne trebaju njima nepismeni migranti nego ljudi koji već znaju neki posao, hoće da rade i znaju njihov jezik.
Treba im populacija zato im omogucavaju dobre uslove da se smjeste i da zapocnu novi zivot
Treba im populacija jer tako se podize ekonomija ,podize ekonomska aktivnost uvecava potrosnja itd

Ovi migranti su dobri trgovci narocito arapi ,otvaraju razne trgovine,piljare ,kebab restorane i slicno oni ne vole i ne zele da rade teske poslove radje ce da uzivaju na dobroj socijali
Evo napimjer u Svajcarskoj oni drze trgovinu polovinim autima Sirijici ....imaju mrezu po cjeloj Svajcarskoj ,skoro u svakom mjestu imaju placeve gde su oni vlasnici ..otkupljuju rabljena auta i preprodaju ih a ono sto ne uspiju da prodaju u CH salju u Siriju brodovima iz talijanskih luka

Treba im populacija zato im omogucavaju dobre uslove da se smjeste i da zapocnu novi zivot
Treba im populacija jer tako se podize ekonomija ,podize ekonomska aktivnost uvecava potrosnja itd

Ovi migranti su dobri trgovci narocito arapi ,otvaraju razne trgovine,piljare ,kebab restorane i slicno oni ne vole i ne zele da rade teske poslove radje ce da uzivaju na dobroj socijali
Evo napimjer u Svajcarskoj oni drze trgovinu polovinim autima Sirijici ....imaju mrezu po cjeloj Svajcarskoj ,skoro u svakom mjestu imaju placeve gde su oni vlasnici ..otkupljuju rabljena auta i preprodaju ih a ono sto ne uspiju da prodaju u CH salju u Siriju brodovima iz talijanskih luka
Super, neka ih prime odmah i zaobiđu nas.

Strani državljanin, za sada neidentifikovan, stradao je prilikom pokušaja prelaska granice u blizini Kulen Vakufa, potvrđeno je iz Policijske uprave Unsko-sanskog kantona (USK).

Meštanin Kulen Vakufa jutros je obavestio policiju kako grupa ilegalnih migranata nosi povređenog muškarca kroz naseljeno područje.
Policijski službenici i medicinski tim su izlaskom na teren konstatovali da je muškarac podlegao povredama, koje su nanesene vatrenim oružjem.
Prvim pregledom utvrđeno je da je smrtonosna rana nanesena u predelu leđa, najverovatnije puškom - sačmom.
Identitet stradale osobe, ali i ljudi koji su doneli njegovo telo još nije poznat. Prvi podaci s terena govore da je reč o korisnicima usluga prihvatnog kampa na lokalitetu Lipa, koji su pokušavali preći granicu s Republikom Hrvatskom u blizini Kulen Vakufa.
Policija istražuje mesto pronalaska ubijenog.
Još se ne zna da li se ubistvo dogodilo na teritoriji Bosne i Hercegovine ili Republike Hrvatske.

https://www.kurir.rs/region/bosna-i...ranici-bih-i-hrvatske-pogodjen-puskom-u-ledja

Moj komentar na ovo.

Najoštrije protestvujem protiv ovog krajnje nehumanog čina , ubistva čoveka, kao da je obična "divlja životinja" i to na način kako se ubijaju životinje. Takođe smatram da ogromnu odgovorost za ovo snose i "huškački mediji" koji masovno šire mržnju prema migratima, koje takođe treba sankcionisati na način koji je odgovarajući, kao naprimer novčane kazne i zabrana rada a glavne i odgovorne urednike i u krivičnom postupku jer podržaju širenje mržnje koja evo dovodi i do ljudskih žrtava. Takođe treba sankcionisati u pravosudnom postupku i organizacije koje javno putem "alternativnih medija" tipa YouTube i dr "šire mržnju prema migrantima". Policija i pravosuđe treba da učine sve da pronađu ubicu ili ubice i da ih se krivično sankcioniše.

Zamijenili ga lovci za divlju svinju. Jbg. Događa se, kad se skrivaš po gustišu.

a šta ćemo sa svim onim migrantima koje je prebila hrvatska pogranična policija?
zamenili ih za bokserske džakove?

Hrvatska policija je opovrgnula sve takve navode, tako da ti slučajevi sa službenog stajališta uopće ne postoje. Dakle, ne mogu odgovorati na pitanja koja se bave događajima za koje nema potvrde.

Ja u klin ti u plocu
Koliko puta treba ponoviti da njih ne zanima Srbija ili RS
Oni idu bogate drzave zapadne Evrope gde ih cekaju rasirenih ruku.Sto da ih Srbi zaustavljaju nek idu ljudi tamo gde su krenuli
Slazem se da tranzit treba biti organizovan ,ljude treba nahraniti i obezbjediti imprevoz do granice kao i hranu i ostale potrebstine i pusti ti ih da idu dalje
Масовно остају у Србији и док су у пролазу опет праве хаос.

Hrvatska policija je opovrgnula sve takve navode, tako da ti slučajevi sa službenog stajališta uopće ne postoje. Dakle, ne mogu odgovorati na pitanja koja se bave događajima za koje nema potvrde.
Hrvatska opovrgava i broj ubijenih u Jasenovcu i drugim konc logorima... ali su pedantni Nemci ostavili izveštaje koji jasno govore o broju ubijenih

Vala lazni migranti jesu ,previse im je dopusteno i previse se to oslobodilo u tudjim zemljama
Амерички закон увести, неповредивост приватног поседа. Уђеш у вертикали, изађеш у хоризонтали.

Mislim da niko ne podrzava masovno naseljavanje migranata kod nas i da mi postanemo neka vrsta sabirnog centra ali ta anti-migrantska histerija i panicno sirenje ksenofobije (ono kao da to nisu isto ljudska bica ili kao da su oni odgovorni za sve nase nedace) odnosno skupljanje nekih jeftinih politickih poena, popularnosti i broja pregleda na taj nacin mi je ono bas odvratna , ono bas dno.
Ja iskreno ne znam ko mi je gore i odvratniji da li ti tzv. desnicari sto plase narod migrantima i to sirenje anti-migrantske histerije ili oni satro liberalni, progresivni koji ih kao brane i na taj nacin i oni skupljaju neke jeftine politicke poene i dodvoravaju se nekim svojim simpatizerima i potencijalnim glasacima.

Mislim ako je upucan pri ilegalnom prelasku granice, mislim ilegalan prelazak granice je krivicno delo ali opet niko nema pravo da ti oduzme zivot zbog toga, ok moze da te uhapsi, da ti ne da da udjes u zemlju ili da te protera posle ali niko nema pravo ni moralni ni zakonski da te ubije zbog toga, kao i recimo neko ko je prodavao drogu ili izvrsio neko razbojnistvo , mislim ako ga uhvate on ce da robija zbog toga , znace odlezace svoju kaznu predvidjenu za to ali niko nema pravo da ga bije ili da ga ubije zbog toga.

I sam sam bio migrant 1996 kao i masa ljudi sa ovih prostora prelazio sam granice pjeske ilegalno i pjesacio kilometrima
kao oni i trazio azil u jendoj bogatoj zapadnoevropskoj zemlji koja mi je pruzila utociste tako da se saosjecam sa ovim ljudima
Ovi ljudi nisu nikakva opsanost za nas narod
Oni nece da ostanu u RS ili Srbiji ,oni hoce u Njemacku,Svesku i slicne zemlje gde je jaka socijala i gde ce moci da ljepo zivei da salju pare svojim porodicama koje su ostale
Ti nisi presao granicu da bi se posle 5,10 godina aktivirao kao dzihadista,ili radilakni borac za serijatski zakon.Otisao si da se asimiliras u zemlju koja te prihvatila...

Kad radis nesto ilegalno bilo sta pa cak i prelazak granice u daljini mozga mozes i da ocekujes ono najgore.
Budi posten i radi posteno i nemas problem.....
Тешко да поштење можемо да очекујемо од миграната. Они су проблем. Лично.. да ми направи проблем закон би узео у своје руке. Ови либерални, толерантни закони Р. Србије не важи у мом дворишту. 🙂

Tužilaštvo treba da zatvori ovu spodobu od Vučića koji dozvoljava da se slobodno šetaju po Srbiji. Da si iole inteligentna popričamo bi malo sa ljudima iz Rume. I sličnih mesta gde prave neviđena sranja. Pljačkaju ljude, odbijaju kuće, siluju žene... Treba sve to uza zid pa metak u čelo. Sve je eno radno sposobni muškarci u najboljim godinama kao beže od rata....
da nije aleksandra vučića...neko drugi bi to isto dozvoljavao..a institucije države, odavno su u službi srpskih lopovskih političara i stranih službi...sve je trulo

Kulen Vakuf: Ubijeni migrant je 20-godišnjak iz Afganistana, uhapšen 68-godišnjak

Objavljeno: 03.07.2020. u 09:46

13

FOTO: ARHIV

Migrant iz Afganistana jučer je ubijen u blizini Kulen-Vakufa dok je pokušavao preći iz Bosne i Hercegovine u Hrvatsku, a jedna osoba je uhapšena zbog sumnje da je počinila ovo ubistvo, potvrdio je glasnogovornik MUP-a USK Ale Šiljdedić.

NESRETAN SLUČAJRasvijetljeno ubistvo migranta u Krajini, krivac sve priznao u policiji

Kako je kazao, nakon što je jučer prijavljeno djelo u Kulen-Vakufu, prilikom kojeg je jedan migrant poginuo, tokom istrage je utvrđeno je da se radi o 20-godišnjaku iz Afganistana.

- Kroz istražne radnje došlo se i do osnova sumnje o počiniocu ovog krivičnog djela tako da je slobode lišen 68-godišnjak iz Kulen-Vakufa koji se nalazi u prostorijama MUP-a i u toku je kriminalistična obrada - izjavio je Šiljdedić.

Nadležni tužilac je djelo kvalificirao kao ubistvo.

- Kroz istragu će se doći do svih detalja u vezi s ovim događajem, ali u ovom trenutku možemo potvrditi da to nije bila namjera osumnjičenog za ovo krivično djelo. Da nije bilo namjere, nego da se radi o nehatu - dodao je Šiljdedić.

Izvor: Anadolija

Амерички закон увести, неповредивост приватног поседа. Уђеш у вертикали, изађеш у хоризонтали.
i kada se opne grupa huligana i pali baklje na zgradi...a u toku policijski čas...dok to policajci mirno posmatraju...NEKO izdao takvo naređenje...šta onda uraditi...pobiti celu bandu..počevši od stranačkih aktivista, pa do vrha države

Naravno da jeste. Milion ljudi je glasalo za njega jer su zadovoljni sa 300e platom a mnogi od njih su zaposleni a nisu proveli dva dana na poslu.
neki glasaju što su jednostavno sluđeni...neki glasaju, jer su sitne prodane duše...drugi se nadaju, da preko politike dođu do vrha države i kradu nekažnjeno...to ti je taj profil...nema tu boljitka

Тешко да поштење можемо да очекујемо од миграната. Они су проблем. Лично.. да ми направи проблем закон би узео у своје руке. Ови либерални, толерантни закони Р. Србије не важи у мом дворишту. 🙂
Na zalost.....

Back