MIGRANT UBIJEN NA GRANICI BOSNE i HERCEGOVINE I HRVATSKE: Pogođen puškom u leđa.

Trebaju li države oštrije kažnjavati poticanje i širenje mržnje prema migrantima?

• Da.

• Ne.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
[
I šta misliš da bi s time postigao? Možda bi nakon ovakvih vesti dolazili naoružani, onako uspust "radi lične zaštite", da ih ne ubijaju ko paščad, ukoliko već države nemaju načina ili volje da ih zaštite? Uvek postoji i druga strana "medalje"? Neko misli da će nekoga zastrašiti a u stvari stavi ga na razmišljanje kako da se zaštiti? Države su dužne po međunarodnim konvencijama i sporazumima o migracijama da pruže zaštitu migrantima.
Time bi uticao na one koji imaju mozga i zdrave pameti da ne kreću peške u takvu avanturu,to da neko pretrčava 30 granica nije normalna stvar ako nisi znao,Austrija najavljuje da je Grčka prva linija odbrane,Balkan druga a austrijska granica treći bedem odbrane koji mora da se brani.Evropa je u bodljikavoj žici,svi brane granice šta ti to govori?

[

Time bi uticao na one koji imaju mozga i zdrave pameti da ne kreću peške u takvu avanturu,to da neko pretrčava 30 granica nije normalna stvar ako nisi znao,Austrija najavljuje da je Grčka prva linija odbrane,Balkan druga a austrijska granica treći bedem odbrane koji mora da se brani.Evropa je u bodljikavoj žici,svi brane granice šta ti to govori?

Govori mi da je ovo ubistvo čoveka, ma ko bio, migrant ili ne, ubistvo je kažnjivo po ljudskom i božijem zakonu.

[

Sem ako ima podrsku tih pro-zapadnih lidera .

Meni lično kad neko preti, samo me da na razmišljanje kako da se zaštitim, svaka pretnja ii pokušaj zastrašivanja stvara odbrambeni mehanizam, po zakonu akcije i reakcije u skladu sa težinom i eventualnom "snagom pretnje".
klasičan radikalni mozak,mix kurčenja i kukumavčenja,prvo ide ovo drugo
jadni migranti traže svoja prava...ko to tamo preti imamo i mi oružje pucaćemo branićemo se ne može to tako.........
OSTANITE KOD KUĆE NE PRETRČAVAJTE GRANICE I REŠEN PROBLEM ybte

klasičan radikalni mozak,mix kurčenja i kukumavčenja,prvo ide ovo drugo

Ja se ne "kurčim" samo pišem kako razmišljam, ukoliko mislim da su eventualne pretnje ozbiljne ja se nastojim zaštiti, policija, pravosuđe i dr. Samo nemoj misliti da sam naivan da svoj život ili živote svoji najmilijih ne znam braniti ili se prepuštam nečijoj milosti ili nemilosti ko što mnogi naivci rade li su radili po onoj narodnoj gluposti "nisam nikome ništa kriv"..

Poslednja izmena:
Ако нису могли да га ухвате, није изненађујуће што су га упуцали. Покушај илегалног преласка границе. За који красни ми сваки пут заустављамо аутомобил и дајемо документа на увид? Мигранти мисле без документата да улазе у стране земље. Овде је заправо чудно како су се све ове земље понашале, јер су неким странцима волшебно дозволили прелазак границе без контроле и документације. Очигледно су у питању меке границе, које ће први паметан да помери по својој светој вољи. Драго ми је да међу њима није Србија једина, већ читава екс-Ју партизанија.

Migranti imaju pravo na zaštitu. Postoje međunarodni sporazumi o migracijama.

Овај Никола Ковачевић мало манипулише. Грађани имају право да узимају закон у своје руке ако је реч о кривичним делима због којих се гони по службеној дужности, али немају право да изричу казне.

I šta misliš da bi s time postigao? Možda bi nakon ovakvih vesti dolazili naoružani, onako uspust "radi lične zaštite", da ih ne ubijaju ko paščad, ukoliko već države nemaju načina ili volje da ih zaštite? Uvek postoji i druga strana "medalje"? Neko misli da će nekoga zastrašiti a u stvari stavi ga na razmišljanje kako da se zaštiti? Države su dužne po međunarodnim konvencijama i sporazumima o migracijama da pruže zaštitu migrantima.
Drzave su duzne da pruze zastitu izbeglicama,a ne vojno sposobnim ljudima koji prelaze granicu da bi se ponovo organizovali u srcu Evrope u vojsku dzihada.
Najbolje resenje je zica,ograda,zid,bilo sta na granicu,kao sto su Madjari uradili.I propustati samo zene sa decom,mladje od 14 i starije od 60 god.Ostali-nazad odakle ste krenuli.

Strani državljanin, za sada neidentifikovan, stradao je prilikom pokušaja prelaska granice u blizini Kulen Vakufa, potvrđeno je iz Policijske uprave Unsko-sanskog kantona (USK).

Meštanin Kulen Vakufa jutros je obavestio policiju kako grupa ilegalnih migranata nosi povređenog muškarca kroz naseljeno područje.
Policijski službenici i medicinski tim su izlaskom na teren konstatovali da je muškarac podlegao povredama, koje su nanesene vatrenim oružjem.
lg.php

Prvim pregledom utvrđeno je da je smrtonosna rana nanesena u predelu leđa, najverovatnije puškom - sačmom.
Identitet stradale osobe, ali i ljudi koji su doneli njegovo telo još nije poznat. Prvi podaci s terena govore da je reč o korisnicima usluga prihvatnog kampa na lokalitetu Lipa, koji su pokušavali preći granicu s Republikom Hrvatskom u blizini Kulen Vakufa.
Policija istražuje mesto pronalaska ubijenog.
Još se ne zna da li se ubistvo dogodilo na teritoriji Bosne i Hercegovine ili Republike Hrvatske.

https://www.kurir.rs/region/bosna-i...ranici-bih-i-hrvatske-pogodjen-puskom-u-ledja

Moj komentar na ovo.

Najoštrije protestvujem protiv ovog krajnje nehumanog čina , ubistva čoveka, kao da je obična "divlja životinja" i to na način kako se ubijaju životinje. Takođe smatram da ogromnu odgovorost za ovo snose i "huškački mediji" koji masovno šire mržnju prema migratima, koje takođe treba sankcionisati na način koji je odgovarajući, kao naprimer novčane kazne i zabrana rada a glavne i odgovorne urednike i u krivičnom postupku jer podržaju širenje mržnje koja evo dovodi i do ljudskih žrtava. Takođe treba sankcionisati u pravosudnom postupku i organizacije koje javno putem "alternativnih medija" tipa YouTube i dr "šire mržnju prema migrantima". Policija i pravosuđe treba da učine sve da pronađu ubicu ili ubice i da ih se krivično sankcioniše.

Dobio je metak iz puške a ne pušku u leđa..

Back