МИГРАНТ ШОКИРАО НОВИНАРА: Не планирам да радим, живећу од социјале

patkar

Primećen član
Banovan
Poruka
918
Имигрант из Сомалије, смештен у једном од немачких прихватних центара, отворено је признао сврху свог доласка у ту земљу током разговора с новинарима литванског портала Лиетувос Рyтас. Разлог његовог доласка је “живот на рачун порезних обвезника”, а нема план да ради. Након што добије немачко држављанство, његова намера је да доведе у своју целокупну породицу.

https://srbin.info/2018/12/25/migra...-da-radim-zivecu-od-novca-poreskih-obveznika/

DvQOmASWkAAWTiR.jpg

a kamo ga mraki? :(

Имигрант из Сомалије, смештен у једном од немачких прихватних центара, отворено је признао сврху свог доласка у ту земљу током разговора с новинарима литванског портала Лиетувос Рyтас. Разлог његовог доласка је “живот на рачун порезних обвезника”, а нема план да ради. Након што добије немачко држављанство, његова намера је да доведе у своју целокупну породицу.

Nece se taj Nemacke ovajditi. Ne rastu u Nemackoj po drvecima evri. A niti banane. :zblesav:

_nobody_

Kad može Junker i ostali iz Brisela onda se i ne čudim ovome. Za njih je Evropa i bez socijale raj na zemlji, jer dolje u Africi rijetko ko od njih i može da doživi neke godine-džaba sav napredak Zapada kad se oni i dalje izvlače na onu da im je kolonijalizam bio loš- jest jer su morali nešto da rade pa makar i na silu.

Iskrenost treba nagraditi, ostali će nešto da palamude ali istina je neumitna, svi su oni došli na "besplatni ručak".

- - - - - - - - - -

davno mi pricao covek utiske iz afrike

lezi po ceo dan , kad ogladni popne se na drvo , ubere neku bananu

nastavi da lezi

Evo ti dodatak, ako ga uzmeš kao slugu, i platiš malo više po starom srpskom običaju, on će od tih para da uzme slugu koji će da radi za njega, i da posmatra iz hladovine.

...to da ce dobiti drzavljanstvo sa socijale,
moze da objavi samo onaj koji ni koraknuo Tamo nije...
Cim se smiri situacija u njihovim zemljama
idu nazad kao i nasi koji nijesu radom ostanak obezbijedili...

ti se nikad vratiti nece tamo odakle su dosli
kad nemacka bude zavrsila sa njima, prosledice ih ovamo na balkan
nasa vlada je potpisala marakeski sporazum, a za to te vlada vec priprema izjavama - iseljene srbe zamenicemo imigrantima, napustena, neobradjivana imanja ce biti poklanjana migrantima
ako su mogli komunisti, sto ne bi mogli i radikali, pardon, snsovci

davno mi pricao covek utiske iz afrike

lezi po ceo dan , kad ogladni popne se na drvo , ubere neku bananu

nastavi da lezi

To se u danasnjem svetu zove-sloboda.....sve ostalo je ropstvo.
Moj muz i ja smo dobili od poreske da za sledecu godinu moramo UNAPRED da platimo porez na licni dohodak 3000 evra.
Izracunali ljudi da nam ostalo viska za zivot.

Back