Mlad petao i stara koka, umalo fatalna mesavina.
Mstislav Legenda Poruka 55.868 16.09.2023. u 01:03 - Мигрант из Авганистана избо жену у Кузмину, ухапшен #26 Mlad petao i stara koka, umalo fatalna mesavina.
Stojkov Menidjer Legenda Poruka 60.325 16.09.2023. u 12:26 - Мигрант из Авганистана избо жену у Кузмину, ухапшен #27 Mugatu: Siguran sam da ce domace feministkinje traziti zatvaranje granica. Kliknite za proširenje... Ovi tvoji su potpisali "ženska prava", "gej ravnopravnost", "Roditelj 1, Roditelj 2, Švaler 3"
Mugatu: Siguran sam da ce domace feministkinje traziti zatvaranje granica. Kliknite za proširenje... Ovi tvoji su potpisali "ženska prava", "gej ravnopravnost", "Roditelj 1, Roditelj 2, Švaler 3"
Mugatu Iskusan Banovan Poruka 5.268 16.09.2023. u 12:29 - Мигрант из Авганистана избо жену у Кузмину, ухапшен #28 Stojkov Menidjer: Ovi tvoji su potpisali "ženska prava", "gej ravnopravnost", "Roditelj 1, Roditelj 2, Švaler 3" Kliknite za proširenje... O cemu pricas? Parade su procvetale pod Vucicem i premijerkom.
Stojkov Menidjer: Ovi tvoji su potpisali "ženska prava", "gej ravnopravnost", "Roditelj 1, Roditelj 2, Švaler 3" Kliknite za proširenje... O cemu pricas? Parade su procvetale pod Vucicem i premijerkom.
Stojkov Menidjer Legenda Poruka 60.325 16.09.2023. u 12:31 - Мигрант из Авганистана избо жену у Кузмину, ухапшен #29 Mugatu: O cemu pricas? Parade su procvetale pod Vucicem i premijerkom. Kliknite za proširenje... Premijerka iz Otpora, ministri iz DS-a Šta je mogao sam Vučić protiv tvojih?
Mugatu: O cemu pricas? Parade su procvetale pod Vucicem i premijerkom. Kliknite za proširenje... Premijerka iz Otpora, ministri iz DS-a Šta je mogao sam Vučić protiv tvojih?
Mugatu Iskusan Banovan Poruka 5.268 16.09.2023. u 12:32 - Мигрант из Авганистана избо жену у Кузмину, ухапшен #30 Stojkov Menidjer: Premijerka iz Otpora, ministri iz DS-a Šta je mogao sam Vučić protiv tvojih? Kliknite za proširenje... Govna sa svih strana se slila u slivnik.
Stojkov Menidjer: Premijerka iz Otpora, ministri iz DS-a Šta je mogao sam Vučić protiv tvojih? Kliknite za proširenje... Govna sa svih strana se slila u slivnik.
Stojkov Menidjer Legenda Poruka 60.325 16.09.2023. u 12:33 - Мигрант из Авганистана избо жену у Кузмину, ухапшен #31 Mugatu: Govna sa svih strana se slila u slivnik. Kliknite za proširenje... Jel to pošteno?
Stojkov Menidjer Legenda Poruka 60.325 16.09.2023. u 12:34 - Мигрант из Авганистана избо жену у Кузмину, ухапшен #32 Odgovori kad te lepo pitam?
Stojkov Menidjer Legenda Poruka 60.325 16.09.2023. u 12:36 - Мигрант из Авганистана избо жену у Кузмину, ухапшен #33 Mstislav: Mlad petao i stara koka, umalo fatalna mesavina. Kliknite za proširenje... Ja sam čuo od komšije da tamo u Avganistanu kad oženiš nešto a njen otac mora da ti da 50 koza. Ako joj ćale neko mudo u selu onda 100. Ej gde je Avganistan a gde smo mi a svi se prče da su neko nezaobilazno mudo u selu a nemoš 500 kinte da mu izvučeš iz gaća...
Mstislav: Mlad petao i stara koka, umalo fatalna mesavina. Kliknite za proširenje... Ja sam čuo od komšije da tamo u Avganistanu kad oženiš nešto a njen otac mora da ti da 50 koza. Ako joj ćale neko mudo u selu onda 100. Ej gde je Avganistan a gde smo mi a svi se prče da su neko nezaobilazno mudo u selu a nemoš 500 kinte da mu izvučeš iz gaća...
Stojkov Menidjer Legenda Poruka 60.325 16.09.2023. u 12:38 - Мигрант из Авганистана избо жену у Кузмину, ухапшен #34 Dokle je to došlo...