Mićunović šef poslanika DS-a

МАЧАК

Buduća legenda
Poruka
25.542
Mićunović novi šef demokrata u parlamentu
http://www.mondo.rs/s252958/Info/Srbija/Micunovic_novi_sef_demokrata_u_parlamentu.html
Poslanički klub Demokratske stranke izabrao je večeras za svog šefa Dragoljuba Mićunovića koji je i predsednik političkog saveta te stranke.

v252958p0.jpg

Na sednici kluba, koja je u toku, Mićunović je izabran za predsednika, a razgovara se i o politici koju će ta stranka, kao opoziciona, voditi u aktuelnom sazivu, rečeno je Tanjugu u tom poslaničkom klubu.

Poslanički klub koalicije "Izbor za bolji život" formirane oko DS imaće 57 poslanika, pošto se od osvojenih 67 poslaničkih mesta na majskim izborima, nedavno odvojio poslanički klub SDPS-a jer je lider te stranke Rasim Lajić ušao u vladu, a predsednica DHSS-a Olgica Batić oformila klub sa poslanicima SPO-a.

Konstitutivna sednica Skupštine Srbije na kojoj će biti izabrani predsednik i potpredsednici parlamenta, kao i radna tela i delegacije, biće nastavljena sutra.

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:
Алал вера Мићуне...
Ти си остао онај...прави...најјачи...
Сви остали су потрошени.
 
Samo se vi sprdajte sa doajenom srpske demokratije:p Secam se kada je zadnji put bio predsednicki kandidat pa mu Vucic rekao : "...ovo je vasa poslednja sansa ako sad ne budete predsednik sigurno nikad vise necete".Kad ono matori skobalj jos u politici i to sef!
BEZ STARCA NEMA UDARCA :dash: ops pogresan emotikon :rotf:
 

Back
Top