cvele2
Ističe se
- Poruka
- 2.133
Napraviti program i posle ga prodati je sasvim u redu. Ali napraviti program, prodati ga i posle još uzimati para kao da je iznajmljen stvarno nije u redu. Znate na šta konkretno mislim. Da li se i ostali slažu sa mnom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vjerovatno zivish " KO BUBREG U LOJU" , a?bojan p:Ako ti se ne sviđa to što kupuješ, a očigledno da ti se ne sviđa, nemoj kupiti/iznajmiti.
Znači da ti se ne sviđa, jer te ne odgovaraju uslovi korišćenja koji su deo onoga što si kupio.cvele2:Ne, meni se sviđa to što sam "kupio", ali mi se ne sviđaju uslovi njegovog korišćenja. Što je Linus Tovarlds bio budala pa je svoj OS dao džabe i još sa otvorenim kodom?!...

Ne bih bio u to baš tako siguran. Ni u serverskom segmentu trižšta gde je to mnogo jednostavnije uradaiti, Linux nije izbacio Windows. O radnim stanicama gde je to znatno teže da ni ne govorim.ivam91:Nece jos dugo , sve vise firmi i obicnih korisnika se prebacuje na Linux , pa kad im bude nestalo korisnika (a ako ovako nastave to ce biti vrlo brzo) , videcete.... Kao sto kazu nista nije vecno...
pozdrav

cvele2:Napraviti program i posle ga prodati je sasvim u redu. Ali napraviti program, prodati ga i posle još uzimati para kao da je iznajmljen stvarno nije u redu. Znate na šta konkretno mislim. Da li se i ostali slažu sa mnom?
I šta ćeš da radiš sa VMware? Da podigneš još neku distribuciju Linuxa?nesha14586:Ja kazem da je windows sranje. To sam i pre rekao samo ne na ovoj temi. Stavio sam dual boot sa windowsom samo zbog camere jer jos nisam uspeo da nadjem program za nju na ubuntu-u.
Inace linux moze sve sto moze i windows(za obicnog korisnika), plus su programi besplatni.
Tako da cu uskoro da ubujem windows i da predjem skroz na linux. A ako mi bas zatreba imam Vmware.
I da, slazem se.
Naravno da je realna situacija i naravno da će mnogi tražiti neku alternativu. Problem je u tome što pored alternative za OS, treba naći i alternative za sve aplikacije koje se koriste u svakodnevnom radu, a to ne ide baš tako lako, jednostavno i brzo.snejks:Ma OK , neki ponekada malo preteraju ali razmislite samo sledeća situacija:
Kupiš nov komp sve glantz novo ,uz komp platis i licencni Windows Vista za 150 eurića!! , kroz 4 meseca razleti ti se hard disk , jednostavno crkne i ti šta ćeš pravac servis "Dobar dan " oni tebi "Dobar dan" i ti kažeš "crklo mi to i to" i staviš kućište na sto I kažeš "izvolte instalacione cd-ove i DVD disk od Windowsa a oni tebi "Mi ćemo vam promeniti hard disk ali sa Windowsom nemožemo ništa da uradimo jer znate bla bla........ i on ne spada u garanciju!!!"
Ovo je sasvim realna situacija na koju se morate spremiti svi !!!! Niko normalan posle ove situacije neće više pitati za windows već će tražiti neku alternativu jer zašto bi prilikom svake instalacije kupovao novi DVD sa Windowsom![]()
bojan p:I šta ćeš da radiš sa VMware? Da podigneš još neku distribuciju Linuxa?
baš me zanima.nesha14586:Ja kazem da je windows sranje. To sam i pre rekao samo ne na ovoj temi.
...