Microsoft Stipsa se otvorio - pažlja zemnjače, plati jednom nešto

Stojkov Menidjer

Stara legenda
Poruka
75.193
Microsoft Copilot me nije slagao - Microsoft je stavio Minecraft na popust "krajem meseca"
Medjutim, kako je to u liberal demokraciji - "nismo se razumeli"

Java & Bedrock edicije (standardna i DeLuxe) nisu na popustu, zajebavaju roditelje
ali oni koji ovo već imaju ipak mogu da obraduju svoje dete novim izdanjima za male pare

1734459051462.png

Ako vas buni zašto bi uzimali Dungeons Ultimate Edition za 2575 kad ima Dungeons Ultimate DLC Bundle za 1300 to je zato što je ovo drugo samo dodatak za ono prvo i bez toga ne radi, ja bolje numem objasnim jer sedam drama u tri dana mu daje pet litara na dva kamena al to na kraju sve bude u redu...

Koliko sam ja razumeo Legends se bazira na prastaroj igrici Castles gde posle uspešne odbrane sledeći talas sve jači i jači
a ovo drugo se sigra u timovima i mora da se istražuje

ali original minecraft nije na akciji, koje seronje...
DeLuxe 5149 a standardni 3889 dinara (toliko vam banka i odbija nema greške)

Malo sam pogledao ove Minecraft spinoff-ove recimo meni leži ovo Dungeons, klinačka verzija Diablo serijala, odličan antistres... Lepo izvodjenje u kockastom maniru...

Legend je ipak pumpanje...

Tako da sam na kraju kupio Age of Empires II Definitive Edition za 1311 dinara i 41 paru sa PDV-om

Iako AoE III i AoE IV imaju bolju grafiku i propratne kerefeke kada je strategic engine u pitanju to vam je u AoE II

Svi delovi su na popustu ali AoE II ima najbrojniju online zajednicu, śto je bez presedana u gejmerskom svetu da jedna tako stara igra ima toliko poklonika i u današnje vreme.

Kone treba Civ Vi ima ga za 390 kinte... legalno u full-u
Meni nikad nije trebalo dalje od Civ II, kako Gold, tako Test of Time i Call of Power sa napomenom da je Test of Time super načminkana Gold a Call of Power izvesni spinoff za militantnije nastrojene dangube.

Poslednja izmena:

Back