Atomic™ Srebrna tastatura Poruka 242.333 08.01.2025. u 10:51 - Microsoft Outlook питање #1 Microsoft Outlook ми је поставио питање. Да ли је паметно да подесим да увек даунлоудује?
Vuk Samotnjak Buduća legenda Moderator Poruka 40.859 08.01.2025. u 12:05 - Microsoft Outlook питање #2 Atomic™: Microsoft Outlook ми је поставио питање. Да ли је паметно да подесим да увек даунлоудује? Kliknite za proširenje... U zavisnosti od koga si primio email, moguće je da su npr. slike u potpisu ili nešto što su uključili u taj email ... Ako je pošiljalac nepoznat, onda ne bi definitivno dozvolio.
Atomic™: Microsoft Outlook ми је поставио питање. Да ли је паметно да подесим да увек даунлоудује? Kliknite za proširenje... U zavisnosti od koga si primio email, moguće je da su npr. slike u potpisu ili nešto što su uključili u taj email ... Ako je pošiljalac nepoznat, onda ne bi definitivno dozvolio.
Sizif Strani posmatrač Moderator Poruka 60.883 08.01.2025. u 12:40 - Microsoft Outlook питање #4 Atomic™: Microsoft Outlook ми је поставио питање. Да ли је паметно да подесим да увек даунлоудује? Kliknite za proširenje... Ni slučajno to ne dozvoljavaj osim ako nisi 100% siguran da ti to baš treba. Znači neka ti default bude NO.
Atomic™: Microsoft Outlook ми је поставио питање. Да ли је паметно да подесим да увек даунлоудује? Kliknite za proširenje... Ni slučajno to ne dozvoljavaj osim ako nisi 100% siguran da ti to baš treba. Znači neka ti default bude NO.
bird again Veoma poznat Poruka 13.060 08.01.2025. u 12:40 - Microsoft Outlook питање #5 Sizif: Ni slučajno to ne dozvoljavaj osim ako nisi 100% siguran da ti to baš treba. Znači neka ti default bude NO. Kliknite za proširenje... Znaci ja bi se zeznula, ko zna sta sve ja poresno radim
Sizif: Ni slučajno to ne dozvoljavaj osim ako nisi 100% siguran da ti to baš treba. Znači neka ti default bude NO. Kliknite za proširenje... Znaci ja bi se zeznula, ko zna sta sve ja poresno radim
Sizif Strani posmatrač Moderator Poruka 60.883 08.01.2025. u 12:41 - Microsoft Outlook питање #6 bird again: Znaci ja bi se zeznula, ko zna sta sve ja poresno radim Kliknite za proširenje... Pa samo pitaš kada nisi sigurna. Ko pita, ne skita.
bird again: Znaci ja bi se zeznula, ko zna sta sve ja poresno radim Kliknite za proširenje... Pa samo pitaš kada nisi sigurna. Ko pita, ne skita.