microsoft office word? (hitno) !

Ima neki torent sajt ruski odakle skidam muziku i imaju sve i svašta
da nije rutracker?

nego da se vratimo na temu. lično sam prešao na openoffice jer ms office je postajao sve idiotskiji, stalno menjaju interfejs, što si nekada znao više neznaš, sporo radi, glupira se sa marginama slikama, sakrivaju stvari, + instalacija je 1.5GB??? onda sam tamo neke davne 2017 probao libreoffice - nije mi se nešto svideo, posle sam probao openoffice - i to je pun pogodak bio od tada sam na openoffice. sada mogu da daju ms office i besplatno - neću ga više stavljati.

samo da podsetim openoffice je oko 130mb instalacija u odnosu na ms office od 1500mb!!! a rade iste stvari!

Ako pišeš nešto važno ili službeno ne možeš to da radiš krekovanom verzijom worda, jer je njegov potpis proverljiv i odmah se zna da je kraden.
To je potpuno netačno.

Iz Word dokumenta NE MOŽE da se vidi da li je Word u kom je dokument pisan bio legalno plaćen ili nije.

Može da vidi ime originalnog autora i verziju Worda, ukoliko autor želi to da podeli (a može i to da se ukloni vrlo lako)

Tako ja nesto trebao da napisem i da posaljem u Wordu
kad ono kita, trazim ga po PC-ju nema mi ga u fajlovima nigdje
***** ti reko sta je ovo, dosta microsoft documenata je tu ali worda nema
reko okej skinucu ga, evo free verzija - instaliram kad ono opet kita - trazi mi da kupim neku pro verziju
doslo mi je da slomim tastaturu, mis i kuciste od kompa.. koji ***** sad microsoft word se placa?
daj posaljite mi link ako imate negde da skinem free verziju normalnu jer mi je pritisak skocio

Pogledajte prilog 1872753
Imas boljih alternativa.

Back