microsoft office word? (hitno) !

Pilgrim

Veoma poznat
Poruka
11.499
Tako ja nesto trebao da napisem i da posaljem u Wordu
kad ono kita, trazim ga po PC-ju nema mi ga u fajlovima nigdje
***** ti reko sta je ovo, dosta microsoft documenata je tu ali worda nema
reko okej skinucu ga, evo free verzija - instaliram kad ono opet kita - trazi mi da kupim neku pro verziju
doslo mi je da slomim tastaturu, mis i kuciste od kompa.. koji ***** sad microsoft word se placa?
daj posaljite mi link ako imate negde da skinem free verziju normalnu jer mi je pritisak skocio

gettingstarted-new.png

Word je komercionalni proizvod, znači plaća se.

Možeš da instaliraš krekovanu verziju, ima na torentima, ali obično dolazi uz gomile virusa pa treba računati da će ti takva zezancija biti bolna.

Dalje, ako imaš W10, pokreni WordPad, to je lite verzija Worda i radi posao. Ako imaš W11, to više ne postoji, mada na netu imaju uputstva kako može da se "doinstalira".

I na kraju, ako ništa ne pomogne, instaliraj besplatni LibreOffice.

Word je komercionalni proizvod, znači plaća se.

Možeš da instaliraš krekovanu verziju, ima na torentima, ali obično dolazi uz gomile virusa pa treba računati da će ti takva zezancija biti bolna.

Dalje, ako imaš W10, pokreni WordPad, to je lite verzija Worda i radi posao. Ako imaš W11, to više ne postoji, mada na netu imaju uputstva kako može da se "doinstalira".

I na kraju, ako ništa ne pomogne, instaliraj besplatni LibreOffice.
hvala ti

reko okej skinucu ga, evo free verzija - instaliram kad ono opet kita - trazi mi da kupim neku pro verziju
doslo mi je da slomim tastaturu, mis i kuciste od kompa.. koji ***** sad microsoft word se placa?
daj posaljite mi link ako imate negde da skinem free verziju normalnu jer mi je pritisak skocio

Pogledajte prilog 1872753
Imas besplatan Microsift Office online mislim, treba ti samo Microsoftov nalog.

Pogledajte prilog 1872753
Pazi na recnik!
Ima WPS Office koji je barem bio free pa ako vise nije mozes naci free verziju od pre. Totalna imitacija Worda.
Eto em legalno em besplatno

Probacu, evo skidam nesto sa torenta
Vodi računa da Office predstavlja složen sistem u smislu online funkcionisanja.
To znači da su neki kanali otvoreni zbog komunikacije i automatskog prebacivanja dokumenata na cloud.
Regularna verzija aktivirana preko korisničkog naloga možda i nije najbezbednija ali hakovana ćao zdravo sa neželjenim povezivanjima.
Bil Gejts nema pametnija posla nego da "špijunira" Milisava iz Kule sa hakovanom verzijom KSMPico a bez da se siroti Milisav "dosetio" sa kim ga povezuje KSMPico...

Oko ovoga su se zakrvili Microsoft i Kaspersky Labs.
Za vreme Bajdena (demokrata) bilo im lakše da senat donese odluku o zabrani Kasperskog nego da obelodane loše sklepan mehanizam korisničke bezbednosti.
Naravno demokrate su poznate po veseloj mašti i da bi se Kaspersky Labs zvanično zabranio u institucijama izmišljeni su neki gistro šatro incidenti na 2 računara (jedan nikad ažuritan).

100€ za osnovnu standalone verziju Office 2024 mnogo?

Poslednja izmena:

Back