Microsoft office problem

reciklaza

Primećen član
Poruka
926
Radio sam Windows,pa ponovo sve instalirao...i usred instalacije office 2007,meni se restartuje komp i prekine se instalacija.Nakon toga kada sam upalio komp i hteo ponovo da instaliram office...nesto je zakucalo i ne dozvoljava da se instalira office.
Gledao sam u program files,control panel,search...nigde ne mogu da nadjem instalaciju.
Probao sam drugu instalaciju office 2007,office 2010 i 2003,uvek izbacuje tu gresku.

Kako da resim taj problem,a da ne radim windows ponovo...radio sam ga 3 puta u zadnjih 10 dana,pa mi se ne radi opet.

А коју ти то грешку избацује?

Јеси ли пробао можда да почистиш мало регистар базу неким програмом типа... CCleaner, Vit Registry Fix... и сл.

А пошто је проблем настао приликом инсталације Оffice-а 2007, пробај најпре његове остатке да почистиш > Remove Office 2007

Претпостављам да си пробао и са Windows Installer Cleanup Utility-јем да почистиш остатке.

Samo izbaci "Microsoft Office 2007 encountered an error during setup"

Cistio sam sa TuneUp Utilities...on nasao gomilu fajlova vezanih za Office i ocistim sve,ali instal nece i dalje.Probacu i sa CCleaner-om.

Probao sam Remove office 2007...i posle ciscenja nece.

Windows Installer Cleanup Utility ne mogu da nadjem u Windows 7...gde se on nalazi...i na search mi ga ne izbacuje.

Windows Installer Cleanup Utility не долази уз Windows, мораш га скинути и инсталирати као засебну алатку, рецимо одавде > http://www.softpedia.com/get/Security/Secure-cleaning/Windows-Installer-CleanUp-Utility.shtml

Покрени га и све што има везе са Office-ом обриши. Скини и покрени CCleaner, нека ти и он мало прочисти регистар базу, привремене фајлове и разноразне друге остатке. Након тога рестартуј комп и пробај опет да инсталираш Office.

Skinuo sam oba programa...skenirao...oba nasli stvari vezane za office i to sve ocistili...restartujem komp,probam instal...opet nece...pokrenem ponovo programe...sve cisto,sve sto imalo je sada izbrisano...Probacu sutra Vit cleaner,ako nista,odradicu win...treba mi office za sutra vece.

Код тебе се то нешто баш било заинатило, јер обично, употреба неких од оних cleanera реши такав и сличан проблем. Но добро, ти си то решио уз формат диска, мада... чисто за подсетити, да постоје и портабл верзије разноразних програма, па и Office-а. Не мора се баш све инсталирати, некад је довољно и само покренути програм. А ту је и OpenOffice потпуно бесплатан. ;)

Nije do instalacije,jer sam sa istog diska(instalacije) instalirao bez problema sada posle reinstala wina.

Probao sam Openoffice...i odradio sam sta mi je trebalo,ali navikao sam na microsoftov office,pa sam ga zato i instalirao ponovo.

onda je problem u tome sto prilikom prvog pokusaja instalacije zapise neke fajlove u kontrolni skriveni sektor (ako se tako zove) na hardu i jedino ti preostaje da uzmes program Maxtor 4.2.3 jedino to imam. Koliko su mi objasnili a jos nikad nisam koristio, program obrise bukvalno svaki fajl i onda 100% mozes bez problema da krenes sa ponovnom instalacijom

Back