Microsoft Office kupovina preko Kupujem Prodajem obaveštenje

Atomic™

Srebrna tastatura
Poruka
244.281
Dragi moji,
hoću da ovo znate ako butete kupovali liocencu za Microsoft Office 2016. preko Kupujem Prodajem.
14.01.2024. sam preko KP kupio licencu za MS Office 2016. Nekoliko puta sam aktivirao na mom kompjuteru i to na istom nalogu.
Na kraju se dogodilo da više ne mogu da aktiviram Office sa kodom koji sam kupio.

anePSYA.png

GyxLxED.png

Eto da znate...

Dragi moji,
hoću da ovo znate ako butete kupovali liocencu za Microsoft Office 2016. preko Kupujem Prodajem.
14.01.2024. sam preko KP kupio licencu za MS Office 2016. Nekoliko puta sam aktivirao na mom kompjuteru i to na istom nalogu.
Na kraju se dogodilo da više ne mogu da aktiviram Office sa kodom koji sam kupio.

anePSYA.png

GyxLxED.png

Eto da znate...
Има много бесплатних решења, зашто плаћати Мајкрософтов програм ?

Moguće.

Kada se kupuje preko prodavnice koju krelamira Cile sa YouTube, da li onda posle nekoliko puta instaliranja Microsoft Ugasi licencu?

Ne verujem. Mislim da MS ne gasi već aktivirane licence ali posle određenog broja aktivacija licenca prestane da radi. Ko je aktivirao, aktivirao je.

Nije to prvi put da "Ciletove" licence ne funkcionišu, on naplati reklamu, za ostalo ga zabole, sigurno neće da ih javno prozove zbog prevare jer će onda lova prestati da dolazi. Sve je to biznis.

Back