Microsoft kupio Skype

Papa Smurf

Elita
Poruka
17.384
Microsoft confirms takeover of Skype

Microsoft has confirmed that it has agreed to buy internet phone service Skype.

The deal will see Microsoft pay $8.5bn (£5.2bn) for Skype, making it Microsoft's largest acquisition.

Luxembourg-based Skype has 663 million global users. In August last year it announced plans for a share flotation, but this was subsequently put on hold.

Internet auction house eBay bought Skype for $2.6bn in 2006, before selling 70% of it in 2009 for $2bn.

Link

Bili siri svoje carstvo... :)

Pa koji ce im onda mesendzer???

meisindžer je super u pređenju sa skajpom.
možeš lepo da ubacujep svoje smajlije, ovi na skajpu su bzv.
mada su po meni i dalje najbolji bili oni sa (starog - 4 ili 5 nisam sigurna) icq-a .
ovaj mi je bio omiljen.
icq-drnd.jpg

onda svi prešli na msn.
pa na skajp a dosta je zahtevan i (meni barem) usporava sve ostalo

mada su po meni i dalje najbolji bili oni sa (starog - 4 ili 5 nisam sigurna) icq-a .
ovaj mi je bio omiljen.
icq-drnd.jpg

onda svi prešli na msn.

Heheh i ja sam nekad koristio ICQ bio je fenomenalan, sada takodje msn, a sto se tice skajp-a ne volim ga , nemam pojma zasto :p

ovaj mi je bio omiljen.
icq-drnd.jpg

onda svi prešli na msn.

Jedan "mali" savet... razlika izmedju skype i msn:
Msn ne sifruje podatke, sve je otvoreno. Uporedivo kao da izadjes na ulicu i krenes na sav glas da vices to sto kucas.
Skype je drugaciji, on sifruje poruke, tako da ne moze svako da se nakaci i kopira (prisluskuje) sta kucas ili pricas.

p.s. to sto je msn besplatan ima svoju cenu... skype nije potpuno besplatan, i to je mnogo bolje

Jedan "mali" savet... razlika izmedju skype i msn:
Msn ne sifruje podatke, sve je otvoreno. Uporedivo kao da izadjes na ulicu i krenes na sav glas da vices to sto kucas.
Skype je drugaciji, on sifruje poruke, tako da ne moze svako da se nakaci i kopira (prisluskuje) sta kucas ili pricas.

p.s. to sto je msn besplatan ima svoju cenu... skype nije potpuno besplatan, i to je mnogo bolje

Ma nek me slušaju ako im je zanimljivo :lol:

(što bi reko moj komšija - mooda mi se "ponapasu" :lol:)

ali ga u svakom slučaju ne koristim više, mada kad malo bolje razmislim, ne koristim ni skype.

Ma nek me slušaju ako im je zanimljivo :lol:

(što bi reko moj komšija - mooda mi se "ponapasu" :lol:)

ali ga u svakom slučaju ne koristim više, mada kad malo bolje razmislim, ne koristim ni skype.

U skorije vreme se jedna tema pominje cesto... Reklamiranje preko neta. Nemoj da se cudis ako "nicim izazvano" krenu da ti stizu tacno odredjene reklame, i to na srpskom - neko prati koje sajtove gledas, pa i sve ostalo.
Nije nemoguce da net-reklamiranje postane trazenije nego televizijsko. Tu te samo 2-3 klika dele od kupovine :per:

Samo veza dva kompa je besplatna, i to valjda samo tekst i zvuk, za video se valjda placa.

Jesi ti ikad koristio Skype?:think:

Ne znam da li neko placa ako sa kompa zove telefon, ili samo strana telefona placa

Dopuniš Skype kredit, i zoveš telefon:

Serbia 10 cents 11,5 cents
Serbia - Belgrade 10 cents 11,5 cents
Serbia - Mobile 24,8 cents 28,5 cents

Konferencijski video poziv nije besplatan.

Poslednja izmena:

Back