micro sd

goran22

Početnik
Poruka
6
micro sd kartica mi pravi probleme!!!!!!!!
imam samsung D900 i danas sam uzei micro sd i nece da radi neshto, trazi neki FORMAT, a kada idem na OK kaze ERROR. koji je moj problem??????:confused:

pa probaj u nekom drugom telefonu, ako ne radi ni tamo menjaj karticu, ako radi nosi telefon u neki seevis da pogledaju...nisu ljudi ovde vidoviti...:)

pa sto ne rece odma da je 2gb u pitanju.....tesko da ce to da radi.....puno opterecuje telefon, smanji na 1gb i resio si problem

Jos nisam cuo da se na d900 javljaju problemi sa 2gb karticom,jer ih on prema specifikaciji proizvodjaca podrzava ali ako ih vec ima mislim da je zato sto su formatirane na FAT32 a d900 prima koliko ja znam FAT16.Ako imas uputstvo pogledaj,tu vjerovatno nesto pise u vezi s podrskom za memo.kartice

Pomoc! Imam microSD karticu od 1GB na telefonu nokia 5300. Zakljucala sam je i zaboravila sam sifru. Da li neko zna mozda da li postoji neka univerzalna sifra za microSD kartice, da li mogu nekako da otkljucam, postoji li program za to i gde ga mogu naci ako postoji? Ako neko bilo sta zna, bice od pomoci

nema univerzalna sifra. nazalost pozdravi se sa podacima na kartici, jer da bi se otkljucala mora se i formatirati...probaj sa nekom symbian nokijom da formatiras (npr 6120) i radice, ali prazna...

E ovako posto ja na mom mobu imam memorijsku karticu...na koju sam stavila password...ali kada ja ukucam password koji treba da se ukuca,meni pise da password nije dobar mislim nije taj koji treba.E sad' mene zanima da li postoji tj. da li neko u nekom servisu moze da mi otkljuca MK(memorijsku karticu) znaci da mi je otvori...:?:

Hvala unapred!

Извадите картицу и видите да није закочена (можда има ону пречагу што се повлачи) па је откочите. Ако није то проблем онда је исчипајте, баците у канту за смеће и купите другу (нова ог 1 гигабајт кошта 540 динара).

nema univerzalna sifra. nazalost pozdravi se sa podacima na kartici, jer da bi se otkljucala mora se i formatirati...probaj sa nekom symbian nokijom da formatiras (npr 6120) i radice, ali prazna...

Hvala ti puno! Prebacila sam sve podatke na kompjuter pa sam je formatirala u symbian telefonu i uspelo je!!! Svaka ti cast, na ovo pitanje mi niko nije odgovorio u servisu.
POZzz

Back