Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
To, to!
Ovo mi je najbolji Earth Song! (Kad je već nikad nije pevao uživo.)
Pitao si pre neki dan koji nam je omiljen.
Kako može onaj sa TII da ti bude omiljen? :eek: :lol:

KAko ne,,,....pjeva uzivo ...to mi je najbolji dio TII al kakav glas je postigao na onom kranu.......ne da se najezim nego se..neznam ni ja kakvi me osjecaji tad obuzmu.........

A posle tog mi je ovaj.......playback jeste ali je odsvirano uffff da sam bio tamo...i onda kraj najbolji ,uzivo

KAko ne,,,....pjeva uzivo ...to mi je najbolji dio TII al kakav glas je postigao na onom kranu.......ne da se najezim nego se..neznam ni ja kakvi me osjecaji tad obuzmu.........

A posle tog mi je ovaj.......playback jeste ali je odsvirano uffff da sam bio tamo...i onda kraj najbolji ,uzivo

Ko zna šta je brbljao na kranu... Oni su u filmu namontirali taj deo iz demo verzije pesme. ;)
Btw, 100 puta sam rekao da se uvek naježim kad slušam Earth Song. :zima2:

:heart:

Looking-Out-michael-jackson-15555647-1075-859.jpg
<---Ovo je Sanja. :aha:

Looking out across the night-time
The city winks a sleepless eye
Hear her voice, shake my window
Sweet seducing sighs...

Poslednja izmena:
Doktor Majkla Džeksona ipak na optuženičkoj klupi

Sud u Los Anđelesu je odlučio da sudi ličnom lekaru pop zvezde Majkla Džeksona u vezi sa smrću popularnog pevača 2009. godine, javlja danas Los Anđeles tajms.

Dr Konrad Mari je optužen za ubistvo iz nehata. On se ne oseća krivim za delo za koje ga sud tereti. Svedoci tužioca, međutim, tvrde da dr Mari nije postupio po
propisima lekarske službe kada je Majklu Džeksonu dao prejak anestetik da zaspi.

Sud je najnoviju odluku doneo posle preliminarnog šestodnevnog pretresa tokom kojeg je saslušao više od dvadeset svedoka. Sud je ujedno suspednovao dozvolu za rad dr Mariju, opisavši ga kao "potencijalnu opasnost" po državu Kaliforniju.
Džeksonova sestra La Toja je rekla da je "za sada zadovoljna" ishodom sudskog postupka. Dr Mari pred sudom treba da se opet nađe na sudu 25. januara, a očekuje se da će ponovo izjaviti da nije kriv.

:vatromet:

Danas na mi je kolokvijumu iz patologije bilo pitanje o lupus erythematosus-u koji je MJ imao.
To je auto-imuna bolest gde telo napada samo sebe i razara vezivno tkivo u svim delovima tela.

Između ostalog, manifestacija bolesti je crvenilo na licu u obliku
. :eek:

Sad sam video da i Seal ima lupus, zato ima ožiljke na licu... Mislio sam da mu je to od akni.
Bilo mi je i pitanje šta je vitiligo...

[Je l' sam smorio? :flert:]

• Podržavam
Reactions: DD
Danas na mi je kolokvijumu iz patologije bilo pitanje o lupus erythematosus-u koji je MJ imao.
To je auto-imuna bolest gde telo napada samo sebe i razara vezivno tkivo u svim delovima tela.

Sad sam video da i Seal ima lupus, zato ima ožiljke na licu... Mislio sam da mu je to od akni.

Nisi smorio doctore......ja sam se uvijek pitao sta mu je ono crveno po obrazima,sad znam...:kpozdrav:

Inače, Quincy nije verovao da MJ ima ove bolesti, i da je pobeleo zbog pilinga na koje je išao zbog bubuljica... (A fakat je bio opsednut svojim izgledom.)
I da je kombinaciji sa operacijama nosa, svojevoljno hteo da izgleda kao belac... :roll:

Mada i on... :dash: Šta je falilo ovom nosu?! Kreten čovek... :ljutko:
(The "Alcoholic Housewife" look mi je omiljen! :rotf:)

[Ova tema je tako dosadna i pređena jedno 400 puta, al eto, ne morate ništa da odgovorite... :flert:]

Inače, Quincy nije verovao da MJ ima ove bolesti, i da je pobeleo zbog pilinga na koje je išao zbog bubuljica... (A fakat je bio opsednut svojim izgledom.)
I da je kombinaciji sa operacijama nosa, svojevoljno hteo da izgleda kao belac... :roll:

Mada i on... :dash: Šta je falilo ovom nosu?! Kreten čovek... :ljutko:
(The "Alcoholic Housewife" look mi je omiljen! :rotf:)

[Ova tema je tako dosadna i pređena jedno 400 puta, al eto, ne morate ništa da odgovorite... :flert:]

On je se zalio na bubuljice......ja ni na jednoj slici mu nisam vidio bubuljicu........daj neku!

:eek: :zima2:[/SPOILER]
Ali zato imam svoj anđeoski glas kojim mogu da otpevam sve od MJ-a! :zaljubljena:
A glas je najlepši instrument... :aha:
I'm so full of shit. :aha:
Možda bih znao bubnjeve da sviram. :think: Pošto mogu svakoj pesmi da odlupetam ritam na stolu... :think:

Annie, kako se zoveš? :prstic: I Alysse i Huntress, ja uopšte ne znam kako se vi deco zovete! :eek: :rumenko:
Možete i na profilu da odg. ako hoćete...

Ne, ne, ne.....
Nastavi.....:flert:

:eek: :zima2:[/SPOILER]
Ali zato imam svoj anđeoski glas kojim mogu da otpevam sve od MJ-a! :zaljubljena:
A glas je najlepši instrument... :aha:
I'm so full of shit. :aha:
Možda bih znao bubnjeve da sviram. :think: Pošto mogu svakoj pesmi da odlupetam ritam na stolu... :think:

Annie, kako se zoveš? :prstic: I Alysse i Huntress, ja uopšte ne znam kako se vi deco zovete! :eek: :rumenko:
Možete i na profilu da odg. ako hoćete...

Huntress je Alisa, Annie je Nevena......:cmok2:

Back