moonwalker 92
Ističe se
- Poruka
- 2.157
Mislim da bi bio u fazonu TWYMMF..Ali neka tamnija varijantaKako zamišljate otkazani Dangerous spot?
Ja mislim da bi bio isti kao za You Rock My World.
Ili ovako nekako:
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da bi bio u fazonu TWYMMF..Ali neka tamnija varijantaKako zamišljate otkazani Dangerous spot?
Ja mislim da bi bio isti kao za You Rock My World.
Ili ovako nekako:
![]()

Ovo je MJ 1000%
![]()
Ako si fan kao sto kazes 2-3 god. vjerovatno si cuo da su MJ i Pam navodno bili u semi negdje oko avgusta 2008,a na jednoj gala priredbi dosla je sa maskiranim muskarcem za koga su mediji pretpostavljali da je MJ..Ja sam se nasalio i rekao da je on,jer s obzirom na njegove cuvene tranformacije u javnosti,ovo me ne bi cudiloNije ovo MJ ovo je pamela anderson a ono je neka lutka.............

Ako si fan kao sto kazes 2-3 god. vjerovatno si cuo da su MJ i Pam navodno bili u semi negdje oko avgusta 2008,a na jednoj gala priredbi dosla je sa maskiranim muskarcem za koga su mediji pretpostavljali da je MJ..Ja sam se nasalio i rekao da je on,jer s obzirom na njegove cuvene tranformacije u javnosti,ovo me ne bi cudilo![]()

Nemaju..To su samo djelovi koji su izvuceni iz intervjua sa Molly Meldrumom '88..Nastup je iz Tokya '87(red jacket..nastupao je u istom gradu i u crnoj i sivoj jakni..razliciti datumi..)..Imaju li negde celi nastupi?

Imaju li negde celi nastupi?

Nemaju..To su samo djelovi koji su izvuceni iz intervjua sa Molly Meldrumom '88..Nastup je iz Tokya '87(red jacket..nastupao je u istom gradu i u crnoj i sivoj jakni..razliciti datumi..)..

Ako si fan kao sto kazes 2-3 god. vjerovatno si cuo da su MJ i Pam navodno bili u semi negdje oko avgusta 2008,a na jednoj gala priredbi dosla je sa maskiranim muskarcem za koga su mediji pretpostavljali da je MJ..Ja sam se nasalio i rekao da je on,jer s obzirom na njegove cuvene tranformacije u javnosti,ovo me ne bi cudilo![]()