Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

t89191.gif

Sad sam odgledala na jednoj lokalnoj televiziji emisiju "Niko kao"... U pozadini pustaju delove spotova muzickog izvodjaca i citaju tekst o tom izvodjacu. Danas je bila emisija Niko kao Majkl Dzekson! :D

Weeeeeeee

:super: Niko kao nas Majki. :heart::heart:

Sta su pustali, koja televizija?

TV S je radio emisiju, a nasa jedna lokalna davala... Gledala sam tako i Boru Corbu, Mariju Serifovic...
I konacno sam naletela da pustaju emisiju o MJ-u.
Nego, nista niste propustili. Iznervirala sam se. Za Bad su rekli "Majklov treci album", a za History "Majklov peti i poslednji album". Ko li je pisao tekst, da mi je znati! Nisu pomenuli nista dalje, ni History in the mix, ni Invincible. I pomenuli su sve njegove nagrade, rekorde i za Heal The World fondaciju.
Nisam je gledala od samog pocetka, ali od Thrillera jesam. Dok je citala, bio je deo spota Thriller, Beat It, Dirty Diana, Black or White, i onda je citala o HTW fondaciji uz pesmu i spot EARTH SONG!!! Earth song koja je izasla nakon 4-5 godina. :D
I onda je pomenula samo one gadosti za decu, pa onda History, uz spotove Scream i You are not alone...
Na kraju : "Pored svih uspeha, ipak cemo ga pamtiti kao najharizmaticnijeg i najsarmantnijeg muskog izvodjaca ikada"...
Bonus spotovi na kraju : Say, Say, Say i They Don't Care About Us (u zatvoru)

Ali, kako urednik nema pojma pa pravi tako uocljive greske... ccc
Ipak, hvala im!

Al sam se raspisala :lol:

they-dont-care-about-us(39)-m-10.jpg

Poslednja izmena:

Back