Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa rekla je Elizabeta Tejlor da je po podizanju optuznice protiv njega morala da dotrci do njega negde u Evropi, Aziji gde on bese da ne bi napravio nesto od sebe.
Sto ga je Blesir pitao u intervju-u " Da li je to istina ..." da je hteo da se ubije, na sta ovaj odgovara u fazonu " Ne ne nikako suvise volim zivot da bih se ubijao"
A ziva istina Device su poznate po suidima, medju njima najvise ima samoubica. Pa i Subotica u Vojvodini i Niksic su gradovi sa najvecom stopom samoubistava u bivsoj Srbiji i Crnoj gori a ti gradovi su inace pod znakom Device, to je opste poznato u astroloskom svetu.

Nije valjda da vjerujes u astrologiju i ostala sujeverja i u price "rekla-kazala".........Nego pustite vise samoubistva,astrologiju, itd,........Hoce li uopste biti JACKSON 5 turneje???

Eto rekoh da se ne mesam ali opet moram. Astrologija nije rekla-kazala i sujeverje. Eto i ja ne verujem u te stvari pa ne idem okolo i pricam ljudima da su ludi ako citaju horoskop. Ono sto hocu da kazem je da nam nedostaje kultura, alo KULTURA. To sto si ti sad njoj reko "nije valjda da verujes u to rekla kazala..." je potpuno isto kao kada ti negde kazes da slusas Majkla Dzeksona a neko NEKULTURAN ti kaze "nije valjda da slusas tog pedofila". Razmisli o tome.

Eto rekoh da se ne mesam ali opet moram. Astrologija nije rekla-kazala i sujeverje. Eto i ja ne verujem u te stvari pa ne idem okolo i pricam ljudima da su ludi ako citaju horoskop. Ono sto hocu da kazem je da nam nedostaje kultura, alo KULTURA. To sto si ti sad njoj reko "nije valjda da verujes u to rekla kazala..." je potpuno isto kao kada ti negde kazes da slusas Majkla Dzeksona a neko NEKULTURAN ti kaze "nije valjda da slusas tog pedofila". Razmisli o tome.

I jos nesto horoskopi iz novina uopste nisu horoskopi njih trazi narod i cesto pisu novinari sami il astrolozi koji se sami tome smeju jer ih kontaktiraju novine a oni zbog br. telefona ispod il redje za honorar to rade rado. Znam, jer poznajem te ljude licno. A i sama se bavim pa znam sta je ista.

Nemoj da pricas ono sto ne znas - ozbiljna astrologija je daleko od sujeverja vec ozbiljno izucavana oblast kojom se bave mahom visoko obrazovani ljudi iz celog sveta. Pogledaj najvece svetske astroloske konferencije Nju Jork, London, Moskve , Nju Delhi ( jedna od posecenijih polako postaje nasa u Beogradu ) gde gostuju eminentni svetski astrolozi oni koji se najuspesnije bave astromedicinom su skoro do jednog lekari , astropsihologijom - psiholozi, neuropsihijatri , zatim filozofi, fizicari i metafizicari pa posle i ostale visoko obrazovne profesije. A i izucava se zvanicno na Engleskim, Nemackim,Ruskim fakultetima, postoji kod nas istureno odelenje na dal pri filozovskom kod nas rece mi jedan decko sa tog faksa skoro. Zatim kurs na "Bozidar Adjije "pa privatni astroloski institut "AstroLab"u BG-u. Na fonu se poznati profa bavi astrologijom to svi znaju. I nasi eminentni astrolozi su mahom intelektualci. Svrati na astro forum pa pogledaj kakvog sveta ima tamo.
Jaoooooo,super, sad cu da podjem kod cike astrologa da mi fino uz pomoc lap-topa fino prorekne sudbinu.......Nije li to divno???:-P:-P:-P,Vjerovatno ce mi predvidjeti svijetlu buducnost.......A sad ozbiljno ne spamujte temu!!!!!!!!!:evil::evil::evil:.......Moonwalkeru80 kako se osjecas kad ti neko kaze "slusas tog pedofila"???????

Nemoj da pricas ono sto ne znas - ozbiljna astrologija je daleko od sujeverja vec ozbiljno izucavana oblast kojom se bave mahom visoko obrazovani ljudi iz celog sveta. Pogledaj najvece svetske astroloske konferencije Nju Jork, London, Moskve , Nju Delhi ( jedna od posecenijih polako postaje nasa u Beogradu ) gde gostuju eminentni svetski astrolozi oni koji se najuspesnije bave astromedicinom su skoro do jednog lekari , astropsihologijom - psiholozi, neuropsihijatri , zatim filozofi, fizicari i metafizicari pa posle i ostale visoko obrazovne profesije. A i izucava se zvanicno na Engleskim, Nemackim,Ruskim fakultetima, postoji kod nas istureno odelenje na dal pri filozovskom kod nas rece mi jedan decko sa tog faksa skoro. Zatim kurs na "Bozidar Adjije "pa privatni astroloski institut "AstroLab"u BG-u. Na fonu se poznati profa bavi astrologijom to svi znaju. I nasi eminentni astrolozi su mahom intelektualci. Svrati na astro forum pa pogledaj kakvog sveta ima tamo.
Stvarno nemam vremena za to:lol::lol::lol:.........Nije da sam nesto prezauzet,nego cisto gubljenje vremena...........:roll:Ipak to nauka ne priznaje.......(na svu srecu)......A i da je to istina,to bi bio svjetski fenomen No.1.......

Jaoooooo,super, sad cu da podjem kod cike astrologa da mi fino uz pomoc lap-topa fino prorekne sudbinu.......Nije li to divno???:-P:-P:-P,Vjerovatno ce mi predvidjeti svijetlu buducnost.......A sad ozbiljno ne spamujte temu!!!!!!!!!:evil::evil::evil:.......Moonwalkeru80 kako se osjecas kad ti neko kaze "slusas tog pedofila"???????

Pa isto tako i ja kazem kako se oseca neko kada mu ti kazes "rekla-kazala...nije valjda da verujes u te gluposti..." Ali najveca je stvar u tome sta mi mislimo o ljudima koji nam to kazu. Mi znamo da oni koji MJ-a smatraju pedofilom, su ustvari neobavesteni, plitkog razmisljanja i pre svega zatvorenog uma.
E sada ti razmisli sta Antonina misli o tebi kada joj otvoreno kazes da ono u sta ona veruje za tebe predstavlja budalastinu. Cak i da to jeste tako, bitna je takticnost i osecaj za trenutak. Treba znati kada nesto reci a kada ne, i voditi racuna dali ce to nekoga uvrediti.
Postoji razlika u nacinu razmisljanja i razlika u nacinu izrazavanja.
Za ovo prvo ce ljudi da te shvate i reci ce "svako ima pravo na svoje misljenje" ali za ovo drugo ce vecina reci "boze kakva budala". Toliko za sada.

E , ja samo da dodam da je astrologija zakon , :lol: ... ceo Michael-ov uspeh se tacno vidi i talenat za muziku (Mesec kod MCa u ribama) , i sve sto je nasledio od porodice , znanje , traume i ostalo , ali sve ...
Antonina , predpostavljam da si gledala MJevu natalnu kartu , koje vreme koristis posto kazu da se ne zna bas tacno ? Ja koristim 00:15 ...

8) :-o :o

Pa isto tako i ja kazem kako se oseca neko kada mu ti kazes "rekla-kazala...nije valjda da verujes u te gluposti..." Ali najveca je stvar u tome sta mi mislimo o ljudima koji nam to kazu. Mi znamo da oni koji MJ-a smatraju pedofilom, su ustvari neobavesteni, plitkog razmisljanja i pre svega zatvorenog uma.
E sada ti razmisli sta Antonina misli o tebi kada joj otvoreno kazes da ono u sta ona veruje za tebe predstavlja budalastinu. Cak i da to jeste tako, bitna je takticnost i osecaj za trenutak. Treba znati kada nesto reci a kada ne, i voditi racuna dali ce to nekoga uvrediti.
Za ovo prvo ce ljudi da te shvate i reci ce "svako ima pravo na svoje misljenje" ali za ovo drugo ce vecina reci "boze kakva budala". Toliko za sada.
Dobro,napravio sam LAPSUS LINQUA..............8).......Hocemo li sada zavrsiti sa fino sa astrologijom???
*tema-hoce li biti JACKSON 5 TOUR 2008????:-P:-P:-P

Neću da se miješam u temu što je bila započeta pošto vidim da je diskusija okončana, ali samo želim reći kako mi se strašno dopao ovaj post i da treba čestitati njegovom kreatoru ;)

Kako bi bilo fino s vase strane kad biste mi rekli hoce li se okupljati Jacksonsi????????

Ja ne verujem da ce se okupljati. Mislim pogledajmo istini u oci, MJ nezna gde mu je d.... a gde glava od silnih problema koje ima u zivotu, daj boze da i album docekamo. A to oko okupljanja su verovatno samo price koje plasiraju on i njegova braca, da bi odrzali sebe stalno u zizi interesovanja.

E , ja samo da dodam da je astrologija zakon , :lol: ... ceo Michael-ov uspeh se tacno vidi i talenat za muziku (Mesec kod MCa u ribama) , i sve sto je nasledio od porodice , znanje , traume i ostalo , ali sve ...
Antonina , predpostavljam da si gledala MJevu natalnu kartu , koje vreme koristis posto kazu da se ne zna bas tacno ? Ja koristim 00:15 ...

Immph je redovna na Astroforumu - pozdrav za tebe zato sto delis 2 moje ljubavi sa mnom.
Da i ja koristim 00:15h I Pedja Petkovic je dosao na isto vreme reaktifikacijom horoskopa kao i ja i ti jer mu kao sto kazes Mesec ( mase ljudi ) mora biti na MC ( polje onoga cime se bavimo - profesije, po cemu smo poznati, polje javnosti i javnog ugleda! ) mora biti na MC-u . Pa neverovatne mase ljudi obracaju paznju na ono sto radimo. Aspekt za izuzetnu popularnost.
Ali on ima i Hiron ( tacku najvece boli - on je to strahovito tesko podneo) na MC- tacki javnosti - sto donosi strasan pad ugleda i javnu sramotu, kao sto smo videli, sto se jako tesko da popraviti i ostaje kao vecita mrlja osobi, nesto o cemu se uvek sapuce iza ledja.
Izvini za ovo tumacenje immph - nije tebi namenjeno.
I nisam otisla off topic - pricamo o Michael Jackson-u. :rtfm: :ok:

Pa da , nekako najvise logike ima ... i jos Mesec bogato aspektovan , velika kolicina energija i sa trigonima Jupiter i Neptun u konjukciji , jednostavno mu dovede slavu do toga da izgleda tako , kao nesto nestvarno , tako veliko i idealno ... i bez sumnje on je jedan od najpoznatijih ljudi na svetu , nema osobe koje ne zna za njega ...

Immph je redovna na Astroforumu

redovan ... hehe , trudim se ..

Jao, ljudovi :D pročitala sam na jednom forumu da je neki lik ćerki dao ime Dajana po Dirty Diani :D kako mi je to lepo :)

Znate sta je meni smesno? Sto su ga optuzivao da je tu pesmu napisao zbog princeze Dajane, a niko se nije setio Dajene Ross. Mislim ne kazem da je zbog nje napisao tu pesmu ( znam sta je uradio kada izbog cega ) nego tako se ljudi uhvate za ime, i to za osobu koja je najmanje mogla da ga "isprovocira " na tako neku ideju :p

verovala ili ne, ja uvek pomislim na Dianu Ross :D
A ovo za Princezu...Majkl je sam rekao u onim home private movies da kad je trebao da održi koncert u Londonu za vreme bad turneje došla Ledi Di da ga pozdravi i pitala ga da li će pevati Dirty Dianu, a on joj je rekao da je iz poštovanja prema njoj isključio tu pesmu iz programa. Ona mu tada reče da joj je to omiljena pesma i da je baš razočarana...koji bedak

A ovo za Princezu...Majkl je sam rekao u onim home private movies da kad je trebao da održi koncert u Londonu za vreme bad turneje došla Ledi Di da ga pozdravi i pitala ga da li će pevati Dirty Dianu, a on joj je rekao da je iz poštovanja prema njoj isključio tu pesmu iz programa. Ona mu tada reče da joj je to omiljena pesma i da je baš razočarana...koji bedak

Eto, micika mawa:D:D:D
Meni ovo odvikavanje od Dzeksona ne pomaze... Fak odvikavanje, bre, ja sam fanatik:lol::lol::lol::lol::lol:

Hahaha, baš ga je izbila :lol:

Inače, sva ta povezivanja pjesme sa tim silnim Dajanama su krajnje besmislena... Čovjek napisao pjesmu, a oni sad odmah moraju da traže kome je upućena, pa još da izvode pogrešne zaključke. :roll:

Ne ......ona ga je pitala da li ce pevati tu pesmu, a on joj je rekao da ju je izbacio da se ona ne bi osecala uvredjeno. Da bi ga ona zamolila da je otpeva jer je to njena omiljena. Izgleda da ju je i izveo pa su ga novinari optuzili da ju je prakticno ismejavao , provocirao. Da bi on zbog toga objasnjavao da je ona trazila da vrati pesmu na repertoar. Tako sam ja razumela.

Back