Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Inace jer ja nisam bila tu....Moje misljenje: Dangerous i Bad ne mogu da se porede.....Bad:101% energija uzivo sve ali tu nema koreografij sto bi ja rekla tamo djuska....Dangerous:Odlicna scena igraci sve ali fali mi njegov glas uzivo navikli smo na ono kako zvuci na albumu....Kapirate moje misljenje ja te dve ere ne mogu da poredim nikako....

ja mogu. bad, pa sve ostalo ....

Evo nesto sam citao o J5 na wiki i pronadjem da su Majkl i Marlon spavali kod Dianne Ross jedno vreme dok im Joseph nije nasao stan u Californii jer ih je Motown preselio u Californiu ,a Diana Ross je u to vreme snimala za Motown

I tako je sve krenulo :lol:

A kako je krenulo sa Liz T. ? To me bas interesuje !

Poslednja izmena:
Evo nesto sam citao o J5 na wiki i pronadjem da je su Majkl i Marlon spavali kod nje jedno vreme dok im Joseph nije nasao stan u Californii jer ih je Motown preselio u Californiu ,a Diana Ross je u to vreme snimala za Motown

I tako je sve krenulo :lol:

A kako je krenulo sa Liz T. ? To me bas interesuje !

Prvi put valjda posle njegovog koncerta '80e, Los Angeles. Ona je valjda otisla sa koncerta, onda je MJ nju pozvao telefonom u suzama, mislio je da je napustila koncert jer joj se nije dopao nastup a ona mu je rekla da je otisla zbog loshe vidljivosti.
Taj razgovor se oduzio na 3h i tako su krenuli ...

Back