Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Napisala si ovo:
Kada smo kod Human Nature, zanima me, shta mislite, kome se obraca sa "Why? Why?" ?
i shta znachi "Why does he do me that way"?

I ovo:
Ovo je zbilja za'ebana pesma.
Pocetak jos i mogu da skapiram. Odlazak u veliki grad ("s' namerom podjoh u veliki grad":lol:) po prvi put, mozda ne prvi ali sada zeli da se osamostali.
Jel ste nekad pokusali da zamislite kako izgleda grad koji opisuje?
"Across the night-time
The city winks a sleepless eye..
"Reaching Out
To Touch A Stranger
Electric Eyes Are Everywhere
Looking Out
Across The Morning
The City�s Heart Begins To Beat"

Ova zena koju pominje mi kvari koncepciju ...
Ne znam kako da tumachim pesmu, tesko da se odnosi na Majkla..mada, mozda je i uticao na Bettisa.

I ovo:
ali njoj se svidja nacin na koji je on gleda?

I ovo:
Hmmmmm ne verujem ...
Da se ne odnosi to na njegovu seksualnost? tj na spekulacije o tome?
A mozda se odnosi i na Boga, zashto mu to radi, tj stavlja na iskushenja..?
Pre ce biti da je to...

I ovo:
Tajno se ljubavishu, mushkarac nece da se sazna za njihovu vezu, krije je, i vezu i zenu.

I ovo:
:think: :think: moze biti moze biti...
Ukratko, ja to gledam ovako:
hteo je da izadje, u grad, veliki grad, za njega neshto novo. Verovatno misli na to da normalno proseta, to shto si i ti napisala.
Objashnjava da je to sasvim normalno i ljudsko.
Hoce da upozna ljude, kad kaze stranac verovatno misli u oba smera, dakle, da ne znaju ko je on.
Onda spominje tu devojku koju gleda a njoj se to svidja ... :think: verovatno ugledao neku, zasvidela mu se, flertovao ..kao i ona ... (sooooo MJ:-))
e sad, ovaj deo "Looking Out
Across The Morning
The City�s Heart Begins To Beat
Reaching Out
I Touch Her Shoulder
I�m Dreaming Of The Street "... mislim da je proveo noc sa tom devojkom, kada je svanulo, on je hteo da ide, sanjao o ulicama, gradu ...

ZATO sam napisao ovo:
Znam da ti je omiljena pesma, ali ne možeš svaki stih da tumačiš...
Daj čoveku malo umetničke slobode... :D

I sve tumačim isto kao ti...

e, OVO je kvalitetna fotografija.

lifenstyle17.jpg

e, OVO je kvalitetna fotografija.

lifenstyle17.jpg

DD ne radi se o tome.
Zar nisi primetila da se svaka diskusija prekida fotografijama?
Postaje dosadno... TOLIKO tekstova, TOLIKO pesama a zapinjemo na fotografijama.
Pokusala sam min. 3 puta da pokrenem analizu nekih pesama, i zavrshila je a feedbacka nigde... ako je Majklov izgled toliko zanimljiviji, u redu.
koji fazon da se napishe lyrics i tako da ostalim clanovima domaci zadatak? :dontunderstand:
Ako nekoga smara da napise ovde analizu nek' preskoci takve predloge.
Nista licno...

:whistling:

Mallika Chopra (cerka Deepak Chopre) je napisala (na Twitteru valjda, nisam sigurna) da je njen otac pomogao Majklu da napishe HEAL THE WORLD i EARTH SONG ..

Link: http://www.huffingtonpost.com/mallika-chopra/rediscovering-michael-jac_b_501749.html
:sad2:
A čekaj, Majkl i Deepak su ostali prijatelji ali on više nije bio njegov doktor? Zbog frke sa lekovima? :neutral:
Ne umem da opišem, ali meni taj čovek odiše nekim mirom i spokojem. I autoritetom. Volim da slušam kad priča (Valjda i zbog indijskog akcenta - Helo, maj frRrend. xD) i na neobjašnjiv način lako mi je da poverujem u ono što priča. :p

Poslednja izmena:
:sad2:
A čekaj, Majkl i Deepak su ostali prijatelji ali on više nije bio njegov doktor? Zbog frke sa lekovima? :neutral:
Ne umem da opišem, ali meni taj čovek odiše nekim mirom i spokojem. I autoritetom. Volim da slušam kad priča (Valjda i zbog indijskog akcenta - Helo, maj frRrend. xD) i na neobjašnjiv način lako mi je da poverujem u ono što priča. :p

Pa valjda ... nisu se valjda vidjali ali su bili ok .. Chopra pljuje sve te celebrity doktore, pljuvao je i Murray-a.

Back