A Your butt is mine?![]()
Pa to ne mora da bude seksualno. (Znači: Moj si!)

hahah pogledajte samo datum ovog posta....dzaba su se nadali ... a izgleda da se i mi dzaba nadamo![]()
Čitao sam, jadna deca...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A Your butt is mine?![]()

hahah pogledajte samo datum ovog posta....dzaba su se nadali ... a izgleda da se i mi dzaba nadamo![]()

E, meni je to Jacko ok, samo bez Wacko. To mi je ko neko tepanje. Smešno mi je bilo - Jacko is backo! kad su najavljivali TII. xDda znam da je zezao novinare i da je cak nekada od muke prisvajao sve njihove price pa su ga na kraju prozvali "wacko-jacko" ...
nego, ja ne znam za tu sliku ... ajd je nadji i stavi na temu ako ti nije mrsko![]()

Al je dobro!sj.ebano u pokusaju da se odj.ebe ...
http://img101.imageshack.us/img101/5097/sese015.jpg

Kad je on počeo da nosi flastere beše?A jel znate zašto je stavljao flastere na prste?
Ja mislim da bi pokrio crnu kožu ispod noktiju jer mu je tu ostala pigmentacija do kraja života, videlo se...

Mislim da se odnosi generalno na ljude koji ispituju svaki njegov korak, pa onda kaze "If they say why, why tell 'em that is human nature...it's human nature to go outside, to be part of the world, to do everything that other normal people do...
Does HE do me that way...verovatno je stavio HE umesto SHE da se ljudi ne bi zbunili i pomislili da je ljubavna/sexualna pesma...verovatno on sebe pita zasto se tako oseca - because it's human nature - "I like living this way, I like loving this way...
E sad pitanje koje ja imam je : Je li on uopste izasao napolje jer na kraju pesme kaze:
The city's heart begins to beat...I'M DREAMING OF THE STREET.![]()
moze biti moze biti...
verovatno ugledao neku, zasvidela mu se, flertovao ..kao i ona ... (sooooo MJ:-))Greota što pesme kao što su Human Nature, Wanna Be Startin' Somethin' i slične nemaju spotove...
To znači da 99% Srbenda nikad neće da ih čuje...![]()
Znam da ti je omiljena pesma, ali ne možeš svaki stih da tumačiš...
Daj čoveku malo umetničke slobode...![]()

![]()
Evo i na Yahoo! je ugovor glavna vest...
Jackson estate in record deal worth up to $250 mln.
I jeste rekordna suma!
Onih milijardu dolara iz '91. su bili samo spekulacija.

Probably... Manite da secirate pesme... Ne mora svaka reč da znači nešto, nekad se stavi nešto jer se rimuje...
Uživajte...
Ti me stvarno iznenadjujeshE, meni je to Jacko ok, samo bez Wacko

Pa zato što se momentalno dovodi u vezu sa Wacko.Pa mozda ali sta znam, opet jeste na neki nacin, a i mislim da je on izjavio da ga vredja. Ja kad hocu da mu tepam, jednostavno kazem Mike.![]()
Pa zato što se momentalno dovodi u vezu sa Wacko.
Da, Mike. A Smelly, Doo Doo, Dr Heat?![]()

Piše na omotu za Invincible Dr. Heat kao MJov potpis. Pokušavam da uploadujem sliku. Wait a sec. Imam još nešto da vas priupitam.Dr Heat?
deder, objasni

) 
Je l' za neko nešto o tome?E, evo ovde u prvoj koloni piše negde na sredini, Dr. Heat.![]()
A posle se zahvaljuje Princess Nouf?Je l' za neko nešto o tome?
Ja sam samo pročitala da je ona saudijska princeza i pored toga još neke gluposti.
Evo sad sam i ja to videla na FOXnews. Ali kad sam gledala pre neki dan, izlazila mi je neka druga žena, živa i zdrava, od oko 40-45 god."Jackson has a long history and business association with the Saudi royal family. In the mid-1990s he was managed by Princess Nouf's brother (or cousin, depending if you can figure out their massive family tree)" Prince Alwaleed bin Talal, and announced that they were opening theme parks together." eto objashnjenja

da znam da je zezao novinare i da je cak nekada od muke prisvajao sve njihove price pa su ga na kraju prozvali "wacko-jacko" ...![]()
kak'a milijarda aman..
ne znam shta je tu za aplauz?
i sad, kad covek pogleda tu sumu i shta Sony planira, KOLIKO ce da zarade, kako da logicno ne zakljuchish da bi bili spremni da ga se otarase?![]()
Zasto imam utisak da ne kapirash lyrics...![]()
![]()
Ti me stvarno iznenadjujesh
![]()
A jel znate zašto je stavljao flastere na prste?
Ja mislim da bi pokrio crnu kožu ispod noktiju jer mu je tu ostala pigmentacija do kraja života, videlo se...

Dr. Heat si nam objasnila al' ja nikako ne kontam sto "Smelly" i "Doo Doo" ... nigde to do sada nisam procitao Smelly ga je Quincy zvao jer Majkl nije psovao već je umesto toga govorio smelly.Mike kontam stoDr. Heat si nam objasnila al' ja nikako ne kontam sto "Smelly" i "Doo Doo" ... nigde to do sada nisam procitao
![]()

but while he was recording Thriller with Jones and forming a friendship with Spielberg, he never swore. He tells Ebony magazine, "I say a few swear words now - but especially then, you couldn't get me to swear. So I would say, 'That's a smelly song.' That would mean, 'It's so great.'"