Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
aaorphea_407b1_jackson_npg_01__oPt.jpg

hahahah najludji je :rotf:

Dobro, to nije iz zajebancije, stvarno je imao problema sa nosom... (Kad su ga previše otfikarili "izgradili" su ga fillerima.)
A provalite koliko mu je bela usna na mestu gde mu se skinuo krmin!
Morao je da ga stavlja, hteo-ne hteo...

201278.jpg

A jel znate zašto je stavljao flastere na prste? :p
Ja mislim da bi pokrio crnu kožu ispod noktiju jer mu je tu ostala pigmentacija do kraja života, videlo se...

da znam da je zezao novinare i da je cak nekada od muke prisvajao sve njihove price pa su ga na kraju prozvali "wacko-jacko" ... :eek:

nego, ja ne znam za tu sliku ... ajd je nadji i stavi na temu ako ti nije mrsko :D
E, meni je to Jacko ok, samo bez Wacko. To mi je ko neko tepanje. Smešno mi je bilo - Jacko is backo! kad su najavljivali TII. xD
A bili su i neki naslovi za Bukurešt koncert, Romania is wacko about Jacko.
Šta znam, nije mi negativno samo Jacko. :)
Al je dobro!
Bicepsi i šake su mu :okok:
Ja mislim da bi pokrio crnu kožu ispod noktiju jer mu je tu ostala pigmentacija do kraja života, videlo se...
Kad je on počeo da nosi flastere beše? :think:
Misliš da je i to bila kamuflaža kao i bela rukavica? Nemojte, bre, da mi rušite sve iluzije, aman. :mrgreen:
Meni je ona priča sa naglašavanjem pokreta bila prihvatljiva. Ali ako nije tako, već ipak kamuflaža, onda svaka čast jer od toga nastade brend. ;)

Poslednja izmena:
Mislim da se odnosi generalno na ljude koji ispituju svaki njegov korak, pa onda kaze "If they say why, why tell 'em that is human nature...it's human nature to go outside, to be part of the world, to do everything that other normal people do...

Does HE do me that way...verovatno je stavio HE umesto SHE da se ljudi ne bi zbunili i pomislili da je ljubavna/sexualna pesma...verovatno on sebe pita zasto se tako oseca - because it's human nature - "I like living this way, I like loving this way...

E sad pitanje koje ja imam je : Je li on uopste izasao napolje jer na kraju pesme kaze:

The city's heart begins to beat...I'M DREAMING OF THE STREET. :think:

:think: :think: moze biti moze biti...
Ukratko, ja to gledam ovako:
hteo je da izadje, u grad, veliki grad, za njega neshto novo. Verovatno misli na to da normalno proseta, to shto si i ti napisala.
Objashnjava da je to sasvim normalno i ljudsko.
Hoce da upozna ljude, kad kaze stranac verovatno misli u oba smera, dakle, da ne znaju ko je on.
Onda spominje tu devojku koju gleda a njoj se to svidja ... :think: verovatno ugledao neku, zasvidela mu se, flertovao ..kao i ona ... (sooooo MJ:-))
e sad, ovaj deo "Looking Out
Across The Morning
The City�s Heart Begins To Beat
Reaching Out
I Touch Her Shoulder
I�m Dreaming Of The Street "... mislim da je proveo noc sa tom devojkom, kada je svanulo, on je hteo da ide, sanjao o ulicama, gradu ...

2hg915d.jpg
E, evo ovde u prvoj koloni piše negde na sredini, Dr. Heat.
A posle se zahvaljuje Princess Nouf? :eek: Je l' za neko nešto o tome?
Ja sam samo pročitala da je ona saudijska princeza i pored toga još neke gluposti.

"Jackson has a long history and business association with the Saudi royal family. In the mid-1990s he was managed by Princess Nouf's brother (or cousin, depending if you can figure out their massive family tree)" Prince Alwaleed bin Talal, and announced that they were opening theme parks together." eto objashnjenja

"Jackson has a long history and business association with the Saudi royal family. In the mid-1990s he was managed by Princess Nouf's brother (or cousin, depending if you can figure out their massive family tree)" Prince Alwaleed bin Talal, and announced that they were opening theme parks together." eto objashnjenja
Evo sad sam i ja to videla na FOXnews. Ali kad sam gledala pre neki dan, izlazila mi je neka druga žena, živa i zdrava, od oko 40-45 god. :neutral:
Tnx! :ok:
Btw, članak je baš gadan. :confused:

Poslednja izmena:
da znam da je zezao novinare i da je cak nekada od muke prisvajao sve njihove price pa su ga na kraju prozvali "wacko-jacko" ... :eek:

Mrzeo je nadimak Wacko-Jacko. I samo Jacko.

kak'a milijarda aman..
ne znam shta je tu za aplauz?
i sad, kad covek pogleda tu sumu i shta Sony planira, KOLIKO ce da zarade, kako da logicno ne zakljuchish da bi bili spremni da ga se otarase? :sad2:

Aman bre samo sam potvrdio vest! :confused:

Zasto imam utisak da ne kapirash lyrics... :think:
:mrgreen:

Naravno da kapiram lyrics... :roll:
Ono što sam napisao, o čemu je pesma, upšte nema u tekstu. To sam pročitao ovako, tumačenje pesme.

:eek: Ti me stvarno iznenadjujesh

Pa kad smaraš! Uzela si da tumačiš svaki stih i šta je hteo time da kaže John Bettis, koji je napisao pesmu... :roll:

201278.jpg

to sam i ja pitao nekada davno al' mi niko ne odgovori ... pa ne znam ... moguce da je samo "modni detalj" :lol:

ja kad vidim te njegove flastere uvek me asociraju na onog malca iz "Deca spijuni" koji je nosio isto tako te flastere na prstima ... :mrgreen:

Mike kontam sto :) Dr. Heat si nam objasnila al' ja nikako ne kontam sto "Smelly" i "Doo Doo" ... nigde to do sada nisam procitao :D
Smelly ga je Quincy zvao jer Majkl nije psovao već je umesto toga govorio smelly.
A Doo Doo je isto tako, samo više kao dečije tepanje. U prevodu poop ili kod nas kaka. :lol:
Update:
Producer QUINCY JONES and STEVEN SPIELBERG nicknamed MICHAEL JACKSON 'Smelly' - because the pop superstar once used the word instead of swearing. Jackson admits he uses more curse words now, :p but while he was recording Thriller with Jones and forming a friendship with Spielberg, he never swore. He tells Ebony magazine, "I say a few swear words now - but especially then, you couldn't get me to swear. So I would say, 'That's a smelly song.' That would mean, 'It's so great.'"

Poslednja izmena:

Back