Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E pa draga Ilionida,to su onda price 'rekla-kazala',a mislio sam da je to vise davno prevazidjeno..;)

не знам тачно, јер немам доказе, кажем, распитај се, то су била сведочења људи које свакако треба проверити ;) али мислим да право време тек долази и то ће се сазнати колико је и коме све МЈ помогао и наравно да ли је српски орден носио "са сврхом" или "без сврхе"....;)

Vratila si se...:roll:
smeta ti?
popc1.gif
... jako mi je zao

A shta tebi toliko smeta shto je nosio Srpski orden?

Некима овде на форуму смета што је Мајкл носио српски орден, зато што овде на форуму има "различитих националности". Да је носио хрватски, онда се не би бунили, али пошто је носио српски онда желе да прикажу да Мајкл није знао ни шта је носио, и да је купио орден на бувљаку!!! који нон-сенс!!!

Зато и маргинализују ово и бацају под тепих, као нешто што уопште није битно. А сама чињеница да је Мајкл носио српски орден, говори да је волео српски народ, и да му је вероватно и финансијски помагао (српској цркви, деци и слично).

Мене потпуно не занимају ови зли језици. Једноставно нека причају шта хоће. Фотографија је живи доказ и његов живот (биографија) која ће то потврдити. Сама чињеница да му је стилисткиња била СРПКИЊА говори доста о "вези" Мајкла са Српским народом и Србијом.

То је истина која је неуништива.

Може да се огледа сенка преко зида јасно, онда када има доста светлости од сунца преко прозора ако удара. Ако би стао код прозора у тренутку када сунце бије директно у просторију, директно у тебе, онда се сенка "издужи" мало па постане јаснија и прелази због тога преко зида. Можеш сам то да пробаш да експериментишеш са светлошћу.

Оно што још постоји као могућност, (ал сад да не претерам) да то није дух, већ да је особа прошла поред прозора са леве стране (у просторији) и да је светлост сунца одсликала на зиду пролазак те особе.

Можда је прошла нека друга особа, а сенка те особе пала на зид. Међутим, колико ја видим из овог снимка, јасно се види да је сенка идентична фигури Мајкл Џексона. Јасно се види (у почетку кадра) коса завезана у реп и како окреће главу као да нешто гледа на лево. На самом почетку кадра види се да особа држи нешто у десној руци и левом узима то из десне руке. Руке се јасно у почетку кадра виде. И опет на крају кадра особа окреће главу.

И могуће и да је фото-монтажа, мада би било јако тешко извести овако добру фото-монтажу, мислим да је снимак спонтано настао и уочена "ухваћена" сенка. Сад да ли је то особа која стварно пролази поред прозора (унутар просторије), или дух не знам заиста....:)
Nisam siguran u ovu tvoju teoriju u vezi oslikavanja senke na podu. Međutim, ne vredi o tome da pričamo jer ne znamo kakav je raspored prozora u toj sobi, samim tim ne znamo odakle dopire svetlost. Uglavnom ono što se vidi na snimku ostaće misterija. A što se tiče eksperimentisanja sa svetlošću, prvo da kupim jednu takvu kuću pa javljam rezultate. :mrgreen:

Nisam siguran u ovu tvoju teoriju u vezi oslikavanja senke na podu. Međutim, ne vredi o tome da pričamo jer ne znamo kakav je raspored prozora u toj sobi, samim tim ne znamo odakle dopire svetlost. Uglavnom ono što se vidi na snimku ostaće misterija. A što se tiče eksperimentisanja sa svetlošću, prvo da kupim jednu takvu kuću pa javljam rezultate. :mrgreen:

Важи :mrgreen:

Evo neceg novog:

Ово је неки нови видео, који до сада није био, јел тако ?
Може ли неко да преведе овај видео на тачно на српски ? А и лоше се чује од шумова.

Мајкл очито на овом снимку више ћути, јер све што изјави може бити на суду употребљено против њега. Мислим да је гледао у ваљда свог адвоката, овај иза што се чује, у позадини што говори "Мајкл не жели да одговори на то питање", ако се не варам. ???

Poslednja izmena:
ne smeta meni sto ga je nosio..nego odma neki od komarca naprave magarca..Sad je odma pocela prica kako je on izuzetno bio vezan za Srbiju,i te neke teorije:confused:

Чекај полако, прво то нису никакве "теорије". Чињеница је да је имао неке "емотивне везе" са нашим народом, сад колико и у којој мери то не знам тачно. Сама чињеница да је носио српски орден, значи да је волео неке "карактеристике" нашег народа.

Чињеница је да је носио српски орден, и чињеница је да му је стилискиња била СРПКИЊА. То не може нико порећи. Дакле, у питању су чињенице, а не никакве "теорије".

Није нико овде да сад прави "фаму" од тога, да драмим, али не дозвољавам ни то да неко демистификује те чињенице, називајући да је МЈ носио орден који је купио на бувљаку и да није знао ни зашто га носи ни чији је. Дакле, Мајкл је тачно знао и ЧИЈИ је орден и ЗАШТО га је ставио на себе.

Чекај полако, прво то нису никакве "теорије". Чињеница је да је имао неке "емотивне везе" са нашим народом, сад колико и у којој мери то не знам тачно. Сама чињеница да је носио српски орден, значи да је волео неке "карактеристике" нашег народа.

Чињеница је да је носио српски орден, и чињеница је да му је стилискиња била СРПКИЊА. То не може нико порећи. Дакле, у питању су чињенице, а не никакве "теорије".

Није нико овде да сад прави "фаму" од тога, да драмим, али не дозвољавам ни то да неко демистификује те чињенице, називајући да је МЈ носио орден који је купио на бувљаку и да није знао ни зашто га носи ни чији је. Дакле, Мајкл је тачно знао и ЧИЈИ је орден и ЗАШТО га је ставио на себе.
A odakle ti sad tacno znas njegove razloge zasto ga je nosio?Da ti on mozda nije rekao?Mozemo samo da nagadjamo,kad on se vec o tome nista izjasnjavao nije..To da mu je stilista srpkinja,to je vec drugo..Ruska je jedna od najboljih stilista danasnjice,to stoji..

a mozda mu se jednostavno svidjaju orden i odredjena osoba zbog toga sto su takav orden i takva osoba,
ne zbog nacionalnosti?
ko bi htio da ga izaberu i vole zbog nacionalnosti... kao da nema nista drugo

Баш ти је жао хрватице што није ваш орден носио ? :mrgreen:Штета

Наравно да је изабрао Рушку јер је најбоља стилисткиња данашњице, а уз то је Српкиња, Џексон је само бирао најбоље и налетео је на Србе :super:

а и најбоље ордење у историји :super:

A odakle ti sad tacno znas njegove razloge zasto ga je nosio?Da ti on mozda nije rekao?Mozemo samo da nagadjamo,kad on se vec o tome nista izjasnjavao nije..To da mu je stilista srpkinja,to je vec drugo..Ruska je jedna od najboljih stilista danasnjice,to stoji..

а одакле ти знаш разлоге да је купио орден ? Немаш појма, а мучиш овде као во :mrgreen: То што се није изјашњавао, полако биографија ће се изјаснити, али на грудима је српски орден :mrgreen: није морао на челу да напише и разлог што га носи ;)

А за Рушку па кажем лепо, човек трагао за најбољима :super:

а одакле ти знаш разлоге да је купио орден ? Немаш појма, а мучиш овде као во :mrgreen: То што се није изјашњавао, полако биографија ће се изјаснити, али на грудима је српски орден :mrgreen: није морао на челу да напише и разлог што га носи ;)

А за Рушку па кажем лепо, човек трагао за најбољима :super:
Ne razumijes sto hocu da kazem..
Vidim da je dalja diskuja suvisna...
Pozdrav

Samo bih ovo dodao:
Da ste Srbe pitali o tom "nosenju ordena" prije 25.06,rekli bi:
"Mater mu je*em","Taj pedofil nas bruka" itd..Kao sto su govorili...
A sad ste kao svi srecni,itd..
Ajde...

Па и Хрвати би то исто рекли. И сви други. Разлог ? Зато што нису били информисани о стварној истини о Мајкловом животу. Као и већина свих. Новинари су га представили као "педофила" и то једном кад се уреже у главу људи, тешко се избија из главе. Требао би човек много да истражује и да се заиста онако без предрасуда заинтересује за живот овог човека, да би видео истину.

Velika je glupost misleci da je Majkl nesto radio slucajno, tek onako, nesvesno. Voleo je vojnu uniformu i sve sto ide uz to, ordeni , grbovi, trte-mrte itd. Nista nije koristio ako nije znao sta jei cemu sluzi ( ljudi koji su radili sa njim su stalno prepricavali kako postavlja hiljadu pitanja, kako ga sve zanima i to u detalje Devica -Blizananc :mrgreen: ) Takodje je bio izuzetno zainteresovan za duhovnost i misticizam, sto podrazumeva koriscenje simbolike u svakoj situaciji. Primetili ste da je na jedno sudjenje dosao sa sestrama Janet i La Toyom ,svi su bili obuceni u belo od glave do pete, to je bilo nesto pri kraju sudjenja. a trebalo je da odaje poruku da je on cist pred zakonom znaci , Majkl = smisao

Ево слике Џексона кад је био мали :)

Guza mala :guza:

Back