Може да се огледа сенка преко зида јасно, онда када има доста светлости од сунца преко прозора ако удара. Ако би стао код прозора у тренутку када сунце бије директно у просторију, директно у тебе, онда се сенка "издужи" мало па постане јаснија и прелази због тога преко зида.
Можеш сам то да пробаш да експериментишеш са светлошћу.
Оно што још постоји као могућност, (ал сад да не претерам) да то није дух, већ да је особа прошла поред прозора са леве стране (у просторији) и да је светлост сунца одсликала на зиду пролазак те особе.
Можда је прошла нека друга особа, а сенка те особе пала на зид. Међутим, колико ја видим из овог снимка, јасно се види да је сенка идентична фигури Мајкл Џексона. Јасно се види (у почетку кадра) коса завезана у реп и како окреће главу као да нешто гледа на лево. На самом почетку кадра види се да особа држи нешто у десној руци и левом узима то из десне руке. Руке се јасно у почетку кадра виде. И опет на крају кадра особа окреће главу.
И могуће и да је фото-монтажа, мада би било јако тешко извести овако добру фото-монтажу, мислим да је снимак спонтано настао и уочена "ухваћена" сенка. Сад да ли је то особа која стварно пролази поред прозора (унутар просторије), или дух не знам заиста....