Mića Megatrend opljačkan

Belgradeboy

Elita
VIP
Poruka
22.414
Mića Jovanović opljačkan je 26. jula 2023. godine između 20 i 22 sata u kući na Senjaku, kada je devojka A.V. sa kojom je bio u emotivnoj vezi u društvu drugarice iz njegove vile iznela zlatne poluge u vrednosti od 300.000 evra.

U galeriji u nastavku pogledajte kako izgleda devojka koja je "ojadila" Miću za skoro trećinu miliona evra.

Zlatne poluge u vrednosti od oko 300.000 evra odnela mi je devojka koja je deset godina bila deo mene, jedna divna i inteligentna osoba. Međutim, to nije uradila sama već uz pomoć drugarice. Reklo bi se da je ušla u loše društvo. Krađu nisam želeo da prijavim dok nisam video snimak sa sigurnosnih kamera nakon koga mi je sve bilo jasno - rekao je Mića, osnivač Megatrenda, u ekskluzivnoj ispovesti za Telegraf.rs.

- Sve se dogodilo 26. jula ove godine u periodu između 20 i 22 sata u kući na Senjaku. Više od dve decenije imam fizičko obezbeđenje koje me je pozvalo i pitalo da li ona može da uđe jer smo se rastali pre nekoliko meseci. Pustio sam je jer sam mislio da želi da trenira. Imala je ključ od prostorije u kojoj sam čuvao zlatne poluge. Na snimku sa kamera sve se jasno vidi. Nije bila sama već u pratnji drugarice. Iz kuće su u torbama izneli 4,5 kilograma zlatnih poluga - objasnio nam je Jovanović i dodao da su "one legalno kupljene i plaćene preko računa Univerziteta".

Prema njegovim rečima, vrednost zlatnih poluga je oko 300.000 evra.

- Njih sam čuvao da u slučaju da nešto zatreba za Megatrend mogu da unovčim. Dugo sam se razmišljao da li da joj i ovo oprostim. Međutim, kada sam video snimak sigurnosnih kamera, nju i njenu drugaricu rešio sam da odem u policiju. Žao mi je što će krivično odgovarati... Radi se o osobi koja je 10 godina bila za mene nešto najlepše. Inteligentna i divna osoba - istakao je Jovanović.

U razgovoru za Telegraf.rs Jovanović je rekao i da je u kuću na Senjaku nemoguće ući jer ima fizičko obezbeđenje 24 sata, ali je i cela pokrivena sigurnosnim kamerama.

https://www.telegraf.rs/jetset/vest..._id=23857055539230665&ad_id=23857055539300665

Hrani pašče da te ujede.

Zanimljivo je to da se gospodin iz priče, za kojeg prvi put čujem, tjedan dana dvoumio da li da uopće prijavi krađu ili ne, ptetpostavljam da je dao sve od sebe da lopovske harpije uvjeri kako je najbolji potez vratiti pošteno zarađeno zlato, pa je nakon što je mnogobrojnih pokušaja nailazio isključivo na ignoriranje, odlučio obavijestiti štampu.
Znači ne pravosuđe, već javnost, u nadi da će medijski pritisak utjecati na svirepe kradljivice da vrate ušteđevinu za crne dane.

Da su nekim slučajem spolovi obrnuti, lopovčina bi bio u istražnom, dok bi pokradena na sva zvona kmečala kako je muška svinja ukrala blago, među kojem je bio i sentimentalno beskrajno vrijedan bakin broš.

tip ima 70 godina. Kakve se lepe na njega, nije ni cudo. Sin crvene korumpirane burzoazije. Sa 60 je povileneo...

Полуге су власништво униурзитета и намањене су за трошкове образовања у тој школској установи.

МићаМ(Ј)

https://informer.rs/hronika/vesti/817148/mica-megatrend-zlatne-poluge-devojka

740845_ana-vbivsa-devojka-mice-megatrenda4-foto-instagram_iff.jpg

Poslednja izmena:
Hrani pašče da te ujede.

Zanimljivo je to da se gospodin iz priče, za kojeg prvi put čujem, tjedan dana dvoumio da li da uopće prijavi krađu ili ne, ptetpostavljam da je dao sve od sebe da lopovske harpije uvjeri kako je najbolji potez vratiti pošteno zarađeno zlato, pa je nakon što je mnogobrojnih pokušaja nailazio isključivo na ignoriranje, odlučio obavijestiti štampu.
Znači ne pravosuđe, već javnost, u nadi da će medijski pritisak utjecati na svirepe kradljivice da vrate ušteđevinu za crne dane.

Da su nekim slučajem spolovi obrnuti, lopovčina bi bio u istražnom, dok bi pokradena na sva zvona kmečala kako je muška svinja ukrala blago, među kojem je bio i sentimentalno beskrajno vrijedan bakin broš.

Да ли је бивша емотивна партнерка уствари жена ?!

https://www.pulsonline.rs/puls-pozn...tri-decenije-mladom-milicom-djordevic/5mjzfkp

ntxk9kqTURBXy84MGUwNzcwMmU2OTYwOTI4ZGFmODE0NDBmYTU3NmIxYy5qcGVnkZMCzQOOAN4AAaEwBQ

karaju se kvalitetne zenke, smrka se prva ruka kox, kvalitetno drustvo

tako se to završi kad ti tatko opljačka Majdanpek kao direktor rudararskog basena
privatna firma u Londonu preko koje se prodaje državni boksit za procenat….
stan u Londonu vila u Monte Karlu….
ajd da ne sitničarimo za dve tri poluge, zaslužila ih je A.V. samo zato što ga je trpela u svojoj blizini neko vreme.
Tako je. London, Kan i ko zna gde jos.

Kako za Kurir priča izvor, Mića je tokom veze sa svojom plavušom bio dosta ljubomoran, te je povlačio razne poteze koji su mogli ugroziti njihov odnos.

On je naime, prema rečima pomenutog izvora, unajmljivao različite osobe koji bi bili zaduženi da prate Anu i njega obaveštavaju o svakom njenom potezu.

Mića je tokom godina postajao sve rigorozniji, te je sa praćenja prešao na zabranu. Odlučio je kako za nju nije pametno da bude u komunikaciji sa svojim prijateljima, jer su prema njegovom mišljenju bili loš odabir, da bi na kraju došao do njenih roditelja, te naređivao da se i od njih udalji.

Mića "PRANGIJA", kako ga je ona zvala, je želeo Anu samo za sebe, te je vrlo često imao ispade ljubomore čak i na Univerzitetu čiji je vlasnik, pa su zaposleni bili svedoci različitih situacija.

https://www.kurir.rs/stars/4214074/...9l_Ys0asajvtVTJY3hMZfK0QeM_5NWj2VhJqAL1SAH5iM

Što se tiče matorog krmeta Miće, njega mi nije žao ni jedan trun. To je jedna od najgorih slina i ljigavština koje je bedni sistem ove države okotio u zadnjih 50 godina.
E sad, silno oduševljenje i odobravanje mase na postupak ove dve fufetine, je možda i više šokantan od samog Miće. Ovakvu poruku odrasli ljudi u ozbiljnim godinama šalju devojčicama kako da se ponašaju i šta da rade da bi uspele u životu. Je*eš školu, je*eš posao, zajaši bogatog čiču i opljačkaju ga!
Stoka smo mi baš poprilična.

Polish_20230808_113128313.jpg
Polish_20230808_113224023.jpg

Back