Tuzni_patak
Elita
- Poruka
- 18.247
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam iznela informaciju već pretpostavku. Tako sam i napisala. Ogromna je razlika.dboskan:Ukratko, itekako postoje studenti koji upisuju taj fakultet, tj iznela si netačnu informaciju koju si sama izmislila, verovatno kako bi dala za pravo sebi na ovoj temi.
ajde da igramo na jedan od triTuzni_patak:Lažeš?
Žicaš?
Ne pripisuj mi svoje osobine. A koliko si mlad niti znam niti me zanima. Preporučujem ti isto.LePiaf:Nigde ovde nije bilo ni vredjanja ni podjebavanja dok se nisi pojavila sa uobichajenim jeftinim cinizmom i ironijom. Zato kazem, mlada si...
Toliko znam. Zato me i čudi glupost tvojih reči. Nazvao si arhitekturu, stereotipno, "ženskim" fakultetom, bez ikakve logike, a zbog čega? Prirode posla? I to onda nije tehn. fakultet? Mislim, zapanjujuće da to čujem od nekoga ko ga je, ako se ne varam!!!, završio ili završava.....LePiaf:PS
Shta je arhitektura znam prilichno bolje od tebe.
Primio k znanju. Svestan da sam načinio neumesan osvrt na navodne motive tvog tendencioznog prenošenja neproverenih i netačnih informacija; ti znaš (pretpostavljaš, čula si odnekle) koliko te ja mrzim, oprostićeš mi na ovakvim ispadima. Ne, mail nije potreban, verujem ti da je on to rekao, ne želim da zadirem i u njegove razloge, kada već ne poznajem čoveka.Lexa:Nisam iznela informaciju već pretpostavku. Tako sam i napisala. Ogromna je razlika.
Čula sam to od kolege koji je iz Novog Sada, a studira sa mnom. Hoćeš mail? Mislim, ako me već laže... Poštedi me psihologije.
Ochigledno, sve shto ti znash o arhitekturi je u kojoj se zgradi dotichni fakultet nalazi.Lexa:Čisto statistike radi... Na arhitektonskom koji se, igrom slučaja, u Beogradu nalazi u zgradi tehničkih fakulteta... ne lepih umetnosti, dominiraju devojke.
Ovo ti je odlična primedba!!!!! Koliko kod nas "poznaješ" žena koje su na nekoj od nabrojanih funkcija?! Veruj mi ja sam bila šokirana kada sam jednom prilikom u društvu prijatelja izjavila da planiram da postanem prva žena, predsednik države, kod nas. Na šta me je muški deo društva začuđeno pogledao u stilu "vidi jadnica, odlepila" a jedan je čak podsmešljivo dobacio "Ma kakva smo mi luda država još će nam i žene vladati!"!!!! Grrrr!!! Bila sam besna danima. Pa zar smo mi rođene samo za varjaču i čuvanje dece?!!! Koliko puta mi je moj rođeni otac rekao da treba da se udam za nekog ko će o meni da brine!!!! Ba! Pa nisam ja muškatla pa da me gaje!! A da ne pominjem kako je ogroman broj žena primoran da potpiše kako neće otići na trudničko u narednih X godina, ako želi da dobije posao....Cosmic babe:a na primer predsednik drzave, grada, opstine? Premijer ?!
Get a life, Honey.hanibal77:ajd se suzdrzite "get a life" komentara![]()
ma Ta Te Ti Tu buniTdivlja:Samo ostro Hani! :-)