mi svi mladi sportisti tetovaze oziljci :D

aleksa ndar

Elita
Poruka
17.732
E mene zanima, zasto se strankinje loze na nas Balkance...Ja odprilike znam, mi smo jos uvijek muzevni, cak nas vecina zadrzava dlake na prsima i nogama, izgledamo dostojanstveno, nonsalantno, a imamo jaku istoriju, jake idole, i nismo bas toliko potpali pod zenski uticaj kao ovi smokljani i robovi i ne izgledamo nekako gejevski i marionetski(dobro priznajem da idemo nizlaznom putanjom, al ima nas)...Meni se tako cesto desava da na nekim partijima upoznam strankinje s kojima pricam na engleskom kao indijanac bez priloga padeza ili sta vec, al opet se prime...

Za oko su nam zapale prebogate strankinje,
sve su redom htele da probaju muskarcine.
Mi svi mladi, sportisti, tetovaze, oziljci,
duge kose nosili, nismo im oprostili.
Posle ih orobili pa za franke podvodili,
sve smo redom drzali, ne pitaj me rodjeni.

:P

E mene zanima, zasto se strankinje loze na nas Balkance...Ja odprilike znam, mi smo jos uvijek muzevni, cak nas vecina zadrzava dlake na prsima i nogama, izgledamo dostojanstveno, nonsalantno, a imamo jaku istoriju, jake idole, i nismo bas toliko potpali pod zenski uticaj kao ovi smokljani i robovi i ne izgledamo nekako gejevski i marionetski(dobro priznajem da idemo nizlaznom putanjom, al ima nas)...Meni se tako cesto desava da na nekim partijima upoznam strankinje s kojima pricam na engleskom kao indijanac bez priloga padeza ili sta vec, al opet se prime...

sta je ovo? ispovest kako si kiitu slao u ratishte?

pa iebiga ko ti kriv

Iz istog razloga iz kog se stranci lepe za nase devojke... Jesmo lepi:zaljubljena:

nabaci je sestro srpkinjo...zavide nam ove izdajice roda srpskoga, a vamo govore kako smo jadni, da bi se utjesili i umirili savjest, i onda nas kao ponizavaju...
ako se dobro sjecam u nekoj narodnoj pjesmi, kaze nesto kao ''ne bojte se Turcina nego kotla domacega'' u tome je smislu, al nije bas ovako sroceno

Већ сам рекао на другој теми да је разлог расна супериорност српског народа. Једноставно, кад одеш на неко љетовање визуелно препознајеш Србе и Македонце.

Размишљао сам шта је разлог тако лаког препознавања и онда сам схватио да кад видим добру рибу помислим да је Српкиња и то се испостави као тачно, добре рибе су скоро по правилу биле Српкиње.

Наравно, нисам само ја ово примијетио, неки припадници "нижих раса и нација" су констатовали да кад виде лијепе, високе, мужевне мушкарце, при том достојанствене, одмах знају да су у питању Срби.

To se najlakse uocava na moru, gde ima raznih fela, a jos smo razgoliceni i zene bez sminke... Najvise se okrecu za nasim devojkama, a oko nasih momaka se sjati "jato riba" ;)

ma ne samo na moru, nisam ja ciljao skroz na izgled, necu ja reci da smo mi sada, nuzno i fizicki najljepsi, jer kako se u jednoj pjesmi kaze ''danas tehnologija je dostupna da prosiris telo na zapreminu kompleksa'' tako da svako moze izgledatikako hoce...nego imamo mi nesto drugo, nesto slobodno ;)

To se najlakse uocava na moru, gde ima raznih fela, a jos smo razgoliceni i zene bez sminke... Najvise se okrecu za nasim devojkama, a oko nasih momaka se sjati "jato riba" ;)

И ја о томе стално говорим.

Не само што смо/сте физички супериорни(е), него што Србин/Српкиња зраче достојанством, отменошћу, ставом који толико одудара од осталих нација, да изгледа као да поредиш Бајкалско језеро са фекалним отпадом.

Back