Ми Срби да немамо Додика не би знали државнике ко је увлакач а ко има петљу

nesko101

Elita
Poruka
19.106
АУТОРКСКА
Хвала ти господине Додик што си Србима показао да нису сви кукавице јер СМЕШ МЕЂУ РУСЕ У ОВО ЗЛО ВРЕМЕ ЊИХОВОГ САТАНИЗОВАЊА већ да има и државника који се не плаше и који су спремни да бране своју домовину а не да тргују да би остали на власти.
Да није тебе ја би се осећао као Јапанци без самураја али хвала Богу па ће нова Српска младеж надживети овај буљук издајника где ће их на небу ако Бог да посећи наш свети Лазар за вјек вјекова,АМИН.

АУТОРКСКА
Хвала ти господине Додик што си Србима показао да нису сви кукавице јер СМЕШ МЕЂУ РУСЕ У ОВО ЗЛО ВРЕМЕ ЊИХОВОГ САТАНИЗОВАЊА већ да има и државника који се не плаше и који су спремни да бране своју домовину а не да тргују да би остали на власти.
Да није тебе ја би се осећао као Јапанци без самураја али хвала Богу па ће нова Српска младеж надживети овај буљук издајника где ће их на небу ако Бог да посећи наш свети Лазар за вјек вјекова,АМИН.
Шта вреди што је он храбар, када Путин није.
Оде он у Москву и рецимо изазове гнев западних моћника и они намерно са још већом мржњом наставе да руше Републику Српску, а Путин седи у бункеру и размишља о Бахмуту, да ли је пао или ће контраофанзива.

Јесмо ли добили посебан статус за Брчко, је л то кршење Дејтона, је л то само један корак у разбијању РС ... а шта је Путин урадио ? Ништа.
Увек неки изговор. Јељцин био пијан и нејак, а моћни Путин нама ама баш ништа није помогао нити око КиМ, нити око РС, ни у ЦГ.
За све смо се сами изборили, а он нам само отежава проблем, јер гледа своје интересе.

Није проблем да се ложимо. И ја се ложим да оснујем странку у Москви и да победим тамо све, па да окренем нуклеарке ка Токију и да коначно буде оно наше Србија до Токија.

Додик ако политички надживи Вучића биће добар и са новом влашћу, а и Вучић ће лако заборавити Додика, ако га рецимо Драшко замени.
Тај исти Додик је партизанско дете, јер Босна је више имала тих издајника, него четника, био је прво западни послушник и залагао се за хашки лоби, а онда је окренуо плочу. Како то личи на АВ.

АУТОРКСКА
Možda laviranje između istoka i zapada ne bi delovalo toliko tragično da za predsednika nemamo osobu iz čijih se izjava jedino može zaključiti da se radi o rascepu ličnosti (što unosi potpunu nesigurnost u društvu).

АУТОРКСКА

Back