Ми снага народа: Са Хилом нека оде и српски државни врх

nesko101

Elita
Poruka
19.819

Посланичка група Ми – снага народа назвала је данас „неуспешним покушајем црног хумора“ изјаву председнице парламента Ане Брнабић да се амерички амбасадор Кристофер Хил није мешао у унутрашње ствари Србије и да јој је жао што одлази.​

„Наша посланичка група не дели жал државног врха за Хилом. Једино нам је жао што му се нису придружили“, саопштила је ова посланичка група коју предводи Бранимир Несторовић, наводећи да је једина која је бојкотовала Хилово присуство на скупштинском колегијуму и „више пута осудила његово мешање у унутрашња питања“ Србије.

Како је још навела, за разлику од Звездиних навијача који су недавно “ својим јасним патриотским ставом узроковали да Хил напусти ‘Београдску арену’ (за време кошаркашке утакмице) премијер Милош Вучевић и председник државе Александар Вучић су му се захвалили на ‘успешној сарадњи’“.
Указујући на биографију Хила, ова посланичка група је навела да га је Америка крајем деведесетих година послала у Србију као специјалног изасланика како би „Србија била кажњена за лажну заставу ‘Рачак’“, да би ускоро дошло и до бомбардовања Србије.

Брнабић је после опроштајног сусрета са Хилом изјавила, између осталог, да он није желео да се меша у унутрашња питања Србије и зато је трпео огромне критике опозиције уместо да га хвале због тога.
https://srbin.info/politika/mi-snaga-naroda-sa-hilom-neka-ode-i-srpski-drzavni-vrh/
Stojim posebno iza ovog podebljanog.

Посланичка група Ми – снага народа назвала је данас „неуспешним покушајем црног хумора“ изјаву председнице парламента Ане Брнабић да се амерички амбасадор Кристофер Хил није мешао у унутрашње ствари Србије и да јој је жао што одлази.​

„Наша посланичка група не дели жал државног врха за Хилом. Једино нам је жао што му се нису придружили“, саопштила је ова посланичка група коју предводи Бранимир Несторовић, наводећи да је једина која је бојкотовала Хилово присуство на скупштинском колегијуму и „више пута осудила његово мешање у унутрашња питања“ Србије.

Како је још навела, за разлику од Звездиних навијача који су недавно “ својим јасним патриотским ставом узроковали да Хил напусти ‘Београдску арену’ (за време кошаркашке утакмице) премијер Милош Вучевић и председник државе Александар Вучић су му се захвалили на ‘успешној сарадњи’“.
Указујући на биографију Хила, ова посланичка група је навела да га је Америка крајем деведесетих година послала у Србију као специјалног изасланика како би „Србија била кажњена за лажну заставу ‘Рачак’“, да би ускоро дошло и до бомбардовања Србије.

Брнабић је после опроштајног сусрета са Хилом изјавила, између осталог, да он није желео да се меша у унутрашња питања Србије и зато је трпео огромне критике опозиције уместо да га хвале због тога.
https://srbin.info/politika/mi-snaga-naroda-sa-hilom-neka-ode-i-srpski-drzavni-vrh/
Stojim posebno iza ovog podebljanog.

Ovo dvoje Cigana zasluzuju neku funkciju u SNS Srbiji.

Objektivno, pametniji su i imaju vise stila od pola SNS-ovaca.
I ja tebi
rapspala opozicijo pogledaj ko je vodi sve kašljaga do kašljage slepci štajga za pare sve radnje rade
ima da obrišu dupe sa studentima pa nek im oni daju 20 posto za budžet

434146901_122132425574169474_175385807497789667_n.jpg459006586_122167906676169474_7324107603108469451_n.jpgujedinjena-patriotska-opozicija-2.jpgij.jpgMi-snaga-naroda-tuzila-Vladu-kao-predlagaca-Zakona-o-rodnoj-ravnopravnosti.jpg420309705_10232928378452405_6984200493753097134_n.jpgimages.jpgFPxu-J2WQAMah3s.jpg
1680280847-received_3391385391121009a-750x422.jpg

Meni je bedno ponasanje *navijaca*
Lizali mu zadnjicu do prekjuce a juce su kao oni hrabri , pljuju coveka.
Pa budi djubre i taj 1 dan, isprati ga aplauzom, nemoj ispasti bednik
Oni nameravaju da se šire, tako što će biti utočište za naprednjake nakon pada režima.
Držati ih na oku i što dalje od vlasti, jer osim što su rebrendirani, isti su kao i SNS. Demagogija za narod, vlast i beneficije za inner cirkle.

sns jedino ako je mislio da je tramp budala, da ne zna da je sizoje u dzepu demokrata
pa sizoje je pokrao izbore za dems za bajdena prosli put uz pomoc srpskih softver inzenjera... tramp najmanje sto ce da uradi je da raspise poternicu i pozove av-a na odgpovornost, ... HOKLICA2.0, samo ovaj put nece biti u beloj kuci

Since Election Day Over 100 of 243 Dominion Employees ...

Nov 17, 2020 — ... Dominion people deleting their profiles on LinkedIn AND looks like all their software engineers are in Serbia.

Back