Ми, Хрвати (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pacove, moraš prvo nešto da naučiš a ne da našmrkan ponavljaš jedno te isto. Nama koji se nismo urokali to nije smiješno, čak naprotiv, sažaljevamo zastavnik Džemu šta je sebi napravio... Baš ti stoji dobro pacov, mali, prljav, zarazan a kad mu priđeš i nabiješ nogom on leti po 10 metara...

Sažaljevam i ja šta je ostalo od Fazlagića Kule, biće da se više ne drži :kafa:

Govedo lojavo, zašto bi Njemačka pravila razliku u državnom uređenju Srbije i Hrvatske, ako nema razloga?
Zašto bi Hrvatima dali nezavisnu državu, a Srbiju okupirali?
Razlozi su očigledni, ali tvojoj tupoj glavi nepojmljivi.

Što se tiče faktičke nezavisnosti, upitno je da li je ijedna država regiona nezavisna, ali to ovdje nije predmet razgovora, već se mora napraviti razlika između nezavisne države (pa ma kako ono marionetska bila) i okupacione zone.

Shvataš li sada, pavijanu balijski?

Ne? Nema veze.

Opa, malo smo se uzbudila? Shvatam.ja tebe kad te neko probudi iz mitova, to je bolno.. Znaš, i Austrijanci vole da kažu da su bili okupirani...

- - - - - - - - - -

Sažaljevam i ja šta je ostalo od Fazlagića Kule, biće da se više ne drži :kafa:

Pacove, da li ti možeš sastaviti jedan smisleni post? Pacove :lol:

Opa, malo smo se uzbudila? Shvatam.ja tebe kad te neko probudi iz mitova, to je bolno.. Znaš, i Austrijanci vole da kažu da su bili okupirani...

Ne uzbuđujem se, samo volim da sagovorniku odgovorim na jezik koji mu je razumljiv.

Svakako da se diskusija može voditi i na drugačiji način, ali kada se započne sa some, mora se dalje prilagoditi nižem stepenu komunikacije.

Pitanja i dalje stoje, odgovora koliko vidim nema, ali kao što rekoh i ranije, sasvim očekivano.

Uh, nećeš ovo pisanije shvatiti ako ne začinim sa...ček' sekund...ture? Može li tako?

Ne uzbuđujem se, samo volim da sagovorniku odgovorim na jezik koji mu je razumljiv.

Svakako da se diskusija može voditi i na drugačiji način, ali kada se započne sa some, mora se dalje prilagoditi nižem stepenu komunikacije.

Pitanja i dalje stoje, odgovora koliko vidim nema, ali kao što rekoh i ranije, sasvim očekivano.

Uh, nećeš ovo pisanije shvatiti ako ne začinim sa...ček' sekund...ture? Može li tako?

Smiješno je kad nama.govorite da smo turci jer se zna da mi nemamo njihove krvi a zna se ko ima...

Dječače, i Pavelićeva Hrvatska i Nedićeva Srbija su ti isto. Imaš tih takvih režima po čitavoj Evropi. Hrvatska je bila okupirana kao i Srbija, misliš da su mogli šta sami da odluče?

- - - - - - - - - -

Ponovi još jednom Lojlek, možda ćemo ti vratiti Fazlagića kulu, ono slavno mesto koje se još uvek drži :hahaha: Tad ćeš možda da prebaciš 23 posto.

Što ne staviš Modrićevu fotku kao avatar, sigurno ličite :lol:

Smiješno je kad nama.govorite da smo turci jer se zna da mi nemamo njihove krvi a zna se ko ima...

Dječače, i Pavelićeva Hrvatska i Nedićeva Srbija su ti isto. Imaš tih takvih režima po čitavoj Evropi. Hrvatska je bila okupirana kao i Srbija, misliš da su mogli šta sami da odluče?

Zna se u vašim mozgovima, ali to nisu i mozgovi normalnih ljudi, pa ih nećemo uzimati za ozbiljno. A koliko možemo da primetimo, Srbi ne obeležavaju nikakav Nedićev Blajburfg, dok su Hrvati banovani sa istog, toliko o tome :whistling: Slično kao što ste i vi banovani iz 77 posto takozvane BiH.

- - - - - - - - - -

Što ne staviš Modrićevu fotku kao avatar, sigurno ličite :lol:

Pa nisam ja cvijeće kao ti da dajem Hrvatima žensku familiju na korišćenje zarad glađenja odnosa i još ponečega :hahaha:

Zna se u vašim mozgovima, ali to nisu i mozgovi normalnih ljudi, pa ih nećemo uzimati za ozbiljno. A koliko možemo da primetimo, Srbi ne obeležavaju nikakav Nedićev Blajburfg, dok su Hrvati banovani sa istog, toliko o tome :whistling: Slično kao što ste i vi banovani iz 77 posto takozvane BiH.

- - - - - - - - - -

Pa nisam ja cvijeće kao ti da dajem Hrvatima žensku familiju na korišćenje zarad glađenja odnosa i još ponečega :hahaha:

Pacove, opet si nešto pogrešno izračunao? Hahaha

Nema ljutiš, tvoja su pravila igre.

Ako je tako, zašto se baš režim u Srbiji razlikovao, tj. gdje je Nezavisna Država Srbija u svemu tome?
Zašto su Nijemci napravili razliku između Hrvata i Srba?

Tvoje mišljenje.

- - - - - - - - - -

Pacove, da li ti možeš sastaviti jedan smisleni post? Pacove :lol:

:hahaha:

attachment.php

- - - - - - - - - -

Pogledaj samo te lojave blage telece poglede :hahaha:

baaaa :hahaha:

GRADONAČELNICA S BRAČA ODBRUSILA ČELNICIMA POČASNOG BLEIBURŠKOG VODA
Tražili su donaciju, ona im lijepo objasnila da trebaju novac za važnu proslavu

'Tračak svjetla u mrkloj tami', 'sada mi je dan ljepši' samo su neki od komentara na vijest koja je osvanula na Facebooku da je gradonačelnica Grada Supetra odbila molbu Počasnog bleiburškog voda za donacijom.
Prva žena Supetra Ivana Marković u odgovoru se obraća predsjedniku Počasnog bleiburškog voda Vici Vukojeviću, predsjedniku Nadzornog odbora Vladimiru Šeksu i glasnogovorniku Boži Vukušiću u kojemu jasno i precizno odgovara zbog čega ne može udovoljiti njihovom opetovanom zahtjevu da razmotri donaciju za njihove projekte.

- Grad Supetar nije u mogućnosti odvojiti sredstva za Vaše projekte jer je već predvidio sredstva za proslavu 75 godina oslobođenja našeg otoka Brača od nacističke i fašističke okupacije, gdje su u četiri godine rata u borbi protiv okupatora poginula 492 bračka borca, dok je 275 Bračanki i Bračana stradalo od fašističkog terora. U ratu je stradalo 110 djece dok ih je 118 ostalo bez jednog, a 8 bez oba roditelja. Proslavu čemo održati u čast i prisjećanje svih onih koji su bili dio borbe velikog svjetskog pokreta za slobodu i dostojanstvo čovjeka, navodi su u odgovoru gradonačelnice.

:ok::worth:

'Tračak svjetla u mrkloj tami', 'sada mi je dan ljepši' samo su neki od komentara na vijest koja je osvanula na Facebooku da je gradonačelnica Grada Supetra odbila molbu Počasnog bleiburškog voda za donacijom.
Prva žena Supetra Ivana Marković u odgovoru se obraća predsjedniku Počasnog bleiburškog voda Vici Vukojeviću, predsjedniku Nadzornog odbora Vladimiru Šeksu i glasnogovorniku Boži Vukušiću u kojemu jasno i precizno odgovara zbog čega ne može udovoljiti njihovom opetovanom zahtjevu da razmotri donaciju za njihove projekte.

- Grad Supetar nije u mogućnosti odvojiti sredstva za Vaše projekte jer je već predvidio sredstva za proslavu 75 godina oslobođenja našeg otoka Brača od nacističke i fašističke okupacije, gdje su u četiri godine rata u borbi protiv okupatora poginula 492 bračka borca, dok je 275 Bračanki i Bračana stradalo od fašističkog terora. U ratu je stradalo 110 djece dok ih je 118 ostalo bez jednog, a 8 bez oba roditelja. Proslavu čemo održati u čast i prisjećanje svih onih koji su bili dio borbe velikog svjetskog pokreta za slobodu i dostojanstvo čovjeka, navodi su u odgovoru gradonačelnice.

O da, sad kad su ti otkazali aranžman u Blajburgu, okrećeš se na drugu stranu :hahaha: Doduše, to je već poznati modus operandi ustaša, čim negde zagusti, odmah menjaju uniforme...

O da, sad kad su ti otkazali aranžman u Blajburgu, okrećeš se na drugu stranu :hahaha: Doduše, to je već poznati modus operandi ustaša, čim negde zagusti, odmah menjaju uniforme...

Ti jos pjevusis " Spremte se, spremte..", a u ormaru ti vise cetnicka uniforma i kao rezerva pionirska kapica i marama.

Krang kao mali nekad

pionir.jpg

Mali Krang danas

Pogledajte prilog 537237

Poslednja izmena:
Nema ljutiš, tvoja su pravila igre.

Ako je tako, zašto se baš režim u Srbiji razlikovao, tj. gdje je Nezavisna Država Srbija u svemu tome?
Zašto su Nijemci napravili razliku između Hrvata i Srba?

Tvoje mišljenje.

Ne znam da je bilo neke razlike ako gledaš narode, svi smo mi za njih slavenska stoka. A NDH kao i drugi režimi su im služili da oni manje troše svoju vojsku.

Jedini pravi protivnici Nijemaca i njihovih satelita su bili Titovi partizani na lokalnom nivou. Ovo ostalo je šaša... Svi su ostali dobijali prije ili kasnije i pomoć i naređenja od Nijemaca.

Ako ideš na to da je NDH krenula čistiti Srbe, to Nijemca nije zanimalo kao i kad su četnici čistili prostor od nesrba. Svi mi smo njima totalno nevažni (bili).

- - - - - - - - - -

он ко либар, ставио цигански ромски скиптар (shqiptar) у аватар и оће да буде хрват, а базди на лој ко сарајево :lol:

воле потурице хрвате, има нека тајна веза

Zašto ti samo lažeš u vezi mene? Ja se nikad nisam izdavao za Hrvata.

Ja tebe izgleda opasno dominiram kad tako jadno lažeš...

- - - - - - - - - -

Još jedan hrvatski teritorij kojeg su Srbi proglasili svojim...

Paraga na direktnoj liniji...

Dobro, u Dalmaciji još ima neko normalan...verovatno zato što nisu Hrvati...:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back