cetka
Iskusan
- Poruka
- 5.514
I ne samo to,oni su pobjedili i u 1. sv. ratu iako ih je 55% zivjelo i borilo se za Autro-Ugarsku..![]()
Zanimljivo, a vas bečkih konjušara 100% .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ne samo to,oni su pobjedili i u 1. sv. ratu iako ih je 55% zivjelo i borilo se za Autro-Ugarsku..![]()
Bio je neki Fon, jel ono bi Svetozar?![]()
Zanimljivo, Hrvatima želiš istrijebljenje a kmečiš kad se oni iživljavaju nad vama...
Баш си олош, никакво истребљење ја нисам спомињао, већ просту чињеницу да би исто као и ви
клицали победнику како сте већ једном рдили после ПСР. Усталом као што кличете сваком победнику
и трчите да му се увучете у буљу да би сте му после изнутра(буље) радили о глави.
Баш сте фукаре и једни и други.
Je li to onaj koji je umro u slavi i izobilju za razliku od vojvode Misica ??![]()
Bio je neki Fon, jel ono bi Svetozar?![]()
Zanimljivo, a vas bečkih konjušara 100% .
Zanimljivo, Hrvatima želiš istrijebljenje a kmečiš kad se oni iživljavaju nad vama...
Баш си олош, никакво истребљење ја нисам спомињао, већ просту чињеницу да би исто као и ви
клицали победнику како сте већ једном рдили после ПСР. Усталом као што кличете сваком победнику
и трчите да му се увучете у буљу да би сте му после изнутра(буље) радили о глави.
Баш сте фукаре и једни и други.
Pa kad nekome napišeš da su moji pobijedili ti ne bi sada pisao, onda je to biološko uništenje...
Kad se priziva Đavo onda on i dođe, mada vas ganjaju i Đavo i Šejtan..
- - - - - - - - - -
Neuspjela poturico, pa zar tebi jasno nije da su sva ratovanja na Balkanu u posljednjem mileniju
isključivo Srbi među sobom vodili, i to ko Srbi u raznim suprostavljenim carevinama
ili protiv svoje konvertitske otpadi, .......je l' ti ono sebe istoričarem nazivaš?
More, Turci, ne gaz'te oranja... Kako ono ide ta lažna historija?
Mo'š da zamisliš ozle ko onda sve snošaje tek s vama srpskom otpadi nije ima poslje Turaka,
što, Mleci, što Ugari, Austri, Vrancuzi, Švabe, ....pa onda se na vama i Srbijanci, što nikako podnjeti ne možete, izredaše!
Ozle, po tom ste vi kopiladija gadno prosmrđene krvi!
Pa kad nekome napišeš da su moji pobijedili ti ne bi sada pisao, onda je to biološko uništenje...
Сад си потврдио моју опаску да сте фукаре.
Vi samo izgubite kad švapska kobila iznemogne, ispod repa joj se pod srpski rep zavučete, .....'ebe se vama!Mi i ne tvrdimo da smo pobjedili,upravo suprotno,gadno smo porazeni,do danas se nismo oporavili.![]()
Vas Ličane tek nakon ww1 su Srbijanci ubrojili u Srbe ( sta ce od vas ) a ti pricas o nekom otpadu.
Vas Ličane tek nakon ww1 su Srbijanci ubrojili u Srbe ( sta ce od vas ) a ti pricas o nekom otpadu.
Pošteno bi bilo da su ih proslijedili za Rumuniju...
A ne to su oni vas, svoju braću Rvate, poslje WW1 na konja sebi uz rame posadili,
pa vam onda, nesoji neljudski, omogućili da nas dva puta u prošlom vjeku pokoljete,
i tako vam svoju neizmjerno ljubav pokazali!!
A ne to su oni vas, svoju braću Rvate, poslje WW1 na konja sebi uz rame posadili,
pa vam onda, nesoji neljudski, omogućili da nas dva puta u prošlom vjeku pokoljete,
i tako vam svoju neizmjerno ljubav pokazali!
- - - - - - - - - -
Šta ti neuspjelo poture bi, ....kakva Rumunija poslje WW1, gubiš se smrduljko mentalni!
Благо вама да постоји израз Србијанац, иначе су вековима партиципирали за српство
али ништа не вреди док те не призна Србијанац. Кога ли сте ви у јаме бацали, кога ли сте
маљевима тукли, коме децу у усташе претварали, коме ли сте ћирилицу забрањивали.
Без тога би Срба данас било више преко Дрине него у Србији.
Nije ni on, on bi najrađe iz daljine navijao da to ko za njega radi...Ja nisam nikoga bacao, a ti??
Brate, věruj mi teže ti je ako se boriš sa hrišćanskim đavolom nego li sa islamskim šejtanom. Zajеbaniji je protivnik.
Jer, ako si shvatio po Kur'anu šejtan te navodi samo na blud i tělesnu nasladu. Pomućuje ti pamet i to je sve, ali je znatno slabiji od Alaha. On ti je něšto po snazi tek kao džin.
Đavo kod hrišćana ti je skoro iste snage kao Bog i ratuje protiv njega kao pali anđeo. Njegova snaga je ogromna i ima čitave vojske sa sobom, horde koje se vuku za njim. Potrěbna je herojska snaga da bi mu se odupro.
Dok sa šejtanom sabah čekaš...
Sve je to isto, iste knjige od istog Boga samo drugačije prikazane da bi ljudi se probudili, ali slaba nafaka...
Po kom ličnom mišljenju, ovaj vatikanski đavo je najubitačniji i vi ste našli baš njega da čitate.
Vi samo izgubite kad švapska kobila iznemogne, ispod repa joj se pod srpski rep zavučete, .....'ebe se vama!
Važno je pod pobjedničkim repom biti!
Cesar Franjo Josip vam je bio drazi od Boga...
Napili ste se bratske krvi koliko hoces a onaj gore sve vidi..

Pa onda moraš na čas istorije jer je riječ o bitci povijesne važnost za cijeli svijet ?
https://www.google.hr/url?sa=t&sour...FjAAegQIAhAB&usg=AOvVaw0mqYk_nkdHajMi_bIGbe3I

Konji francuskih vojnika nakon susreta sa "soluncima"![]()

Ja nisam nikoga bacao, a ti??
Polemika izmedju Srba Hrvaata i Bosnjaka je polemika izmedju tri politike: Rimsko-Becke. turske i srpske. U izvornom smislu ne postoje Hrvati i Bosnjaci, izvor je u Rimu-Becu i turcima. Narod su s nasih prostora, povjesni naravno, ali domace izdajice koji su prisle okupatoru i uzele njihovu vjeru i politiku, zato i dan danas ih ti okupatori stite, jer su oni "stubovi" tudjeg carstva, ali nikako nisu - mozak! Srbi imaju posla s 2 najopasnije politike na svijetu - fasizmom i islamskim radikalizmom jer te 2 politike se baziraju na beskompromisnosti, i pretenduju na osvajanje svijeta. Da li je Dagestan, Alzir, Cecenija, nebitno je, to je jedna ista politika, kao i katolicka (katolici pristalice fasizma, a sam katolicizam je u okviru "rimskog carstva) politika nebitno da li u Hrvatskoj, Irskoj, Ukrajini...to je jedna ista poltika koja se vodi iz istog centra...Srbima je zaista gadno, i zaista je pravo cudo da su opstali i oslabadjali se tih napasti...