- Poruka
- 9.952
Osim ako je Srbin ili Rom, je li tako domoljUbce?
Vi ustasoidi tvrdite da ne postoji razlika izmedju Srba i Roma.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Spanija - lijepa nasha 6:0
Imamo srebro!!!
- - - - - - - - - -
Kakav nam genocid napravise Spanci
Zanima me jesu li se poslije tekme u svlacionici pjevale Tompsonove pjesme?
![]()

Vi ustasoidi tvrdite da ne postoji razlika izmedju Srba i Roma.

Top na kamionu, domoljUbce
6:0
- - - - - - - - - -
https://forum.krstarica.com/showthread.php/813246-Ми-Хрвати-(2)?p=36288113&viewfull=1#post36288113
Izgleda Šuker urgirao u 70-toj minuti da stanu .... inače bi bilo 9:0
![]()

Kolinda: Decenijama Hrvati nisu smeli reći svoje poreklo
Zagreb -- Hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović austrijskom dnevniku Klajne Cajtung odgovarala na pitanja o migrantskoj krizi, nacionalizmu i komunizmu.
IZVOR: TANJUG SREDA, 12.09.2018.
"Hrvatski muslimani žive u velikom strahu. Boje se za svoj položaj. Brinu se da će biti izopšteni iz društva zbog pojedinaca koji pod lažnim razlozima dolaze nama da bi agitovali za radikalne ideje, izjavila je Kitarović, kako ju je citirao Novi list.
Ona je dodala da Evropa nije imala strategiju za prijem migranata, kojima nitko nije objasnio šta se od njih očekuje. "Bila sam više puta u Avganistanu, i verujte, nije svako ko dolazi u Evropu demokratski raspoložen", kazala je ona, ilustrujući tu tvrdnju opisom potlačenosti žena u Avganistanu.
Na pitanje zašto nacionalizam ima sve više pristalica u Evropi, hrvatska predsednica odgovara da se "društva brane od opasnosti spolja".
Pitanje o radikalnom nacionalizmu u Hrvatskoj podstaklo ju je da odgovori kako je takva pitanja, kako je citira Novi list, "čine besnom". "Decenijama je nama Hrvatima bilo zabranjeno da imenujemo svoje poreklo. Umesto da kažemo: "Ja sam Hrvat", morali smo reći: "Ja sam iz Hrvatske". Ko bi iskazao svoj nacionalni ponos, tom je pretio zatvor", kazala je ona, a citira je Novi list.
Ne poriče da u Hrvatskoj postoje "i levi i desni ekstremi, ali oni ne predstavljaju nikakvu opasnost za našu demokratiju", kako tvrdi, i štaviše Grabar-Kitarović misli da Hrvatska pripada "među liberalnije" zemlje Evropske unije.
![]()
koje budale i bolesni lažovi,pa crveni poglavnik broz se je stalno izjašnjavao hrvatom i to svjesnim hrvatom,što bi rekao tatko hrvatske nacije tuđman
Franjo Tuđman: rata ne bi bilo da ga Hrvati nisu želeli. Govor na trgu Jelačića (maj 1992)
Tuđman nije rekao da su Hrvati željeli rat, sitni naivni lažovčići.
Srbi iz Srbije nisu protjerali Hrvate kao sto Hrvati protjerali Srbe iz Srbije.
Srbi nisu imali konc logore poput Jasenovca, ni konc logore za djecu kao sto su imali Hrvati za srpsku djecu.
I nakon oluje ni jedan Hrvat nije protjeran iz Srbije.
Srbija je danas jedina multienica drzava Balkana, Hrvatska je etnicki ociscena.
Rat počeo napadom Hrvata na Srbe
Tuđman je želeo rat po svaku cenu, po tom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske. Vladislav Jovanović: Boljkovčeva tvrdnja samo je potvrda onoga što se od prvog trenutka znalo
Svedočenje
„Rekao sam da su napadnuti Srbi i Jugoslavija, a ne Hrvatska. To je deo mog svedočenja o napadu koji su organizovali Gojko Šušak, Branimir Glavaš i Vice Vukojević protivtenkovskim oružjem, ambrustima, na Borovo Selo
http://www.glas-javnosti.rs/clanak/tema/glas-javnosti-13-02-2009/rat-poceo-napadom-hrvata-na-srbe
Rat počeo napadom Hrvata na Srbe
Tuđman je želeo rat po svaku cenu, po tom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske. Vladislav Jovanović: Boljkovčeva tvrdnja samo je potvrda onoga što se od prvog trenutka znalo
Svedočenje
„Rekao sam da su napadnuti Srbi i Jugoslavija, a ne Hrvatska. To je deo mog svedočenja o napadu koji su organizovali Gojko Šušak, Branimir Glavaš i Vice Vukojević protivtenkovskim oružjem, ambrustima, na Borovo Selo
http://www.glas-javnosti.rs/clanak/tema/glas-javnosti-13-02-2009/rat-poceo-napadom-hrvata-na-srbe
U Srbiji su svi prenijeli da je to Boljkovac navodno rekao ali ne i da je to ostro demantirao..

Franjo Tuđman na prvoj Skupštini HDZ, februara 1990. godine, kaže: "Nezavisna Država Hrvatska nije bila samo plod kvislinške i fašističke tvorevine, već takođe i izraz istorijskih težnji hrvatskoga naroda."
U maju 1990 na izborima u Hrvatskoj pobeđuje HDZ na čelu sa Tuđmanom. Krajem godine usvaja se novi ustav kojim se Republika Hrvatska definiše kao "nacionalna država hrvatskoga naroda". Srbi, kao konstitutivni narod u dotadašnjem ustavu, postaju nacionalna manjina.
Boljkovac je rekao i da je Seselj hrvatski spijun pa su milioni Srba glasali za njega,glasaju i danas.![]()
– ŠEŠELJ (NIKOLE) VOJISLAV, 1945. – SARAJEVO – »MAGISTAR«

Franjo Tuđman na prvoj Skupštini HDZ, februara 1990. godine, kaže: "Nezavisna Država Hrvatska nije bila samo plod kvislinške i fašističke tvorevine, već takođe i izraz istorijskih težnji hrvatskoga naroda."
U maju 1990 na izborima u Hrvatskoj pobeđuje HDZ na čelu sa Tuđmanom. Krajem godine usvaja se novi ustav kojim se Republika Hrvatska definiše kao "nacionalna država hrvatskoga naroda". Srbi, kao konstitutivni narod u dotadašnjem ustavu, postaju nacionalna manjina.

Da,i sto onda ??![]()