- Poruka
- 9.952
Aha sad je "uz hrvate"
Jooj ponekad mi nedostaje ovako trpanje vas suseda ali me mrzi ponovo da prevaljujem istu pricu![]()
Ne,Hrvate je u Vojnu krajinu naselio Tito !

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aha sad je "uz hrvate"
Jooj ponekad mi nedostaje ovako trpanje vas suseda ali me mrzi ponovo da prevaljujem istu pricu![]()

Aha sad je "uz hrvate"
Cemu prica o "naseljavanju"?Nisu Srbi "naseljavali" nego bili tu. Dotle su pokatolicili Rim i Bec. Mislim, niko ne prica o njihovim "rabotama", nego se kao traze neke srpske "rabote"!?? BAs je to smijesno kad se zna da su Rim i Bec erovrirali u nase podrucje,,, Ali tako je to, oni 'prcaju' i 'prcaju', a Srbi i sami daju vaznost njihovom "prcanju'! A onda oni jos vise daju sebi zaleta,

Cemu prica o "naseljavanju"? Nisu Srbi "naseljavali" nego bili tu. Dotle su pokatolicili Rim i Bec. Mislim, niko ne prica o njihovim "rabotama", nego se kao traze neke srpske "rabote"!?? BAs je to smijesno kad se zna da su Rim i Bec erovrirali u nase podrucje,,, Ali tako je to, oni 'prcaju' i 'prcaju', a Srbi i sami daju vaznost njihovom "prcanju'! A onda oni jos vise daju sebi zaleta,
Takvu glupost cak ni Natasa ne bi napisala.![]()

Kakva si ti sitna duša i jajara bez stida i obraza,:zcepanje
Istina je, Srbi su živeli tamo i pre doseljavanja Srba iz Otomanske imperije . Posebno u krajevima koje je sada neki kvazi narod Hrvati svojataju kao svoje
No proći će i to, odlazi taj nedržavotvorni narod ulizica , raseljava se.
Ne,Hrvate je u Vojnu krajinu naselio Tito !![]()
Od 2011 se Balkana je odselilo 300 000 Hrvata i 500 000 Srba.
Uzivaj !![]()
Uzivaj !![]()
KRIZA MLADIH GODINA GALE SVILAN
Otišla sam studirati u Beograd da vidim što se skriva preko Dunava i je li to stvarno granica civilizacije i kaosa. Otkrila sam da smo mi Hrvati zapravo najveći Srbi
Uzivaj !![]()
Чак и онај тзв. новинар Горан Милић који је саслушавао заробљене југословенске војнике у Сарајеву 1992. године и НАТО бомбардерима желе ведро небо над Београдом 1999. год., дошао у Бгд. да тражи стан.Otisla studirati u Beograd jer joj je pokojni otac tamo zivio sa svojim ljubavnikom i radio na Happy televiziji.![]()
Samo sto se borio za Turke, a ne protiv.
Pogledajte prilog 519142
Dolaze Srbi u Vojnu krajinu kad je vec sve gotovo i Turci se potiskuju u smjeru od kuda srpki junaci dolaze "braniti " Europu, a zapravo bjeze od Turaka.
Da, još tome dodaj da su Srbi već doživjeli demografski slom 1991. zbog rata, pa im ovo iseljavanje sad dođe kao metak u potiljak doslovce. Albanci iz Kosova i Albanije sad imaju jedno pet puta više potencijalnih vojnika od Srba u dobi 18 - 40 godina...
.
Чак и онај тзв. новинар Горан Милић који је саслушавао заробљене југословенске војнике у Сарајеву 1992. године и НАТО бомбардерима желе ведро небо над Београдом 1999. год., дошао у Бгд. да тражи стан.
У вези Гале која је прекрасна и паметна риба, осврнуо би се на коментаре разних психопата. Па добро вас је Гала описала, ето толико.
А ти крмак имаш ли што рећ осим помињања туђе фамилије?
Педофилка?
Ти си много глуп, ради се о малолетном лицу, а она је млађе пумолетно лице. Стим што су по западним стандардима обоје малолетни. Уједињене нације су усвојиле да се за децу сматрају све особе млађе од 14 година.
Чему таква злурадост?
Доста омладине из Хрвстске која студира ван, чуди се чиме вас трују по медијима.
Треба да будете срећни што имате такве девојке широке душе, а не да величате Колинду која није видела јогурт док није отишла на течај америчке тајне службе.

Педофилка?
Ти си много глуп, ради се о малолетном лицу, а она је млађе пумолетно лице. Стим што су по западним стандардима обоје малолетни. Уједињене нације су усвојиле да се за децу сматрају све особе млађе од 14 година.
Чему таква злурадост?
Доста омладине из Хрвстске која студира ван, чуди се чиме вас трују по медијима.
Треба да будете срећни што имате такве девојке широке душе, а не да величате Колинду која није видела јогурт док није отишла на течај америчке тајне службе.
Kakva su ovo vremena dosla,Srbin prebacuje nekima da imaju medije koji ih truju ?!![]()
Откуд ти знаш шта сам?
Зар је то битно?
Баш мене брига шта се у провинцији догађа, да ти кажем београдски "пуца ми кухац", него пишем шта омладина прича која студира напољу.
Ево гледао сам ХРТ-ов серијал Рат прије рата, чиста фашистичка пропаганда. У сријалу се тврди да се ХДЗ наоружавао и да је ЈНА све документовала. А ко се сећа 1990. Туђман и Месић су тврдили да је то лаж а да је ЈНА монтирала филм. Сад коме човек да верује у Хрватској?
То је само један пример.
А лажима о броју закланих, маљем убијених у конц. логору за истребљивање Јасеновац да не пишем.
Није ми јасно кога бре то лажете, сами себе?
Хрватска није надледница НДХ а умањује злочине расистичке творевине НДХ-а?
И кој кухац Колинда глуми у Паризу, кад је једини Хрват на Солунском фронту био Алојзије Степинац али као аустроугарски шпијун. Велики краљ Александар Ујединитељ је страдао од руке Бугарина, а није знао да је Степинац цинкарио Бечу српску и француску војску.
Libar predpostavljam da si svestan svega.Misliš li da će ikada prava istina izaći na videlo o svemu?Kad kažem svemu,onda mislim na taj celokupan odnos između S i H.Sa tobom stvarno nesto nije u redu,zar si ti u onoj situaciji ocekivao da ce Tudjman i Mesic priznati da Hrvati uvoze oruzje iz Madjarske da bi time nadomjestili oruzje teritorijalne obrane koje je JNA oduzela Hrvatskoj ??
Koli su na tecajevima za "tajnicu" polivali i zalivali svi. Od crnca vratara, do bjelog generala, davala se svima i sirila je nato suvez....kapacitivna, moze puk vojske izdrzati.