Ми, Хрвати (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pred nama su svi odjednom nejač.
Svi koje su naši zarobljavali ili poslije rata sudili za zlocine su redom tvrdili da su bili samo kuhari, teklići, skladištari ili cate i da pušku nisu opalili . Ako su uhvaćeni sa oružjem onda je to bio samo modni dodatak jer je propisano da ide uz uniformu.

Pa to je već istorija dobro pokazala. Klali ste nevine ljude u PSR, još više u DSR, a u najnovijem ratu se iživljavali nad apsolutno svakim u odnosu na koga ste bili u poziciji moći. Opet, ta istorija je takođe pokazala da vaša vojska nema niti jednu pobedu nad drugom vojskom. Ergo :kafa:

U ratovima smo vam komplekse nabili,a ?? :D

Znaš kako, u ratovima ste samo pobili nevine ljude, što jeste težak udarac s obzirom na to kolika je cifra u pitanju. Vaša "povijest" vas uči kako ste pobedili ko zna koliko puta, i nakon svega toga, ti si i dalje na srpskom forumu da lečiš komplekse. Toliko o tome :kafa: A osoba koja se takvim stvarima ponosi je posebna priča, odnosno posebna izopačenost. Ja sam odavno ovde napisao da, kada bi Srbi uradili Hrvatima isto, ja bih se odrekao srpskog pasoša i otišao odavde. Ali, to i jeste jedna od razlika između nas i vas, to jest između civilizacije i divljaštva.

- - - - - - - - - -

Tko gubi,ima pravo da se ljuti . :D

Da, izgubili smo puno nevinih ljudi, ali vidim da ti to smatraš pobedom. Kao što rekoh, divljaštvo :kafa:

Znaš kako, u ratovima ste samo pobili nevine ljude, što jeste težak udarac s obzirom na to kolika je cifra u pitanju. Vaša "povijest" vas uči kako ste pobedili ko zna koliko puta, i nakon svega toga, ti si i dalje na srpskom forumu da lečiš komplekse. Toliko o tome :kafa: A osoba koja se takvim stvarima ponosi je posebna priča, odnosno posebna izopačenost. Ja sam odavno ovde napisao da, kada bi Srbi uradili Hrvatima isto, ja bih se odrekao srpskog pasoša i otišao odavde. Ali, to i jeste jedna od razlika između nas i vas, to jest između civilizacije i divljaštva.

- - - - - - - - - -

Da, izgubili smo puno nevinih ljudi, ali vidim da ti to smatraš pobedom. Kao što rekoh, divljaštvo :kafa:

Razumijem te,i ja bih bio tako isfrustriran da sam na tvom mjestu,ali na srecu,nisam. :D

Imate historiju samo kad ostanete sami pa bacate jedni drugima bombe...

Ti vjerovatno ne možeš da zamisliš koji je ćejf biti pripadnik naroda kojeg nisu pogrdno nazivali, koji nema potrebu da objašnjava od kojih mikseva je nastao i, što je najbolje, koji nema problema sa originalnim dokumentima iz Srednjeg vijeka...

1389 do 1878 su 489 godina, svaki normalan mozak se protivi mislima da je neko htio da vas uništi a vi kao preživjeli... Znamo dobro i mi, osmanski saveznici, i Hrvati, austrijski saveznici, da ste vi bili osmanski saveznici i samo tako ste preživjeli, i čim ste se udružili sa masonima krenulo je propadanje...
Vi niste narod.Dok se nije pojavio Tito nigde vas nije bilo.

Razumijem te,i ja bih bio tako isfrustriran da sam na tvom mjestu,ali na srecu,nisam. :D

Verujem da bi, kada bismo vam pobili milion i kusur ljudi bez razloga. To jest, od tako nečega Hrvati ne bi mogli nikad da se oporave. Ali, opet da istaknemo razlike, mi smo imali puno prilika za tako nešto, pa to nismo uradili, dok su Hrvati iskoristili bukvalno svaku priliku (a te prilike im je stvorio neko drugi, za razliku od nas koji smo sami stvorili povoljne uslove da pobijemo Hrvate) da kolju civile.

A ti si ponosan na ta klanja, ludače.

Pa to je već istorija dobro pokazala. Klali ste nevine ljude u PSR, još više u DSR, a u najnovijem ratu se iživljavali nad apsolutno svakim u odnosu na koga ste bili u poziciji moći. Opet, ta istorija je takođe pokazala da vaša vojska nema niti jednu pobedu nad drugom vojskom. Ergo :kafa:

Kad već nabrajas redom nastavi dalje , preko Talijana, Mađara, Bečana, Rusa, Šveđana, Francuza, Turaka, Njemaca, Bugara, Arapa, Saracena, Grka, Avara..... ne znam protiv koga se nismo borili u svojoj povijesti i svi su nas zapamtili, ali ne po tome da smo bježali.

Verujem da bi, kada bismo vam pobili milion i kusur ljudi bez razloga. To jest, od tako nečega Hrvati ne bi mogli nikad da se oporave. Ali, opet da istaknemo razlike, mi smo imali puno prilika za tako nešto, pa to nismo uradili, dok su Hrvati iskoristili bukvalno svaku priliku (a te prilike im je stvorio neko drugi, za razliku od nas koji smo sami stvorili povoljne uslove da pobijemo Hrvate) da kolju civile.

Ne umanjuj srpske zrtve,toliko ih je samo pobijeno u Jasenovcu i Jadovnom,a gdje je jos preostali prostor NDH1,pa 1. sv. rat,pa 90-te,znaci ukupno negdje oko 2 miliona u zadnjih 100-tinjak godina.

Vratio im Jelačić

Ustoličen od strane srpskog patrijarha, i opet nije bio ništa drugo osim namesni vladar jednog domena u sastavu veće države.

- - - - - - - - - -

Ne umanjuj srpske zrtve,toliko ih je samo pobijeno u Jasenovcu i Jadovnom,a gdje je jos preostali prostor NDH1,pa 1. sv. rat,pa 90-te,znaci ukupno negdje oko 2 miliona u zadnjih 100-tinjak godina.

Pa, budući da Hrvati nikad u istoriji nisu izgubili ni hiljadu ljudi odjednom, čak i sa sto hiljada pobijenih Hrvata bi ta "nacija" jednostavno prestala da postoji.

Toliko ih je otprilike ukupno i poginulo u zadnjih 100-tinjak godina.

Samo što ti pobijeni nisu bili nevini. A nisu ni ubijeni u sistemskom genocidu, već uglavnom u borbama, doduše retkim. Blajburg je druga priča, a zanimljivo je da se ni ustaše odatle uopšte nisu borile, pobili ih titoisti kao pse, bez ikakvog otpora.

- - - - - - - - - -

Na netu svi 2 i po metra u reali metar i žilet...

Ti si odbio da se upoznaš sa realnošću, pičkice lojava :hahaha:

@De Omnibus Dubitandum

Izvini, koje si ti nacionalnosti ?

Meni se čini da si rekao kako si Bošnjak, međutim ovdě se vidim istrajno javljaš na temi o Hrvatima ?
Da nisi ti ipak Hrvat musliman kao što su bili Džafer Kulenović, Alija Nametak ili Enver Čolaković ? :think:

Bošnjak, ali Hrvati su moja braća, moram im pomoći, mada Libar i Čif masakriraju ove mitomane bez ičije pomoći ...

Ustoličen od strane srpskog patrijarha, i opet nije bio ništa drugo osim namesni vladar jednog domena u sastavu veće države.

To je dokaz da nije bilo vjekovne mržnje među nama. To se promijenilo u drugoj polovici 19.st. kad vas je Hedervari pridobio za političkog partnera i vi na svaku njegovu odluku kojom sa je bila protivna UH nagodbi klimali glavom.

To je dokaz da nije bilo vjekovne mržnje među nama. To se promijenilo u drugoj polovici 19.st. kad vas je Hedervari pridobio za političkog partnera i vi na svaku njegovu odluku kojom sa je bila protivna UH nagodbi klimali glavom.

Ne, to je samo odraz ponašanja Hrvata kroz vekove. Kada ne mogu nešto da urade sami, ili kada im život zavisi od toga, onda prihvataju pomoć i onoga koga mrze. A čim se nađu u poziciji moći, nastavljaju da mrze i tu mržnju pretaču u praksu. Jer, još davno su neki katolički sveštenici vikali "sa crnim đavolom, samo ne sa Srbima", par vekova pre ikakvog kontakta Srba i Hrvata.

Pa klasičan mehanizam, uvek je isti. Negiraj ono što ti se ne sviđa i to je to. Kao recimo ovaj muslimanski debil što se povremeno šlihta Hrvatima, kome sam napisao da je Tvrtko krunisan za kralja u srpskom manastiru Mileševa (ili Mileševo, zavisno od tumačenja, ali nebitno za suštinu). "Čovek" je samo odgovorio da je to laž i nastavio da tera dalje. Zato je ovakav način komunikacije (preko foruma) manjkav, odnosno većina od ovakvih rasprava se u realnosti ne bi ni desila. Pošto bi ili nekoga bilo sramota da gleda ljude u oči i laže, odnosno lupeta, ili bi to njegovo lupetanje bilo prekinuto batinama.

- - - - - - - - - -

Pitam se imaju li naslednici pravo na braniteljsku mirovinu kod njih? :D

Istina, tvoj pokušaj prisvajanja bosanskog kralja Tvrtka bio bi proglašen kretenizmom bez pokrića...

.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back