Troubleshooter
Elita
- Poruka
- 15.289
Наравно да имамо могућности да обарамо америчке летелице, али то се никада неће десити под овом влашћу. А и не би имало много сврхе.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kažem ja, al smo ih pobedili, svaka nam čast.Nego još gore.
Помешао си лончиће, Дикић само износи и анализира ситуацију и он је за опозицију, а главни актери су ћацад и лојалисти Дејан Вукелић и ти квази-новинари са информера.Ne pratim politiku vrc neko vreme i mozda se Aleksandar Dikic promenio- no dok sam pratio redovno sam gledao njegove emisije i smatrao sam ga za jednog od najrealnijih, ako ne i najrealnijeg voditelja u Srbiji, i generalno sam imao pozitivno misljenje- i mislim da nije korektno vredjati nekoga ko se borio za istinu i govorio istinu celo vreme i nije podilazio rezimu. Aleksandar Dikic je bio na pravoj strani dok je vecina verovala u Grimove bajke.
Велико је питање ови са информера се ку%че до Токија, а скромни Ђука каже да би прошли исто као Мадуро. Дакле, они сами су подељени по том питању.Naravno da ce mo da ih obaramo.
Necemo valjda da im damo da kidnapuju naseg voljenog druga predsednika.
Udruzenje naprednih gradjana.
![]()
Да, али грађани Србије морају да победе плаћенике из Босне, Македоније, Херцеговине и ЦГ и плус мртве.,,blokaderi" imaju preko 50% podršku, tako da oni čekaju izbore, gde vlast ni pod namestaljkom ne sme.
Колико њих верује у ове глупости ? Жао ми је што нисам сачувао снимак где Владимир Ђукановић у лице овом квази новинару каже да би исто прошли као и Венецуела, док је овај квази уредник само ћутао као попишан.
Изненадио ме Ђука да први пут каже неку истину или је проблем што не виси толико дуго на информеру, да може да изговори и тако велику лаж.
Nasa DUZNOST je da obaramo americke helikoptere.

Луд од раног јутра![]()
Tvoji su moguce svakog okupatora sacekivali sa bogatom trpezom i skinutim gacama
Moji su ih sacekivali sa metkom u cevi
Боље се почешљај, господине.
Опери руке. Умиј се. То нека буде твој револуционарни задатак сваког јутра, твоја борба непрестана; не брини много око хеликоптера.
Srbija nije vasa prcija hrvatu.
Necete vi hrvati nama odredjivati kako da vodimo sopstvenu zemlju.
Опери и зубе. Мало крваре десни први пут, после неће, видећеш.
Obarali smo i obaracemo opet americke letilice
Сапун. Топла вода. Пробај барем. Батали летелице.