Mladja soma evra
Ističe se
- Poruka
- 2.598
Zar nije za dzabe? Sta te zanima gde zavrsavaju pare ako ti to podrzavas.Salju i nemam s tim problem jer ne krsi nijednu UN rezoluciju. Problem je gde te pare zavrsavaju.
Ili ne znas sta pricas vise?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar nije za dzabe? Sta te zanima gde zavrsavaju pare ako ti to podrzavas.Salju i nemam s tim problem jer ne krsi nijednu UN rezoluciju. Problem je gde te pare zavrsavaju.
Zar nije za dzabe? Sta te zanima gde zavrsavaju pare ako ti to podrzavas.
Ili ne znas sta pricas vise?

Nije bilo nikakvog “unakažavanja”, niti je PVO napadana niti je pomerena iz skladišta, niti ima bilo kakvih snimaka posledica napada na bilo šta osim bunkera Madurive pešadije.Da se zadržimo na potvrđenim obaranjima, USA je naučila na svojim greškama, F117 je povučen iz operativne upotrebe a dalji razvoj je doneo nove generacije aviona koje su unakazile PVO Venecuele za manje od sat vremena.
Pokaži neki snimak toga da ne bi smo pomislili da imaš fetiš. Može i satelitski. Inače lažeš. Tačka.Da se zadržimo na potvrđenim obaranjima, USA je naučila na svojim greškama, F117 je povučen iz operativne upotrebe a dalji razvoj je doneo nove generacije aviona koje su unakazile PVO Venecuele za manje od sat vremena.
Nije se desilo. To je izmislio Lažanski. To je kao kad Ukrajinci unište 89/90 raketa a mi na snimku vidimo 50 pogodaka po Kijevu.Vazduhoplovstvo Srbije je cak i napalo njihove baze Tuzla, i u Albaniji. Celu grupu helikoptera Apaca su Srbi unistili na samoj pisti. Dug je spisak sta su sve Srbi radili.
Nije se desilo. To je izmislio Lažanski. To je kao kad Ukrajinci unište 89/90 raketa a mi na snimku vidimo 50 pogodaka po Kijevu.
Pa koliko vidim po tvojim postovima, ti si caci. U to nema dileme.Ti kao caci to ne podrzavas?![]()
Ajde, ajde.. polako.... imas sutra sneg da cistis idi odmaraj...Nije se desilo. To je izmislio Lažanski. To je kao kad Ukrajinci unište 89/90 raketa a mi na snimku vidimo 50 pogodaka po Kijevu.

Колико њих верује у ове глупости ? Жао ми је што нисам сачувао снимак где Владимир Ђукановић у лице овом квази новинару каже да би исто прошли као и Венецуела, док је овај квази уредник само ћутао као попишан.
Изненадио ме Ђука да први пут каже неку истину или је проблем што не виси толико дуго на информеру, да може да изговори и тако велику лаж.
Pa mi smo "Nevidljivog" oborili, helikopteri se tek totalno vide...
Колико њих верује у ове глупости ? Жао ми је што нисам сачувао снимак где Владимир Ђукановић у лице овом квази новинару каже да би исто прошли као и Венецуела, док је овај квази уредник само ћутао као попишан.
Изненадио ме Ђука да први пут каже неку истину или је проблем што не виси толико дуго на информеру, да може да изговори и тако велику лаж.
To je F117. Ne navodno uništeni Apache Ah64 koje je izmislio Lažanski.
Zašto onda nije bilo napada Apača?To je F117. Ne navodno uništeni Apache Ah64 koje je izmislio Lažanski.
Kako nije bilo? Apači su leteli preko cele Jugoslavije kad su evakuisali srušenog pilota Dale Zelka.Zašto onda nije bilo napada Apača?
Nisu. Iz BejHa, uz Zlobodanovo žmurenje.Kako nije bilo? Apači su leteli preko cele Jugoslavije kad su evakuisali srušenog pilota Dale Zelka.
Pa mi smo "Nevidljivog" oborili, helikopteri se tek totalno vide...
Pogledajte prilog 1845077
@Sizif jel se sećaš?![]()
Al smo ih pobedili, svaka nam čast.Pa mi smo "Nevidljivog" oborili, helikopteri se tek totalno vide...
Pogledajte prilog 1845077
@Sizif jel se sećaš?![]()
Nego još gore.Ovo nije Apač.

,,blokaderi" imaju preko 50% podršku, tako da oni čekaju izbore, gde vlast ni pod namestaljkom ne sme.Видим да блокадери чекају да дођу амерички специјлаци и инсталирају их на власт.
Хоће, хоће! Намазаће љуБу Вазелином и наместити се на "хитац".Vucicevic srpski rambo ce licno da obara americke helikoptere.
A Holivud ce u tu cast da napravi black hawk down 2

cela apsurdna situacija u kojoj se nalazimo je stala u jednu rečenicuJuče su hteli da poklone Generalštab, a danas bi da ruše helikoptera....![]()