Karadjordje
Poznat
- Poruka
- 7.245
Kad cete vi caciji put Karakasa da cestitate Maduru na pobedi nad Jenkijima?
Upita mene za principijelnost pre, a evo ti podrzavas napad na Venecuelu a osudjes na Ukrajinu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad cete vi caciji put Karakasa da cestitate Maduru na pobedi nad Jenkijima?
Upita mene za principijelnost pre, a evo ti podrzavas napad na Venecuelu a osudjes na Ukrajinu![]()

Hoce kao sto ce u Jadran da uplovi ruski brod 1999...Nigde ja nisam podrzao napad. Samo se cepam od smeha na to sto ste tvrdili da ce Rusi i Kinezi braniti Madura, a on u tvorza u SAD.![]()
Nigde ja nisam podrzao napad. Samo se cepam od smeha na to sto ste tvrdili da ce Rusi i Kinezi braniti Madura, a on u tvorza u SAD.![]()

Hoce kao sto ce u Jadran da uplovi ruski brod 1999...
A gde sam ja to tvrdio?![]()
Tvrde tvoje kolege, ako vec nisi ti kolega.
Ne pratim politiku vrc neko vreme i mozda se Aleksandar Dikic promenio- no dok sam pratio redovno sam gledao njegove emisije i smatrao sam ga za jednog od najrealnijih, ako ne i najrealnijeg voditelja u Srbiji, i generalno sam imao pozitivno misljenje- i mislim da nije korektno vredjati nekoga ko se borio za istinu i govorio istinu celo vreme i nije podilazio rezimu. Aleksandar Dikic je bio na pravoj strani dok je vecina verovala u Grimove bajke.док је овај квази уредник само ћутао као попишан.
Pa oborili nevidljivog a da neće helikopter.![]()

F 117 je bio naš vojnički domet, uspeh za 3 meseca.Pa oborili nevidljivog a da neće helikopter.![]()
Pa svi smo kolege ovde. Tvrdili su i neki tvoji kako ce Ukrajina staviti DOnbas pod kontrolu za 48 casova.

Za one koji nisu razumeli: poruka se odnosi na unutrašnje-politički plan...Poenta je: od svilenih gaća izađe lep svilen gajtan.![]()
![]()

Nemoj lagati. Amerikanci su izgubili bezbroj aviona, helikoptera, dronova, krstarećih raketa...To je smešno i nema veze sa realnošću. Tokom bombardovanja 1999. pokazali smo ozbiljna ograničenja PVO, a ne nekakvu superiornost.
Jedini avion koji je oboren bio je F-117, i to kombinacijom sreće, ponavljanja iste rute i činjenice da je NATO tada procenio da nema
Nemoj lagati. Amerikanci su izgubili bezbroj aviona, helikoptera, dronova, krstarećih raketa...
http://sr.wikipedia.org/sr-el/250._raketna_brigada_PVD
250. brigada PVO oborila B-2, F-117, F-16...
Sto napadas cacije? Oni salju oruzje i municiju Ukrajini. Zar nisi na njihovoj strani? Ja sam razumeo da si ti njihov...Kad cete vi caciji put Karakasa da cestitate Maduru na pobedi nad Jenkijima?
Vazduhoplovstvo Srbije je cak i napalo njihove baze Tuzla, i u Albaniji. Celu grupu helikoptera Apaca su Srbi unistili na samoj pisti. Dug je spisak sta su sve Srbi radili.To je smešno i nema veze sa realnošću. Tokom bombardovanja 1999. pokazali smo ozbiljna ograničenja PVO, a ne nekakvu superiornost.
Jedini avion koji je oboren bio je F-117, i to kombinacijom sreće, ponavljanja iste rute i činjenice da je NATO tada procenio da nema potrebe za punom SEAD/anti-radarskom pratnjom (koja se inače praktikuje za letove tog tipa aviona). To nije bio dokaz neke sistemske sposobnosti, već izuzetak.
Štaviše, čak i posle tog obaranja, NATO je bez ikakvih problema izvršio operaciju potrage i spasavanja: helikopteri su ušli, pokupili pilota i izašli bez ikakvih gubitaka ili oštećenja, što dovoljno govori o odnosu snaga i kontroli vazdušnog prostora.
Priče o tome kako bismo danas "oborili američke helikoptere" su čista propaganda i loženje naivnih sendvičara. Nisu zasnovane ni na tehnici, ni na iskustvu, već služe isključivo za unutrašnju upotrebu i podizanje lažnog osećaja moći.
Helikopteri mogu da onako lete lete samo tamo gde uopšte nema ni pokušaja pružanja otpora. Tačka.Oво није ништа, пролетео ми је снимак такође са ИГ, где Ђука бизон гостује овом свињоинформеру и где га је поклопио жестоко.
Знаш оно кад желиш да се увучеш превише, чак и за Ђукине појмове.
Mi se cepamo sto prozivas cacije a oni salju oruzje i municiju Ukrajincima. Jel tako?Nigde ja nisam podrzao napad. Samo se cepam od smeha na to sto ste tvrdili da ce Rusi i Kinezi braniti Madura, a on u tvorza u SAD.![]()
Reci mu da čisti sneg gde god ga primeti, pomisliće Tramp da smo i mi Grenland.Vazduhoplovstvo Srbije je cak i napalo njihove baze Tuzla, i u Albaniji. Celu grupu helikoptera Apaca su Srbi unistili na samoj pisti. Dug je spisak sta su sve Srbi radili.
Nego, cistis li ti sneg ovih dana?
Mi se cepamo sto prozivas cacije a oni salju oruzje i municiju Ukrajincima. Jel tako?
Kakve to ima veze sa vama?Zato što je neko previše surovao sa Madurom