Ми ћемо да обарамо америчке хеликоптере?

док је овај квази уредник само ћутао као попишан.
Ne pratim politiku vrc neko vreme i mozda se Aleksandar Dikic promenio- no dok sam pratio redovno sam gledao njegove emisije i smatrao sam ga za jednog od najrealnijih, ako ne i najrealnijeg voditelja u Srbiji, i generalno sam imao pozitivno misljenje- i mislim da nije korektno vredjati nekoga ko se borio za istinu i govorio istinu celo vreme i nije podilazio rezimu. Aleksandar Dikic je bio na pravoj strani dok je vecina verovala u Grimove bajke.

Pročitao sam negde ozbiljnu, tehničku analizu koliko je kineski radar za stelt avione skalamerija sa Temua u pravom smislu reči i zaista nisam mogao da verujem da su tako nešto sebi dopustili.

Bukvalno prevara koja ne može da vidi ništa a toliko je budževna da je njeno lociranje i uništavanje dečija igrica za iole ozbiljniju avijaciju.

U odbrani Venecuele je bilo navodne 9 ovih radara, umreženih sa S300 i uništeni su svi bez da su BIIIP pustili.

Ameri su znali da su radari bušan q... i jedva su čekali da to dokažu i u praksi

To je smešno i nema veze sa realnošću. Tokom bombardovanja 1999. pokazali smo ozbiljna ograničenja PVO, a ne nekakvu superiornost.

Jedini avion koji je oboren bio je F-117, i to kombinacijom sreće, ponavljanja iste rute i činjenice da je NATO tada procenio da nema
Nemoj lagati. Amerikanci su izgubili bezbroj aviona, helikoptera, dronova, krstarećih raketa...

http://sr.wikipedia.org/sr-el/250._raketna_brigada_PVD

250. brigada PVO oborila B-2, F-117, F-16...

Nemoj lagati. Amerikanci su izgubili bezbroj aviona, helikoptera, dronova, krstarećih raketa...

http://sr.wikipedia.org/sr-el/250._raketna_brigada_PVD

250. brigada PVO oborila B-2, F-117, F-16...

Da se zadržimo na potvrđenim obaranjima, USA je naučila na svojim greškama, F117 je povučen iz operativne upotrebe a dalji razvoj je doneo nove generacije aviona koje su unakazile PVO Venecuele za manje od sat vremena.

To je smešno i nema veze sa realnošću. Tokom bombardovanja 1999. pokazali smo ozbiljna ograničenja PVO, a ne nekakvu superiornost.

Jedini avion koji je oboren bio je F-117, i to kombinacijom sreće, ponavljanja iste rute i činjenice da je NATO tada procenio da nema potrebe za punom SEAD/anti-radarskom pratnjom (koja se inače praktikuje za letove tog tipa aviona). To nije bio dokaz neke sistemske sposobnosti, već izuzetak.

Štaviše, čak i posle tog obaranja, NATO je bez ikakvih problema izvršio operaciju potrage i spasavanja: helikopteri su ušli, pokupili pilota i izašli bez ikakvih gubitaka ili oštećenja, što dovoljno govori o odnosu snaga i kontroli vazdušnog prostora.

Priče o tome kako bismo danas "oborili američke helikoptere" su čista propaganda i loženje naivnih sendvičara. Nisu zasnovane ni na tehnici, ni na iskustvu, već služe isključivo za unutrašnju upotrebu i podizanje lažnog osećaja moći.
Vazduhoplovstvo Srbije je cak i napalo njihove baze Tuzla, i u Albaniji. Celu grupu helikoptera Apaca su Srbi unistili na samoj pisti. Dug je spisak sta su sve Srbi radili.

Nego, cistis li ti sneg ovih dana?

Oво није ништа, пролетео ми је снимак такође са ИГ, где Ђука бизон гостује овом свињоинформеру и где га је поклопио жестоко.
Знаш оно кад желиш да се увучеш превише, чак и за Ђукине појмове.
Helikopteri mogu da onako lete lete samo tamo gde uopšte nema ni pokušaja pružanja otpora. Tačka.

Vazduhoplovstvo Srbije je cak i napalo njihove baze Tuzla, i u Albaniji. Celu grupu helikoptera Apaca su Srbi unistili na samoj pisti. Dug je spisak sta su sve Srbi radili.

Nego, cistis li ti sneg ovih dana?
Reci mu da čisti sneg gde god ga primeti, pomisliće Tramp da smo i mi Grenland. :D

Zato što je neko previše surovao sa Madurom
Kakve to ima veze sa vama? :think:
30319FE3-8947-4E39-8188-771DA270BF10.jpeg

E407568F-8F25-498F-A394-95CDC69A1E8C.webp

Back