mhm-za kolege ne kolezinice

light & dark

Buduća legenda
Poruka
37.758
ne znam sto sam nesto siznula s temama ovih dana :lol:
elem citam ja vas citam tako na raznim temama...i to uvek nekako ima prizvuk kako zene forsiraju ljubav a muskarci cist seks, sto je nekako naivno sa obe strane...i to tako deluje kao da su zene predodredjene za davanje a muskarci za uzimanje
a praksa precesto to demantuje

nego ja kontam da nijedan kolega nema mu.da da na ovu temu odgovori iskreno :mrgreen: ali probacemo probacemo

tema je dakle da opisete kako god hocete svojim recima momenat kada ste bili zaista i potpuno zaljubljeni u neku zenu..nesto sto zelite da napisete o njoj, o odnosu, o svojim razmisljanjima i pogledima na sve to

jaoo osecam se kao uciteljica :D jeste i ocenjivacu posle radove :rotf:

pps ostace mi tema kontam na tri posta...u strahu su velike oci :lol:

Ne znam zasto bi se muskarci plasili da pisu o tome. :roll:

Lep osecaj...jos ako je ljubav obostrana - gde ces bolje, gde ces lepse? Osecaj je nesto tipa lansirana raketa...mislim da sve mogu, mislim da nista nije nemoguce, sve mi je lepo. :mrgreen:

Treba u tome uzivati, ne kvariti to nekim negativnim mislima odnosno generalno preteranim razmisljanjima o tome sta ce biti, sta nece, sta bi moglo itd. Opustiti se i uzivati... ;)

EDIT: a opis? Pa prelepa mi je, najlepsa na svetu, iako objektivno mozda i nije, ali meni u tom momentu jeste...kako? Pa lepo...zaljubim se u nju kao osobu, u nacin kakva je, u neke njene osobine, vrline i mane, a ne u izgled.

Poslednja izmena:
ooo pa divno...pozitivno iznenadjenje kolege pozitivno

a taman sam htela da vas podmitim kako ce forumasice da se oduseve kad spoznaju tu vasu ljudsku stranu ;) :lol:

A sta si ti mislila o nama? I mi imamo dusu... Samo problem je kad se otvorimo previse...to onda uglavnom ima kontra-efekat... vise se primate na frajere, nedostupne, hladne itd. Jel nije? Misim, realno...

sa hladnim ljudima mozes kratko...kratko su ti zanimljivi, dok ne skontas da nema nikakve misterije vec samo ljustura

Necemo sad o tome sta ti volis ili ja...nego uopsteno pricam. Dakle, to je vinjenica da se vi zenke primate vise na rezervisane, hladne (nazovi kako hoces, nebitno) nego na likove, koji se u startu pokazu kao emotivci. Slazes se sa mnom?

Poslednja izmena:
A sta si ti mislila o nama? I mi imamo dusu... Samo problem je kad se otvorimo previse...to onda uglavnom ima kontra-efekat... vise se primate na frajere, nedostupne, hladne itd. Jel nije? Misim, realno...

Realno nije, bar kod mene...

Dodsue ne volim one koji odmah sve istresu jer mislim da to i nije otvaranje duse nego kuknjava ili samopromocija... Nego onako, da pokaze da je emotivan i da se otvaramo postepeno jedno drugome kako sticemo poverenje jedno u drugo...

Realno nije, bar kod mene...

Dodsue ne volim one koji odmah sve istresu jer mislim da to i nije otvaranje duse nego kuknjava ili samopromocija... Nego onako, da pokaze da je emotivan i da se otvaramo postepeno jedno drugome kako sticemo poverenje jedno u drugo...

E jebbem li ga...kao sto sam koleginici napisao...ne pisemo ovde o svojim licnim ukusima i izborima, nego uopsteno. A uopsteno je onako kako sam ja napisao.

Ja sam emotivac... :cool: :lol:

Necemo sad o tome sta ti volis ili ja...nego uopsteno pricam. Dakle, to je vinjenica da se vi zenke primate vise na rezervisane, hladne (nazovi kako hoces, nebitno) nego na likove, koji se u startu pokazu kao emotivci. Slazem se sa mnom?

ja uopsteno i pricam..plus prezirem rec emotivci jer verujem da svi ljudi imaju emocije sem ako ne pate od neke bolesti :)
dakle stvaranje fame na ovaj ili onaj nacin je najobicnija diverzija....jer necim se mora skrenuti paznja od neceg...to ti je ko s otvaranjem poklona za rodjendan primetices onaj koji najvise sljasti i onaj zaturen u uglu udaljen od ostalih...ushicenost splasne kad otvoris i jedan i drugi i shvatis da nema nista posebno

Back