Lacibg
Buduća legenda
- Poruka
- 26.498
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidiš, nije baš sve tako crno-belo. Često navodim primer Češke, koja je pre 20 godina bila gde je bila... svi znamo. A danas je u Pragu 3% nezaposlenih. Da li ti to govori nešto? Ali, mi nećemo u EU, mi smo ponosni, mi ćemo ponovo ratovati sa celim svetom, mi smo nadnacija, mi smo uvek u pravu.... i tako i prolazimo.
Slušaj samo govor premijera naše države? Da li ti to zvuči racionalno? Da li postoji i najmanja šansa da sa takvim predsednikom vlade mrdnemo za korak napred?
Radikali i DSS u ovoj zemlji mogu da sastave većinsku vladu. Ja zaista mislim da i ne zaslužujemo bolje.
g17 je ko neka ***** moze sa svima !
A kad ponovo budete stajali u redovima za hleb, nemojte da se ljutite na strane države i velike sile. Razmislite o tome gde vi grešite evo već punih 20 godina.
Jel treba da nosimo gajbe i spavamo kod tetke na kaucu.
Ko ima slobodnu tetku nek se javi na p.p
HVALA:rolleyes:
Ko se nakrao, šta pričate? Lupeta se o onim silnim milionima za Đelića, a čovek u više navrata objasnio kako se obrazovanjem i poslovnom sposobnošću zarađuje para.
Sad, što su neki nesposobni pa se ljute...
...a jel` ti znas da u ovoj zemlji, na birou, samo lekara bez posla ima 1300...to sto razni Djelici imaju milione evra na racunima znaci da zivimo u banana drzavi a ne u normalnoj zemlji
Ubuduće bez lupatanja.
Đelić je završio 5 fakulteta u tri različite države, bio osnivač u nekoliko konsalting firmi (samim tim i suvlasnik, a opet samim tim i u posedu gomile deonica) među kojima je i jedna koja je u prve tri u svetu. Radio po tom celom svetu na veoma visokim pozicijama o odatle mu pare. Dakle, te priče i samozapaljivanja radi kvalitetnijeg trzanja pene ostavite za patrijotske forume.
...ne nego je zavrsio 25 fakulteta... ni da je top manager GE ne bi toliko zaradjivao a on je samo jedno vreme bio obican konsultant...nije se obogatio ni u Rusiji, ni u Rumuniji gde je jedno vreme bio valjda strucnjak za tranziciju i gde im nije ostao u lepoj uspomeni nego u ovoj zemlji gde se bavio uglavnom politikom a na listi najkorumpiranijih zemalja od 0 (sve je korumpirano) do 10 (nema korupcije) nas index je 3,4

...more moderatoru ja ne lupetam i odlicno znam kako politicari dolaze do milijardi i miliona evra u zemljamna u tranziciji...ni u vreme prohibicije ljudi nisu lakse dolazili do kapitala
Ako je taj Đelić ekonomski Tesla, ok da je u inostranstvu zaradio velike pare. Ali kao takvog parexselans stručnjaka, svi bi smo čuli, znali za njega, ponosili se što imamo takav um. Samo što za njega niko nikada nije čuo, dok ga Đinđić nije odnekud izvukao i doveo u Srbiju.
Ako je neko toliki kapacitet, bavi se ekonomijom širom sveta, basnoslovno zarađuje... taj je venčan za posao...nema se vremena za politiku, jer te posao celog okupira. Međutim, Boža ima vremena čak i za politiku... i to na najvišem nivou. U ovoj i ovakvoj Srbiji (skoro dve decenije unazad), da za 3-4 god. zaradiš milione evra je vrlo simptomatično. Opravdavate ga kako je obrazovan, radno sposoban.... Ok. Ali onda da to isto kažemo i za Marka, Tomiće, Kertese, Kariće, Miškoviće, Kolesare, Janjuševiće, Drakuliće....i sve ostale ''ugledne biznismene''. Ovde se veliki novac zarađuje - isključivo pošteno.... i to svi znaju...to je definicija.
Mnogo u ovoj zemlji ima obrazovanih, sposobnih ljudi, samo im hfali jedna sitnica da uđu u veliki biznis, da zarade milione - hvali im kapital. A do njega će doći samo ako imaju sreću, privilegiju.... ako postanu mafijaši ili se bave politikom....bar u rangu ministra.
Ako je taj Đelić ekonomski Tesla, ok da je u inostranstvu zaradio velike pare. Ali kao takvog parexselans stručnjaka, svi bi smo čuli, znali za njega, ponosili se što imamo takav um. Samo što za njega niko nikada nije čuo, dok ga Đinđić nije odnekud izvukao i doveo u Srbiju.
Ako je neko toliki kapacitet, bavi se ekonomijom širom sveta, basnoslovno zarađuje... taj je venčan za posao...nema se vremena za politiku, jer te posao celog okupira.
Ako je pun k'o brod za 7 generacija, došao u Srbiju, potpuno korektan stav i nastup bi bio da to kaže narodu, da je došao isključivo sa najplemenitijom namerom - da pomogne svojoj državi, svojoj domovini. Da kaže da u Vladi radi volonterski, da se odriče plate u dobrotvorne svrhe, da mu ne treba vila, stan od države - već će sebi da obezbedi krov nad glavom od sopstvenih sredstava....jer je isuviše bogat za naše uslove.S obzirom da je pun keša kao što se zna (za sledećih 7 generacija), zašto se ne bi angažovao u matičnoj državi sa svojim vezama i prijateljima napolju? Da ga radikali i radikalna razmišljanja i delovanja ne ometaju, bila bi druga priča, ona prava.