Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MvS:Moj brat ide u teretanu vec duze vreme ali nema vidljivih rezultata. Zato hoce da pocne sa koriscenjem metana. Mozete li da napisete sve sto znate o tome ? Hvala
MvS:Moj brat ide u teretanu vec duze vreme ali nema vidljivih rezultata. Zato hoce da pocne sa koriscenjem metana. Mozete li da napisete sve sto znate o tome ? Hvala
WithdrawnWater:Ne znam zasto bi tvoj brat koristio metan koji je gas, doduse nije toksican ali moze dovesti do ugusenja jer smanjuje koncentraciju kiseonika?! Zasto bi iko pri zdravoj pameti koristio metan jer nema rezultata u teretani, ili iz bilo kog drugog razloga - prevazilazi moja najbizarnije razmisljanja?!?!?
Red_Sonia:Ukoliko bas ne mozes da postignes zeljeni izgled prirodnim putem,savetujem ti da koristis proteine i aminokiseline...
Mare, provalio sam da ste mu ga dali po hrvatskoj literaturi.POP Mare:A imam pitanje...
Koliko dugo ide on u teretanu, koliko je visak, koliko je tezak, koliko ima godina sto je i najvaznije...???!
Sta mu je cilj?
Ja ne znam iskreno gde sam upotrebio neku rec koju neko ne bi neko razumeo?levrone:Mare, provalio sam da ste mu ga dali po hrvatskoj literaturi.
Pročitao sam takođe kako je Uroš napisao "stanična membrana", što ne znači ništa drugo nego ćelijska membrana.
U redu je, nemam ništa protiv toga, ali možda neko neće razumeti.
Pozz
MvS:@POP Mare
Ajde prichaj
Kada sam rekla bratu ono shto ste vi rekli - da je metan vrlo opasan i shkodljiv, on je rekao na to: ''Vishe shkodi opijanje svakog vikenda recimo 2 meseca i gazirani sokovi nego 250 tableta metana koji se uzmu otprilike za ta 2 meseca" :mad: