najjaci metal bend svih vremena
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hoze:najaci metal bend svih vremena
VisionOfDisorder:hoze:najaci metal bend svih vremena
Uh.. ne.
Deya:Stara dobra tema...Metallica...
Pre neki dan jedan moj drug je prokomentarisao neshto u stilu: 'Metallica je pop,ne valjaju oni nishta' E pa,sad vi vidite u koju su krajnost preshli ljudi,metallica se jeste usrala i komercijalizovala ali ne mozhemo poreci ono sto su usradili sa 'Ride the lightening' , '..and justice for all', 'master of puppets' i black albumom...

Luthien:koliko god da su se prodali ,old metallica still rulez,,,danas ko god da ih slusa,ne slusa sigurno ova nova *(mada ima izuzetaka),i drago mi je sto su bili kod nas i sto sam ih videla uzivo,i treba da ste zahvalni zbog toga,a ne da ih sad skrnavite.
*Lenja_Pita*:Meni su Metallica OK i nerviraju me ljudi koji govore da su se prodali (OK ako imaju nekih dorbih razloga da to misle i sve, ne branim im njihovo misljenje, da se razumemo-ne prozivam nikoga). Zasto? Pa valjda su oni ljudi od oko 40 godina (VALJDA, nemam pojma koja su godista), i znaju sta im se svidja a sta ne? Valjda su i oni sazreli? Valjda su shvatili da vise ne mogu da nose dugacke kose i da divljaju kao nenormalni? Ako je to 'prokomercijalizovanost', ja ne znam sta da kazem. Ljudi prave muziku koja se njima svidja, ali i dalje imaju fanova. Ne shvatam (neka mi objasni neki stariji metalac) zasto mislite da je album St. Anger komercijala? Ljudi su imali slican stav i prema albumu S&M...ne razumem vas.
To sto vise nisu onoliko zakucani za crnilo i dugu kosu (mislim da se Kirk Hamet sisao a Truiljo ima one dredove) ne znaci da su manje dobri. Ali, sve je u redu ako se nekome ne svidja njihov 'novi zvuk' (meni prilicno slican onome od pre). Molim da mi stariji ljubitelji Metallice odrze predavanje zasto im se ne svidjaju sada?
.Nezgoda sa pirotehnikom se desila 1992. u Montreal-u. Jamsu su izgorele ruke, I nije mogao svirati gitaru. Pa su kao njegovu privremenu zamenu nasli John Marshall-a koji ji svirao gitaru umesto James-a, a on je bio samo vocal dok se nije potpuno oporavijo. Nastavili su turneju sa dugim kosama, sisanje je poalo negde pred Load 1995.$helobina:Ne znam da li znas za onaj incident sa pirotehnikom koji se desio prilikom jednog nastupa tamo neke 90 i neke,cini mi se.Od tada su poceli sa kratkim kosama pa sve do danas.Mada cini mi se kada sam ja poslednji put videla kirka imao je dugacku kosu.
Tacno je da metallicu ne cini duzina kose nego muzika, I metallica se ne moze porediti pre I posle load-a. od Load-a su se prilagođavali aktuelnoj muzici koja se plasirala na MTV-u, ali i na to se može$helobina:Metallicu ne cini duzina njihove kose vec muzika koju prave.Ali kada se uporedi Metalika pre loada i posle shvatate razliku,ma kakva ona bila!
... meni je metallica nijdrazi bend
, jer je za mene bio prvi metal bend(imala sam deset godina i to je bilo nesto skroz nepoznato mom drustvu)... oni koji su ih slusali od pocetka, koji se nisu ukljucili ovako kasno kao ja, kazu da vec nista posle black albuma nije prihvatljivo,mnogi cak spore i ovaj album...
thanks na podrsci!!!joGooOOD:Glish ne nerviraj se :wink: oni koji su poceli pre par meseci ili godinu-2 nikad to nece razumeti--->kiss<--- :wink: iako mi metallica nije najomiljeniji band,ne sporim da su oni dobra osnova za dalje razvijanje grma ruza

*Lenja_Pita*:Meni su Metallica OK i nerviraju me ljudi koji govore da su se prodali (OK ako imaju nekih dorbih razloga da to misle i sve, ne branim im njihovo misljenje, da se razumemo-ne prozivam nikoga). Zasto? Pa valjda su oni ljudi od oko 40 godina (VALJDA, nemam pojma koja su godista), i znaju sta im se svidja a sta ne? Valjda su i oni sazreli? Valjda su shvatili da vise ne mogu da nose dugacke kose i da divljaju kao nenormalni? Ako je to 'prokomercijalizovanost', ja ne znam sta da kazem. Ljudi prave muziku koja se njima svidja, ali i dalje imaju fanova. Ne shvatam (neka mi objasni neki stariji metalac) zasto mislite da je album St. Anger komercijala? Ljudi su imali slican stav i prema albumu S&M...ne razumem vas.
To sto vise nisu onoliko zakucani za crnilo i dugu kosu (mislim da se Kirk Hamet sisao a Truiljo ima one dredove) ne znaci da su manje dobri. Ali, sve je u redu ako se nekome ne svidja njihov 'novi zvuk' (meni prilicno slican onome od pre). Molim da mi stariji ljubitelji Metallice odrze predavanje zasto im se ne svidjaju sada?
ima covek temperamenta, sta ti smeta, ako treba, mozes i NAOCARE za sunce da stavis, da ne bude toliko glasnoLanfear:Ma neka ih hvali koliko hoce, ali ne mora da se dere.

Midnight Rambler:ima covek temperamenta, sta ti smeta, ako treba, mozes i NAOCARE za sunce da stavis, da ne bude toliko glasnoLanfear:Ma neka ih hvali koliko hoce, ali ne mora da se dere.![]()
![]()
:wink: