"Met Gala 2026." maksenbal i satanisticke sublimativne poruke kroz bizarno odevanje zvanica...Madona sa crnim brodom na glavi...Hantavirus brod ili?

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
38.930
...

4. Maja odrza se tzv "Met Gala 2026.", nekakav bizaran maskenbal kao šatro spoj kulture muzeja, kostimografije te sveta poznatih, mahom estrade, filma, muzike, sporta...(onoga što ĉini masonsku polugu vladanja = "hleba i igara")

Dosta zvanica pogotovu zenskih je doslo odeveno kao "Crna Bogorodica" da ne kazem "Crna udovica"...

Poredacemo par njih dalje kroz temu...pri pokusaju analize koju nam to poruku NWO sektasi salju...
(Posebna tema bice i satanizam predstojeceg Eurosonga)

Ono što mi je skrenulo paẓ̌nju jeste odevanje Madone (kao visoke sveštenice estradne showbiz sekte)

Sva u crnom....sa CRNIM BRODOM na glavi...⬇️

643d88ee-791f-430f-9565-c35353a062b0.jpg

Posebna prica je i ova ceremonijalna ritualna "truba"...

Ali zadrzimo se na brodu...
Da li je to poruka vezana za Hanravirus kruzer ili sta vec..., ali ova godina nam je sva u vezi neke okultne poruke vezane za brodove...
Hormuski moreuz...i blokada brodova.
Hondavius kruzer sa hantavirusom...
Pa eno jos jedan kruzer na Atlantiku sa norovirusom...
I sada crna Madona sa crnom olupinom broda na glavi...

Naravno...uvek postoji zvanicna prica, ali mene interesuje simbolika...
Zvanicna prica:

Screenshot-20260511-071648-Chrome.jpg

...

Poslednja izmena:
Ubijaju u pojam malo sa tim njihovim poremećenim ceremonijama. I tim nekim bljuzgavim ritualima i simbolima. Ok, kapiramo da ste svi članovi neke sekte i pijete dečiju krv, ajd razgulite. I Madona nek gurne taj brod sebi u dupe. Sigurno ne bi bila najčudnija stvar koja je tamo završila.

...

4. Maja odrza se tzv "Met Gala 2026.", nekakav bizaran maskenbal kao šatro spoj kulture muzeja, kostimografije te sveta poznatih, mahom estrade, filma, muzike, sporta...(onoga što ĉini masonsku polugu vladanja = "hleba i igara")

Dosta zvanica pogotovu zenskih je doslo odeveno kao "Crna Bogorodica" da ne kazem "Crna udovica"...

Poredacemo par njih dalje kroz temu...pri pokusaju analize koju nam to poruku NWO sektasi salju...
(Posebna tema bice i satanizam predstojeceg Eurosonga)

Ono što mi je skrenulo paẓ̌nju jeste odevanje Madone (kao visoke sveštenice estradne showbiz sekte)

Sva u crnom....sa CRNIM BRODOM na glavi...⬇️

643d88ee-791f-430f-9565-c35353a062b0.jpg

Posebna prica je i ova ceremonijalna ritualna "truba"...

Ali zadrzimo se na brodu...
Da li je to poruka vezana za Hanravirus kruzer ili sta vec..., ali ova godina nam je sva u vezi neke okultne poruke vezane za brodove...
Hormuski moreuz...i blokada brodova.
Hondavius kruzer sa hantavirusom...
Pa eno jos jedan kruzer na Atlantiku sa norovirusom...
I sada crna Madona sa crnom olupinom broda na glavi...

Naravno...uvek postoji zvanicna prica, ali mene interesuje simbolika...
Zvanicna prica:

Screenshot-20260511-071648-Chrome.jpg

...

Ко је Леонора Карингтон?

Back