bobba Domaćin Poruka 3.835 18.10.2005. u 01:35 - Mesto za vodjenje ljubavi #1 sad dragi moji na kom bi mesto najradije vodili ljubav da vas cujem
Buntovnik_Bez_Razloga Veoma poznat Poruka 11.707 18.10.2005. u 01:40 - Mesto za vodjenje ljubavi #2 A anketa? Gde je? :? Ništa bez ankete. Tačka!
bobba Domaćin Poruka 3.835 18.10.2005. u 01:43 - Mesto za vodjenje ljubavi #4 Buntovnik_Bez_Razloga: A anketa? Gde je? :? Ništa bez ankete. Tačka! Kliknite za proširenje... uh bre jedva sam i ovo naucila ovo su mi prve slike nauci me da postavim anketu .pliz.)))
Buntovnik_Bez_Razloga: A anketa? Gde je? :? Ništa bez ankete. Tačka! Kliknite za proširenje... uh bre jedva sam i ovo naucila ovo su mi prve slike nauci me da postavim anketu .pliz.)))
Julian Poznat Poruka 8.017 18.10.2005. u 01:44 - Mesto za vodjenje ljubavi #5 bobba: na kom bi mesto najradije vodili ljubav Kliknite za proširenje... Hihihihihi... Sramota me da kazem. Al' ovo ce da ti bude zakljucano, pile moje... Bila tema, x puta.
bobba: na kom bi mesto najradije vodili ljubav Kliknite za proširenje... Hihihihihi... Sramota me da kazem. Al' ovo ce da ti bude zakljucano, pile moje... Bila tema, x puta.
bobba Domaćin Poruka 3.835 18.10.2005. u 01:46 - Mesto za vodjenje ljubavi #6 Julian_Duranona: Hihihihihi... Sramota me da kazem. Al' ovo ce da ti bude zakljucano, pile moje... Bila tema, x puta. Kliknite za proširenje... zar opet pod kljuc..................))) pa nisam znala a tek sam savladala tehniku postavljanja slika..................a joj meni......)) pa dobro ako i zakljuca..........sta se tu moze......zao mi samo mog truda.......ali sam barem naucila .....))
Julian_Duranona: Hihihihihi... Sramota me da kazem. Al' ovo ce da ti bude zakljucano, pile moje... Bila tema, x puta. Kliknite za proširenje... zar opet pod kljuc..................))) pa nisam znala a tek sam savladala tehniku postavljanja slika..................a joj meni......)) pa dobro ako i zakljuca..........sta se tu moze......zao mi samo mog truda.......ali sam barem naucila .....))
bundeva Buduća legenda Poruka 29.056 18.10.2005. u 02:31 - Mesto za vodjenje ljubavi #7 ne znam, bobo... ako ti je ovo gore izbor....ma ta su ti mesta nekako hladna
chokolada Iskusan Poruka 5.251 18.10.2005. u 06:47 - Mesto za vodjenje ljubavi #8 Ja bih na ovoj drugoj slici na mesecu. O boze kakva tema!