honey_88
Početnik
- Poruka
- 38
Gde volite da izlizite (u Bg-u)? Zashto bash tamo? S kim idete? Gde ste zadnji put bili i kako je bilo? Itd
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ok, a gde ti izlazish...pishite gde volite da ste, gde ste najopushteniji...Banshee:ja takva mesta ni ne posecujem zato sto je tamo prosek godina...pa 15.... i onda te svi cudno gledaju ako imas 20 jos kada se svi picnu,nabudze i namontiraju i merkaju naokolo a ti dodjes obucen u farmerke i majicu osecas se glupo.
a glupi su oni
Keeper:jedino mesto u kom sam u bg-u izashao je..... je...... mortisha me vodila u neku rupu koja se nalazi u nekoj ulichici koja izlazi na knez mihajlovu. valjda se zove 'voodoo' il tako neshto. bash je kul mesto, preporuchujem ako ste mishevi il pacovi ;p
Keeper:jedino mesto u kom sam u bg-u izashao je..... je...... mortisha me vodila u neku rupu koja se nalazi u nekoj ulichici koja izlazi na knez mihajlovu. valjda se zove 'voodoo' il tako neshto. bash je kul mesto, preporuchujem ako ste mishevi il pacovi ;p
Kao sto rekoh, ako je drustvo dobro...Kad_LupimLupim:Zidic kod dragstora
tachno tako...mesto je bash extraTinar:I ja se slazem za drushtvo... Meni je i odlazak u bioskop izlazak. Shalim se... Pa, u poslednje vreme (tj. zimi) je "Drama" na tapetu. I nije tachno da su tamo samo klinci. Ne dolaze mladji od 16 god. a starijih ima koliko pozelish... I nisu svi napucani tamo. Koliko samo njih vidim potpuno opushteno obuchenih...
drushtvo je najbitnije...:-PDJ_MaRe:Ma ako je dobro drustvo, meni je i klupa u parku dobra...