Mesić: Rekao sam da će se Srbija na kraju kupati u krvi

Esad Dzudo

Poznat
Banovan
Poruka
7.093
https://www.krstarica.com/vesti/politika/mesic-rekao-sam-da-ce-se-srbija-na-kraju-kupati-u-krvi-2/

Vampir ustaski je zeljan srpske krvi...Da li je realno da se pun krug ZATVORI, KRVAVIM GRADJANSKIM-BRATOUBILACKIM RATOM u Srbiji???

Okazite se...tko bi koga, protiv cega,,,gde bi bili ONI, a gde MI...ceveni - plavi...koje bi regije podrzavale oporbu, a koje vlast izdajnicku.

Osim Dedinja, Senjaka, kruga 2....da li bi imali jos "oaza" i "enklava""""osim BgdH2O...mozda Ns...NP, Tutin i jos neka kvisinska mesta.

PRAG – Poslednji predsednik SFRJ Stjepan Mesić ispričao je za Radio slobodnu Evropu da je nakon rata u Sloveniji 1991. godine, otišao tajno u Nemačku na razgovore sa šefom njene diplomatije Hansom Ditrihom Genšerom.

„Ja sam mu objasnio da će rat u Sloveniji biti kratak, da će biti krvav u Hrvatskoj, da će biti brutalan u Bosni i Hercegovini, a da će se na kraju i Srbija kupati u krvi. On je mene malo gledao, pa je na nemačkom pitao ovog mog prijatelja Božu Dimnika, jel se on to šali ili stvarno misli tako”, ističe Mesić za serijal 100 godina Jugoslavije koji organizuje RSE.

Govoreći o Titu, Mesić kaže da vlast pod Titom u Jugoslaviji nije bila totalitarna, već, kako je rekao, autoritarna, prenosi Tanjug.

„Danas kada se izjednačavaju svi totalitarizmi, onda se i Jugoslavija koja nije bila totalitarna ubraja u to, a to najviše koriste oni koji žele promeniti istoriju, služeći se falsifikatima. Tito je sigurno najveća politička ličnost našeg prostora”, poručio je Mesić.

Na pitanje šta misli o pokušajima dela političke i intelektualne elite u Hrvatskoj da izjednače Nezavisnu Državu Hrvatsku i Titovu Jugoslaviju, Mesić odgovara da je „NDH svakako zločinački režim od prvog dana”.

Tito je sigurno najveća politička ličnost našeg prostora”, poručio je Mesić.
Ијаоооо тооо Стипеее:worth::worth::worth::worth::worth:

stjepan-mesic-at-kumrovec-2015.jpg

:heart::heart::heart::heart::heart:

Pa malo je falilo da pogodi s obzirom da smo 3 puta u XX veku zaratili sa velikim silama i jedino smo dobro prosli sa Bil Klintonom kao neprijateljem

Eto, Mesic je lako mogao da bude vidovit, predvideo je sukob NATO i Srbije i znao da smo bandoglave budale, eto

Da Milosevic nije prihvatio ultimatum Ahtisarija '99-te godine, Ustasa Mesic bi ispao u pravu

Pa malo je falilo da pogodi s obzirom da smo 3 puta u XX veku zaratili sa velikim silama i jedino smo dobro prosli sa Bil Klintonom kao neprijateljem

Eto, Mesic je lako mogao da bude vidovit, predvideo je sukob NATO i Srbije i znao da smo bandoglave budale, eto

Da Milosevic nije prihvatio ultimatum Ahtisarija '99-te godine, Ustasa Mesic bi ispao u pravu

Mislim da PRORICE za blisku buducnost, jer je ovo rekao jucer. Za CIA radio RSE iz Praga...jer ovi sto su PROIZVODILI RATOVE su jos na vlasti i guraju AV i njegovu mafiju.

Nije on nista predvideo,doduse on je to moze se reci pozeleo ali nije mislio nista dubokoumno tipa da cemo zaratiti sa NATO vec je samo pozeleo da se desi jer i on je sam znao da je Srbija mogla da pregazi sve zemlje okruzenja zajedno kao plitak potok,ne nije mislio ni da ce to oni ni muslimani da urade vec je samo bio besan na svoju nemoc jer je on znao ono sto mu je kolega nemac i rekao.

И после ме на другој теми питаш за пост где се види да мрзиш Србе....:rotf:
Бруко и срамото...

Где ти ту видиш "мржњу према Србима"?

Будалаштина.

- - - - - - - - - -

Нађи ЈЕДАН мој post који садржи мржњу према Србима (као народу, значи не мржња према СНС ботовима, СПС-овцима, ДСС-овцима, смрадикалима, "Заветницима" и другим наказама) са моје стране и ја ћу се одмах самобановати како сам ти и обећао.

Где ти ту видиш "мржњу према Србима"?

Будалаштина.

- - - - - - - - - -

Нађи ЈЕДАН мој post који садржи мржњу према Србима (као народу, значи не мржња према СНС ботовима, СПС-овцима, ДСС-овцима, смрадикалима, "Заветницима" и другим наказама) са моје стране и ја ћу се одмах самобановати како сам ти и обећао.

- - - - - - - - - -

28.9.2018, između 15:45 i 16:07, obrisao si komentar. No, ipak se vidi da si antisrpsko govedo. Koga libo tuki za tvoje mišljenje?! Idi mitinguj=D

- - - - - - - - - -

28.9.2018, između 15:45 i 16:07, obrisao si komentar. No, ipak se vidi da si antisrpsko govedo. Koga libo tuki za tvoje mišljenje?! Idi mitinguj=D
Ахахаха. ТО доказ да ја "мрзим Србе"? Па на тој страници је свакој будали очигледно да моја маленкост одговара на грубе увреде од стране тзв. "српских националиста", а који ме и иначе нон-стоп на овом форуму вређају, без икаквих санкција, на националној основи називајући ме "балијом"," шиптаром", "усташом", али и "педофилом", "говедом", "мајмуном" итд, и то само зато што пишем против Вучића, Додика и Путина и што раксринкавам шатро-патриотизам.
Нађи нешто боље па да се заувек самобанујем како сам и обећао Ролованом да ћу да урадим ако нађе неки упис где се види мржња према Србима за шта ме оптужују од како сам се на овом форуму јавно изјаснио као Југословен и комуниста / титоиста.

Нађи нешто боље па да се заувек самобанујем како сам и обећао Ролованом да ћу да урадим ако нађе неки упис где се види мржња према Србима за шта ме оптужују од како сам се на овом форуму јавно изјаснио као Југословен и титоиста.

Ne. Ti si jednostavno jako zaveden. NE, ti NE mrzis Srbe. Nego teras svoju katastrofu. Vaspitan od oca SDB, i majke EsFeReJot, ti teras kompletno ludilo. Neko svoje, NE shvatajuci da stetis ljudima, jer im dajes laznu nadu. Dajes im svoje nebazdareno fanaticno ludilo, u zamenu za surovu realnost. Jer si i sam zarobljen u okvirima svoga ludila. Da NE verujes u njega, ja znam... Sterao bi ti metak u svoju spepoocnicu.

Ovaj forum je tvoj beg od surove realnosti.

Shvati ovo sto pisem JAKO ozbiljno i DOBRONAMERNO, ponavljam, ovo sto ti pisem. Za tvoje babe zdravlje. Mene zabole moj tuki! :whistling:

_nobody_

Back